Povezane vesti

Sine, ne brini za nogu, stiže proteza na proleće: Potresna ispovest oca Jovana povređenog na odmoru u Španiji

Sine, ne brini za nogu, stiže proteza na proleće: Potresna ispovest oca Jovana povređenog na odmoru u Španiji

Telegraf pre 1 dan
Jedan sekund bio je dovoljan da se bezbrižno letovanje iz snova pretvori u najveću životnu dramu porodice Petković iz Arnajeva kod Barajeva. Zoran Petković trenutno provodi najduže i najteže sate u svom životu - nalazi se na putu za Valensiju, žureći u… »
Otac mladića iz Srbije kome je amputirana noga u Španiji: "Srce mi se cepalo, ali morao sam da budem jak zbog njega"

Otac mladića iz Srbije kome je amputirana noga u Španiji: "Srce mi se cepalo, ali morao sam da budem jak zbog njega"

Mondo pre 11 sati
Jedan sekund bio je dovoljan da se bezbrižno letovanje iz snova pretvori u najveću životnu dramu porodice Petković iz Arnajeva kod Barajeva. Zoran Petković trenutno provodi najduže i najteže sate u svom životu - nalazi se na putu za Valensiju, žureći u… »
"Srce mi se cepalo, ali sam znao da moram da budem jak zbog njega" Strašna ispovest oca Jovana iz Barajeva, kome su u Španiji…

"Srce mi se cepalo, ali sam znao da moram da budem jak zbog njega" Strašna ispovest oca Jovana iz Barajeva, kome su u Španiji…

Kurir pre 12 sati
Srbin teško povređen u stravičnoj nesreći u Španiji: Lekari morali da mu amputiraju nogu

Srbin teško povređen u stravičnoj nesreći u Španiji: Lekari morali da mu amputiraju nogu

Mondo pre 14 sati
U Alikanteu u Španiji je teško povređen mladić J.P. iz Arnajevo kod opštine Barajeve u Beogradu u saobraćajnoj nesreći kome je amputirana noga u bolnici u Valensiji, saznaje " Telegraf". On je zadobio teške povrede kada je iz automobila vadio stvari za… »
"Javila se doktorka, te reči su me skamenile..." Potresna ispovest oca Jovana iz Barajeva, kom su lekari u Valensiji…

"Javila se doktorka, te reči su me skamenile..." Potresna ispovest oca Jovana iz Barajeva, kom su lekari u Valensiji…

Blic pre 16 sati
Nakon nesreće Jovan je prevezen u bolnicu u Alikanteu, a potom hitno prebačen na operaciju u Valensiju Uprkos naporima lekara, Jovanova noga je morala biti amputirana, a zbog jakih bolova uveden je u veštačku komu na 36 sati Jovan P. iz Arnajeva kod… »
Jovanu iz Arnajeva amputirana je noga u Španiji: Pomozimo mladom momku da napravi svoj prvi novi korak!

Jovanu iz Arnajeva amputirana je noga u Španiji: Pomozimo mladom momku da napravi svoj prvi novi korak!

Telegraf pre 15 sati
Mladi Jovan Petković iz sela Arnajevo kod Barajeva proživljava najteže dane u životu nakon strašne saobraćajne nesreće koja ga je zadesila na letovanju u Španiji. Bezbrižan odmor sa petoricom prijatelja, sa kojima je iznajmljenim automobilima obilazio… »
Drama na letovanju u Španiji! Jovanu iz Srbije amputirana noga?! Starica (84) ga pokosila kod gepeka, iz obližnje bolnice…

Drama na letovanju u Španiji! Jovanu iz Srbije amputirana noga?! Starica (84) ga pokosila kod gepeka, iz obližnje bolnice…

Blic pre 17 sati
Šestorica mladića iz Srbije su iznajmili automobile i obilazili obalu u blizini Alikantea Povređenom je pružena hitna medicinska pomoć na licu mesta i prebačen je u bolnicu, a zatim hitno transportovan u Valensiju zbog ozbiljnosti povreda Srpski… »
Ovo je Jovan koji je povređen u Španiji: Nesrećnom mladiću iz Barajeva amputirana noga nakon teške nesreće!

Ovo je Jovan koji je povređen u Španiji: Nesrećnom mladiću iz Barajeva amputirana noga nakon teške nesreće!

