Povezane vesti
Nikola Kalinić pomenuo Vildozu, otkrio zašto je završio karijeru: "Ostvario sam, uzeo pare, nisam hteo..."
Telegraf pre 2 dana
Kalinić o Vildozi i Partizanu. Sada već bivši srpski košarkaš Nikola Kalinić gostovao je u podkastu " Kod Luke i Kuzme" i obrazložio do detalja razloge za kraj karijere. Istakao je da nije uživao u košarci kao nekada pre Kalinić će ostati u Crvenoj… »
Kalinić otkrio zašto je završio karijeru
Sputnik pre 1 dan
Nekadašnji srpski reprezentativac Nikola Kalinić, sada pomoćni trener Crvene zvezde, govorio je o razlozima zbog kojih je odlučio da završi izuzetno uspešnu igračku karijeru i priznao da odluka nije doneta preko noći. Osvajač Evrolige i olimpijski… »
Nikola Kalinić obrazložio zašto je završio karijeru: “Traje to već nekoliko godina, već dugo nisam sa istim žarom u svemu -…
Dnevnik pre 1 dan
Nikola Kalinić, pomoćni trener Crvene zvezde, govorio je o odluci da okonča izuzetno uspešnu i trofejnu igračku karijeru. Nekadašnji osvajač Evrolige i olimpijski vicešampion sa reprezentacijom Srbije, poručio je da se odluka o penzionisanju “kuvala” već… »
"Nisam sa istim žarom u svemu": Nikola Kalinić otkrio zašto je odlučio da završi karijeru (video)
Večernje novosti pre 1 dan
IZNENADILA je ljubitelje košarke vest da je Nikola Kalinić završio karijeru. On je objasnio zašto je doneo takvu odluku. Photo: Bane T. Stojanovic/ATAImages Bivši reprezentativac Srbije će ostati u taboru crveno-belih gde će raditi kao pomoćni trener u… »
Nikola Kalinić detaljno obrazložio razloge povlačenja
Sport klub pre 1 dan
Nikola Kalinić, pomoćni trener Crvene zvezde, govorio je o odluci da okonča izuzetno uspešnu i trofejnu igračku karijeru. Nekadašnji osvajač Evrolige i olimpijski vicešampion sa reprezentacijom Srbije, poručio je da se odluka o penzionisanju “kuvala” već… »
Kalinić otkrio da psihički više nije mogao da izadrži da igra košarku
Euronews pre 1 dan
Nikola Kalinić doneo je odluku koja je iznenadila košarkašku javnost, ali kako sam priznaje, ona nije došla preko noći. Posle bogate igračke karijere odlučio je da promeni ulogu i priključi se stručnom štabu Crvene zvezde, a sada je otkrio šta ga je… »
"Želeo sam da me pozove i jednom vodi... Na kraju je ispao fijasko!" Nikola Kalinić otvorio dušu - evo zbog čega je prelomio…
Kurir pre 1 dan
Vest da je doskorašnji košarkaš Crvene zvezde Nikola Kalinić odlučio da stavi tačku na bogatu igračku karijeru i priključi se stručnom štabu Ibona Navara odjeknula je kao veliki šok u javnosti. Ipak, za samog Kalinića ovo je bila dobro promišljena… »
Kalinić otkrio zašto je završio karijeru
B92 pre 1 dan
Odluka Nikole Kalinića da završi bogatu igračku karijeru i pređe u stručni štab Crvene zvezde iznenadila je košarkašku javnost, ali za njega nije bila iznenadna. Nekadašnji reprezentativac Srbije otkrio je da već nekoliko godina nije osećao isti žar… »
Nikola Kalinić u reprezentaciji shvatio da je dosta: "Želeo sam, a ispao je fijasko"
Mondo pre 1 dan
Doskorašnji košarkaš Crvene zvezde, a sada pomoćnik Ibona Navara, Nikola Kalinić otkrio je kako je prelomio da završi bogatu igračku karijeru. Za celokupnu košarkašku javnost to je bio veliki šok, ali za njega je to bila dobro promišljena odluka. Priznao… »
Vesti dana »
Troje dece ostalo bez noge, dečak u komi! Horor u Cazinu - pokosio ih pijani vozač
Kurir pre 2 satajoš 2 povezane
Adria News Network oglasio se o prestanku emitovanja emisije „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ na televiziji Nova S
Danas pre 5 satijoš 1 povezana