Povezane vesti

Tramp brutalno opleo po princu Hariju i Megan, tvrdi da je ona sve zakuvala: "Ovo što su uradili je strašno!"

Tramp brutalno opleo po princu Hariju i Megan, tvrdi da je ona sve zakuvala: "Ovo što su uradili je strašno!"

Blic pre 11 sati
Britanski par se posle šest godina vratio u Veliku Britaniju, što je izazvalo brojne komentare Iako su odlučili da kupe kuću u Engleskoj i decu upišu u školu, Hari i Megan zadržavaju dom u Kaliforniji Američki predsednik Donald Tramp započeo je novi… »
"Ja da sam u kraljevskoj porodici, ne bih ih primio nazad" Tramp se raduje jer su princ Hari i Megan Markl napustili SAD…

"Ja da sam u kraljevskoj porodici, ne bih ih primio nazad" Tramp se raduje jer su princ Hari i Megan Markl napustili SAD…

Kurir pre 14 sati
Predsednik Amerike Donald Tramp rekao je u sredu da je srećan što su britanski princ ⁠Hari i njegova porodica otišli iz SAD i vratili se u Britaniju. - Srećan sam zbog toga. Nisam baš neki obožavatelj - rekao je Tramp u Beloj kući na pitanje o nedavnoj… »
Tramp o Hariju i Megan: "Da sam kraljevska porodica, ne bih ih prihvatio nazad"

Tramp o Hariju i Megan: "Da sam kraljevska porodica, ne bih ih prihvatio nazad"

NIN pre 15 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da mu je drago što su britanski princ Hari i njegova supruga Megan Markl napustili Sjedinjene Američke Države i vratili se u Veliku Britaniju, dodajući da ih, da je na mestu britanske… »
"Ne bih ih primio nazad!" Tramp žestoko opleo po Hariju i Megan nakon njihovog povratka u Veliku Britaniju

"Ne bih ih primio nazad!" Tramp žestoko opleo po Hariju i Megan nakon njihovog povratka u Veliku Britaniju

Telegraf pre 22 sata
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da mu je drago što su princ Hari i njegova supruga Megan Markl napustili SAD i vratili se u Veliku Britaniju, uz poruku da ih, da je na mestu britanske kraljevske porodice, ne bi ponovo prihvatio. "Drago mi je… »

Vesti dana »