Kurir pre 16 sati
Mladić iz Srbije koji je teško povređen u Alikanteu, u saobraćajnoj nesreći, je Jovan P. iz sela Arnajevo, a prema poslednjim informacijama, njemu je u bolnici u Valensiji amputirana noga. Jovan je povređen kada je iz automobila vadio stvari za plažu… »
Srbin preživeo stravičnu saobraćajku u Španiji: Jovanu je amputirana noga, sada mu je potrebna pomoć

Srbin preživeo stravičnu saobraćajku u Španiji: Jovanu je amputirana noga, sada mu je potrebna pomoć

Nova pre 16 sati
Teška saobraćajna nesreća koja se dogodila na autoputu u blizini Alikantea u Španiji dobila je potresan nastavak. Mladić Jovan P. iz sela Arnajevo kod Barajeva, koji je teško povređen kada je na njega u zaustavnoj traci naletelo vozilo, proživio je pravu… »
Mladić iz Srbije teško povređen u Španiji: Strašna nesreća, vozilo naletelo na njega u zaustavnoj traci

Mladić iz Srbije teško povređen u Španiji: Strašna nesreća, vozilo naletelo na njega u zaustavnoj traci

Kurir pre 17 sati
Mladić J.P. teško je povređen u španskom mestu Alikante, dok je stajao pored parkiranog automobila i uzimao stvari iz gepeka, kada je na njega punom brzinom u automobilu naletela 84-godišnja meštanka. Nesrećni mladić je od siline udara zadobio teške… »
Ovo je Jovan iz Arnajeva: Nakon teške nezgode u Španiji amputirana mu noga

Ovo je Jovan iz Arnajeva: Nakon teške nezgode u Španiji amputirana mu noga

Telegraf pre 17 sati
Teška saobraćajna nesreća koja se dogodila na autoputu u blizini Alikantea u Španiji dobila je potresan nastavak. Mladić Jovan P. iz sela Arnajevo kod Barajeva, koji je teško povređen kada je na njega u zaustavnoj traci naletelo vozilo, proživio je pravu… »
Detalji drame u Španiji u kojoj je teško povređen Srbin: Starica (84) uletela u zaustavnu traku i pokosila ga!

Detalji drame u Španiji u kojoj je teško povređen Srbin: Starica (84) uletela u zaustavnu traku i pokosila ga!

Telegraf pre 18 sati
Opušteno letovanje šestorice drugova iz Srbije u sekundi se pretvorilo u agoniju kada je u mestu Alikante na mladića J. P., dok je stajao pored parkiranog automobila i uzimao stvari iz gepeka, punom brzinom naletela 84-godišnja meštanka, saznaje… »
Strašna nesreća u Španiji! Teško povređen mladić iz Srbije, vozilo naletelo na njega u zaustavnoj traci

Strašna nesreća u Španiji! Teško povređen mladić iz Srbije, vozilo naletelo na njega u zaustavnoj traci

Telegraf pre 18 sati
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u subotu dogodila na autoputu u blizini Alikantea, povređen je mlađi državljanin Srbije kada je na njega, dok se nalazio u zaustavnoj traci, naletelo vozilo kojim je upravljala 84-godišnja žena, saznaje… »
Autom pokosio tinejdžera (17), dečak stradao na mestu: Tragedija u Čaglavici, vozač odmah uhapšen

Autom pokosio tinejdžera (17), dečak stradao na mestu: Tragedija u Čaglavici, vozač odmah uhapšen

Kurir pre 20 sati
Sedamnaestogodišnji mladić stradao je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Čaglavici, kada je na njega, pod još nerazjašnjenim okolnostima, naletelo putničko vozilo. Uprkos brzioj reakciji dežurnih ekipa Hitne pomoći, mladiću nije bilo spasa… »
Ugašen mladi život u Čaglavici: Auto pokosio tinejdžera (17), vozač iza rešetaka

Ugašen mladi život u Čaglavici: Auto pokosio tinejdžera (17), vozač iza rešetaka

Telegraf pre 21 sat
Sedamnaestogodišnji mladić stradao je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Čaglavici, kada je na njega, pod još nerazjašnjenim okolnostima, naletelo putničko vozilo. Uprkos brzioj reakciji dežurnih ekipa Hitne pomoći, mladiću nije bilo spasa… »

Vesti dana »