Povezane vesti
Luka Modrić otkrio šta mu je dojadilo: Od 2019. godine pričaju da ne mogu više...
Kurir pre 14 sati
Svakog se leta se pominje njegov kraj karijere ili oproštaj od nacionalnog dresa, ali Modrić kao da ne planira da se zaustavi. Modrić je o tome govorio u interjuu za španske medije. “Nije teško. Radim ono što volim. Fudbal je moj život. Počeo sam da… »
Luka Modrić otvorio dušu i otkrio kada će se penzionisati
Telegraf pre 13 sati
Luka Modrić sa 40 godina i dalje važi za jednog od najboljih veznih fudbalera na svetu. Igra za Milan, srce je Rosonera i ne planira penziju. Upravo je o toj temi otvorio dušu. Za Marku je pričao o tom momentu, o kojem se u javnosti mnogo priča. - Nije… »
Luka Modrić zapušio usta svima: „Od 2019. godine pričaju da ne mogu više!“
Hot sport pre 14 sati
Godine prolaze, treneri, klubovi i saigrači se menjaju, ali Luka Modrić i dalje odbija da prihvati tuđe rokove trajanja. Legendarni hrvatski vezista 9. septembra napuniće 41 godinu, a novu sezonu dočekao je u dresu Milana, sa istom željom da se nadmeće… »
Ispovest Modrića: "Od 2019. godine pričaju da ne mogu više"
B92 pre 15 sati
Luka Modrić i dalje šparta fudbalskim terenima kao da se radi o mladiću, a ne igraču od 40 godina. Ostavio je neverovatan trag u Real Madridu, a u opširnom intervjuu za Marku se dotakao raznih tema. "Oproštaja od Reala se sećam sa ogromnim ponosom, iako… »
Luka Modrić: Ni u najluđim snovima nisam očekivao da ću postati najtrofejnijii igrač u istoriji Real Madrida
Danas pre 17 sati
Fudbaler Milana Luka Modrić dao je veliki intervju za španski sportski list Marka u kojem je najviše govorio o periodu provedenom u Real Madridu. Modrić je za „kraljevski“ klub igrao od 2012. do 2025. godine sakupivši 394 nastupa za tim iz prestonice… »
"Da vidimo dokle će izdržati": Luka Modrić ima isti problem kao Đoković
Mondo pre 19 sati
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković zabranio je priču o kraju karijere u svom nedavno objavljenom dokumentarcu, a Luka Modrić ga razume bolje nego bilo ko. Ima 40 godina i ljubav prema sportu ga gura da nastavi dalje. U poslednje vreme su priče o… »
„To me ne nervira, ali me izuzetno zamara“: Modrić o priči koja ga prati godinama!
Hot sport pre 20 sati
Hrvatski maestro ne krije koliko mu nedostaje Madrid, a posebno emotivnu vezu njegove porodice sa gradom u kojem je proveo 13 godina! Luka Modrić danas gradi novo poglavlje karijere u Milanu, ali 13 godina provedenih u Real Madridu ostavilo je trag koji… »
Modrić isprozivao kritičare: "Od 2018. pričaju to, a igrao sam najbolji fudbal u životu"
Nova pre 21 sat
Luka Modrić, legendarni hrvatski fudbaler, dao je opširan intervju u kome je, između ostalog, prozvao kritičare. Modrić trenutno nastupa za Milan, ali je, naravno, najdublji trag ostavio u Real Madridu. Želja njega i njegove porodice je da se vrate u… »
Modrić: Real me je naučio da nikada ne odustajem
Sport klub pre 23 sata
Doskorašnji kapiten reprezentacije Hrvatske i fudbaler Milana Luka Modrić u velikom intervjuu za Marku pričao je o mnogim temama. Dominantno o vremenu provedenom u Madridu i Realu. Luka Modrić je najtrofejniji igrač Real Madrida. Čovek koji je obeležio… »
Vesti dana »
Umereno oblačno i toplo vreme, najviša dnevna temperatura do 33 stepena
RTS pre 1 satjoš 8 povezanih
Više povređenih u tri udesa: Sve se desilo u isto vreme, jedna osoba teže povređena
Blic pre 30 minutajoš 4 povezane
Ko je Ela Zeković, studentkinja koja je govorila o špijuniranju kolega i našla se na meti Informera?
Danas pre 13 satijoš 1 povezana
Studenti u blokadi pozvali Nišlije na doček Vučića: „Ne dolazi, nisi dobrodošao“
Vreme pre 20 minutajoš 3 povezane
Dva živa zarobljena radnika spasena iz tunela devet dana nakon poplava u Nepalu
RTV pre 0 minutajoš 1 povezana