Povezane vesti
Edin Džeko rastužio celu BiH, došlo je vreme za kraj: "Drugog oktobra..."
Telegraf pre 1 dan
Edin Džeko rekorder svoje zemlje. Legendarni Edin Džeko objavio je kraj reprezentativne karijere, mesec i po dana nakon drugog Svetskog prvenstva na kojem je igrao za Bosnu i Hercegovinu. Najveći u istoriji nacionalnog tima našeg suseda, rekorder po… »
Edin Džeko završava reprezentativnu karijeru 2. oktobra protiv Švedske
Dnevnik pre 1 dan
Kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko saopštio je danas da će 2. oktobra završtiti reprezentativnu karijeru na utakmici protiv Švedske u Ligi nacija. "Ponekad sam se pitao kada će ovaj trenutak doći. Ali nikada nisam zamišljao… »
Džeko rastužio Bosnu i Hercegovinu, objavio kraj uz emotivnu poruku i najavu spektakla
Nova pre 1 dan
Edin Džeko, čuveni fudbaler iz Bosne i Hercegovine, zvanično je najavio kraj reprezentativne karijere. Džeko sa 40 godina i dalje ne želi da ode u igačku penziju, ali došlo je vreme za kraj njegove reprezentativne bajke. Od 2007. godine Džeko je bio deo… »
'Bosanski dijamant' se oprašta od reprezentacije: 'Ništa u karijeri ne može da se poredi...'
BBC News pre 1 dan
Posle skoro dve decenije, Džeko objavio oproštaj od reprezentacije Bosne i Hercegovine. Najbolji fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine (BiH) svih vremena, napadač Edin Džeko najavio je da će 2. oktobra protiv Švedske odigrati poslednju utakmicu… »
‘Bosanski dijamant’ se oprašta od reprezentacije: ‘Ništa u karijeri ne može da se poredi…’
Danas pre 1 dan
Najbolji fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine (BiH) svih vremena, napadač Edin Džeko najavio je da će 2. oktobra protiv Švedske odigrati poslednju utakmicu za nacionalni tim. „Ništa u mojoj karijeri ne može da se poredi sa ponosom koji sam… »
'Bosanski dijamant' se oprašta od reprezentacije: 'Ništa u karijeri ne može da se poredi...'
Radio 021 pre 1 dan
Posle skoro dve decenije, Džeko objavio oproštaj od reprezentacije Bosne i Hercegovine. IMAGN IMAGES via Reuters/Blake Dahlin Najbolji fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine (BiH) svih vremena, napadač Edin Džeko najavio je da će 2. oktobra protiv… »
‘Bosanski dijamant’ se oprašta od reprezentacije: ‘Ništa u karijeri ne može da se poredi…’
Južne vesti pre 1 dan
IMAGN IMAGES via Reuters/Blake Dahlin Najbolji fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine (BiH) svih vremena, napadač Edin Džeko najavio je da će 2. oktobra protiv Švedske odigrati poslednju utakmicu za nacionalni tim. „Ništa u mojoj karijeri ne može… »
Edin Džeko najavio kraj reprezentativne karijere
Danas pre 1 dan
Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Džeko objavio je da je odlučio da završi reprezentativnu karijeru. – Ponekad sam se znao zapitati kada će doći ovaj trenutak… Ali nikada nisam mogao zamisliti koliko ću biti emotivan dok budem pisao ove… »
Kapiten BiH završava reprezentativnu karijeru: Džeko se oprašta u oktobru protiv Švedske
Newsmax Balkans pre 1 dan
Kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko saopštio je da će 2. oktobra završtiti reprezentativnu karijeru na utakmici protiv Švedske u Ligi nacija. "Ponekad sam se pitao kada će ovaj trenutak doći. Ali nikada nisam zamišljao koliko… »
Edin Džeko najavio da se u oktobru oprašta od dresa reprezentacije BiH
RTS pre 1 dan
Kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko saopštio je da će 2. oktobra na utakmici protiv Švedske u Ligi nacija završtiti reprezentativnu karijeru. Bosna i Hercegovina će 2. oktobra dočekati Švedsku u trećem kolu Lige nacija, a… »
Kraj: Povukao se Edin Džeko
Mondo pre 1 dan
Edin Džeko se posle 19 godina, 151 meča i 73 gola u reoprezentaciji Bosne i Hercegovine povukao iz nacionalnog tima. Nakon nastupa na svom drugom Mundijalu sa "zmajevima" sa 40 godina rešio je da kaže da je dosta. Napadač koji je u Željezničaru počeo kao… »
Edin Džeko najavio kraj reprezentativne karijere
Radio sto plus pre 1 dan
“Ponekad sam se znao zapitati kada će doći ovaj trenutak… Ali nikada nisam mogao zamisliti koliko ću biti emotivan dok budem pisao ove reči. Protiv Švedske, 2. oktobra, odigraću svoju sledeću i poslednju utakmicu za našu reprezentaciju”, napisao je Džeko… »
Edin Džeko najavio kraj
B92 pre 1 dan
Edin Džeko je najavio svoj oproštajni meč u dresu Bosne i Hercegovine. Uspeo je sjajni centarfor da po drugi put u istoriji odvede Zmajeve na Mundijal, a naslućivalo se posle toga da će se oprostiti od reprezentacije. Edin Džeko oprostiće se od dresa… »
Edin Džeko najavio kraj reprezentativne karijere: Protiv Švedske poslednji put u dresu BiH
IndeksOnline pre 1 dan
Kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko objavio je da će 2. oktobra, u utakmici protiv Švedske, poslednji put nastupiti u dresu nacionalnog tima. Džeko je emotivnom porukom saopštio da je došlo vreme da, nakon gotovo dve decenije… »
Edin Džeko svirao kraj: Povlačim se...
Kurir pre 1 dan
Legendarni Edin Džeko objavio je kraj reprezentativne karijere, mesec i po dana nakon što je po drugi put u karijeri nastupio na Svetskom prvenstvu sa Bosnom i Hercegovinom. Jedan od najvećih fudbalera u istoriji Bosne i Hercegovine i bez dileme najveća… »
Došao je i taj dan: Džeko objavio povlačenje
Sport klub pre 1 dan
Jedan od najboljih napadača 21. veka Edin Džeko odlučio je da objavi povlačenje iz reprezentacije Bosne i Hercegovine. Čuveni „dijamant“ ovu odluku objavio je na svom Tviter nalogu. – Ponekad sam se pitao kada će doći ovaj trenutak. Ali nisam ni sanjao… »
Edin Džeko objavom šokirao Bosnu i Hercegovinu
Večernje novosti pre 1 dan
Ovome se malo ko nadao... Foto: Nayra Halm/Zuma Press/Profimedia/X printskrin/Lauren Helmbrecht Kapiten i najbolji strelac u istoriji fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Edin Džeko, objavio je danas šokantnu vest – povlači se iz nacionalnog… »
Vesti dana »
U Srbiji i dalje toplo, zahlađenje i pad temperature stižu sredinom septembra
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 45 povezanih
Budanov: Pregovori s Moskvom mogu već u septembru, ali prekid vatre tek na proleće 2027.
Politika pre 1 satjoš 26 povezanih
Zakasnelo uništavanje ambrozije i problemi sa alergijama u Srbiji
Naslovi.ai pre 5 satijoš 6 povezanih
Kličko: Devet povređenih u ruskom napadu na zgradu SBU u Kijevu
Nedeljnik pre 30 minutajoš 19 povezanih