Povezane vesti
"Radila sam kao animir dama, na licu mi piše da volim muški polni organ" Najveći šok sledi kada vidite kako izgleda
Kurir pre 14 sati
U toku su poslednje pripreme učesnika “ Elite 10” koje će javnost upoznati 5. septembra. Veliki broj budućih elitara je došao na lekarski pregled, a jedna od novih učesnica je i Biljana Čavlin iz Novog Sada, ima 35 godina, a njen izgled je i više nego… »
Nova učesnica Elite 10 radila kao animir dama, nasred lica istetovirala... Pomenula i ćerku i bivšeg muža
Telegraf pre 16 sati
U toku su poslednje pripreme učesnika “Elite 10” koje će javnost upoznati 5. septembra. Veliki broj budućih elitara je došao na lekarski pregled, a jedna od novih učesnica je i Biljana Čavlin iz Novog Sada, ima 35 godina, a njen izgled je i više nego… »
(Video) Nova učesnica "Elite 10" (35) radila kao animir dama Cela išarana tetovažama, progovorila o podršci bivšeg muža i…
Blic pre 16 sati
Učesnici 'Elite 10' su u poslednjim pripremama pred predstavljanje javnosti 5. septembra. Biljana ističe da nikada nije imala probleme zbog tetovaža, bavila se plesom, a sada želi mirniji život na selu sa podrškom porodice. U toku su poslednje pripreme… »
Udata Hrvatica (53) ulazi u elitu da zavede Daneta i Takija! Bivši košarkaš bacio oko na nju, spreman da joj ispuni sve želje…
Kurir pre 19 sati
Novi učesnici " Elite 10", koji će od 5. septembra 10 meseci živeti u Beloj Kući, spremaju se za lekarske preglede, kako bi obavili poslednje pripreme za ulazak. Neki od njih, prvi put predstavili su se domaćoj javnosti. Jasenka Cindrić, bila je veliki… »
(Video) Udata Hrvatica (53) ulazi u "Elitu 10" da zavede Daneta i Takija Bivši košarkaš bacio oko na nju, spreman da joj…
Blic pre 20 sati
Novi učesnici rijalitija 'Elita 10' uskoro ulaze u Belu kuću, trenutno obavljaju lekarske preglede i poslednje pripreme. Mirjana Zuzija iz Zagreba, koja ima 53 godine i dva unuka, traži novu ljubav i bogatstvo u rijalitiju, a ne namerava da se vrati u… »
Oni su nova lica elite 10! Karla (19) iz Hrvatske otac ostavio kao dete, a Mahir (39) izgubio 63 kilograma, a ona je proterana…
Kurir pre 20 sati
Učesnici " Elite 10" spremaju se za ulazak u Belu kuću 5. septembra, a neki od njih prvi put se predstavili domaćoj javnosti. Prvi učesnik koji nam se predstavio bio je Karlo Jećimnke iz Zagreba, koji je otkrio da ulazi sa tužnom životnom pričom: - Ja… »
Hrvatica došla u Beograd da nađe sponzora: Mirjana Zuzija bacila oko na Takija, planira da usvoji Maju
Telegraf pre 19 sati
Novi takmičari "Elite 10" obećavaju pravi šou! Jedna od njih je i Mirjana Zuzija iz Zagreba, koja ima 53 godine i dva unuka, a traži novu ljubav i bogatstvo. Kako kaže, u Hravatsku ne namerava da se vrati bez novog luksuznog automobila i sata. - Ja sam… »
(Video) Oni su novi učesnici "Elite 10" Karla (19) iz Hrvatske otac ostavio kao dete, a Mahir (39) izgubio 63 kila i u…
Blic pre 21 sat
Učesnici 'Elite 10' ulaze u Belu kuću 5. septembra i prvi put se predstavljaju javnosti. Slađana iz Republike Srpske odlučna je da pobedi kako bi pokazala promenu i zbog svoje dece. Učesnici "Elite 10" spremaju se za ulazak u Belu kuću 5. septembra, a… »
Ovo su novi učesnici Elite 10, on odmah pokazao povredu, ona priznala da je animir dama: Karla ostavio otac
Telegraf pre 20 sati
Učesnici " Elite 10" spremaju se za ulazak u Belu kuću 5. septembra, a neki od njih prvi put se predstavili domaćoj javnosti. Prvi učesnik koji nam se predstavio bio je Karlo Jećimnke iz Zagreba, koji je otkrio da ulazi sa tužnom životnom pričom: - Ja… »
Vesti dana »
Umereno oblačno i toplo vreme, najviša dnevna temperatura do 33 stepena
RTS pre 1 satjoš 8 povezanih
Više povređenih u tri udesa: Sve se desilo u isto vreme, jedna osoba teže povređena
Blic pre 30 minutajoš 4 povezane
Ko je Ela Zeković, studentkinja koja je govorila o špijuniranju kolega i našla se na meti Informera?
Danas pre 13 satijoš 1 povezana
Studenti u blokadi pozvali građane da Vučića protestom „dočekaju“ u Nišu
Medijska kutija pre 20 minutajoš 3 povezane