Povezane vesti

"Ponizili su me": Pjer-Emerik Obamejang završio reprezentativnu karijeru!

"Ponizili su me": Pjer-Emerik Obamejang završio reprezentativnu karijeru!

Večernje novosti pre 2 dana
OVO leto donelo je brojne velike transfere, ali i završetke reprezentativnih karijera. Zbogom nacionalnom timu rekao je i Pjer-Emerik Obamejang. FOTO: Marta Lopez / imago sportfotodienst / Profimedia On više neće nastupati za Gabon, kako je naveo, zbog… »
"Ponizili ste me i uništili mi ugled" Bio je najveći u istoriji reprezentacije, a sada je rekao zbogom – prekipelo mu zbog…

"Ponizili ste me i uništili mi ugled" Bio je najveći u istoriji reprezentacije, a sada je rekao zbogom – prekipelo mu zbog…

Kurir pre 2 dana
Burne političke igre, sukobi sa moćnicima i optužbe posle neuspeha na Afričkom kupu nacija stavili su tačku na reprezentativnu karijeru jednog od najvećih fudbalera koje je Gabon ikada imao! Iako je rođen u francuskom gradu Lavalu, a poseduje i španski… »
Obamejang: "Ponizili su me i uništili moj ugled"

Obamejang: "Ponizili su me i uništili moj ugled"

B92 pre 2 dana
Pjer-Emerik Obamejang odlučio je da definitivno završi reprezentativnu karijeru i više neće nositi dres Gabona. Iskusni napadač, rođen u francuskom Lavalu, prošao je mlađe selekcije Francuske i Španije, ali je 2009. godine odlučio da u seniorskom fudbalu… »

Vesti dana »