Povezane vesti

"Radila sam kao animir dama, na licu mi piše da volim muški polni organ" Najveći šok sledi kada vidite kako izgleda

"Radila sam kao animir dama, na licu mi piše da volim muški polni organ" Najveći šok sledi kada vidite kako izgleda

Kurir pre 14 sati
U toku su poslednje pripreme učesnika “ Elite 10” koje će javnost upoznati 5. septembra. Veliki broj budućih elitara je došao na lekarski pregled, a jedna od novih učesnica je i Biljana Čavlin iz Novog Sada, ima 35 godina, a njen izgled je i više nego… »
Nova učesnica Elite 10 radila kao animir dama, nasred lica istetovirala... Pomenula i ćerku i bivšeg muža

Nova učesnica Elite 10 radila kao animir dama, nasred lica istetovirala... Pomenula i ćerku i bivšeg muža

Telegraf pre 16 sati
U toku su poslednje pripreme učesnika “Elite 10” koje će javnost upoznati 5. septembra. Veliki broj budućih elitara je došao na lekarski pregled, a jedna od novih učesnica je i Biljana Čavlin iz Novog Sada, ima 35 godina, a njen izgled je i više nego… »
(Video) Nova učesnica "Elite 10" (35) radila kao animir dama Cela išarana tetovažama, progovorila o podršci bivšeg muža i…

(Video) Nova učesnica "Elite 10" (35) radila kao animir dama Cela išarana tetovažama, progovorila o podršci bivšeg muža i…

Blic pre 16 sati
Učesnici 'Elite 10' su u poslednjim pripremama pred predstavljanje javnosti 5. septembra. Biljana ističe da nikada nije imala probleme zbog tetovaža, bavila se plesom, a sada želi mirniji život na selu sa podrškom porodice. U toku su poslednje pripreme… »
Udata Hrvatica (53) ulazi u elitu da zavede Daneta i Takija! Bivši košarkaš bacio oko na nju, spreman da joj ispuni sve želje…

Udata Hrvatica (53) ulazi u elitu da zavede Daneta i Takija! Bivši košarkaš bacio oko na nju, spreman da joj ispuni sve želje…

Kurir pre 19 sati
Novi učesnici " Elite 10", koji će od 5. septembra 10 meseci živeti u Beloj Kući, spremaju se za lekarske preglede, kako bi obavili poslednje pripreme za ulazak. Neki od njih, prvi put predstavili su se domaćoj javnosti. Jasenka Cindrić, bila je veliki… »
(Video) Udata Hrvatica (53) ulazi u "Elitu 10" da zavede Daneta i Takija Bivši košarkaš bacio oko na nju, spreman da joj…

(Video) Udata Hrvatica (53) ulazi u "Elitu 10" da zavede Daneta i Takija Bivši košarkaš bacio oko na nju, spreman da joj…

Blic pre 20 sati
Novi učesnici rijalitija 'Elita 10' uskoro ulaze u Belu kuću, trenutno obavljaju lekarske preglede i poslednje pripreme. Mirjana Zuzija iz Zagreba, koja ima 53 godine i dva unuka, traži novu ljubav i bogatstvo u rijalitiju, a ne namerava da se vrati u… »
Oni su nova lica elite 10! Karla (19) iz Hrvatske otac ostavio kao dete, a Mahir (39) izgubio 63 kilograma, a ona je proterana…

Oni su nova lica elite 10! Karla (19) iz Hrvatske otac ostavio kao dete, a Mahir (39) izgubio 63 kilograma, a ona je proterana…

Kurir pre 20 sati
Učesnici " Elite 10" spremaju se za ulazak u Belu kuću 5. septembra, a neki od njih prvi put se predstavili domaćoj javnosti. Prvi učesnik koji nam se predstavio bio je Karlo Jećimnke iz Zagreba, koji je otkrio da ulazi sa tužnom životnom pričom: - Ja… »
Hrvatica došla u Beograd da nađe sponzora: Mirjana Zuzija bacila oko na Takija, planira da usvoji Maju

Hrvatica došla u Beograd da nađe sponzora: Mirjana Zuzija bacila oko na Takija, planira da usvoji Maju

Telegraf pre 19 sati
Novi takmičari "Elite 10" obećavaju pravi šou! Jedna od njih je i Mirjana Zuzija iz Zagreba, koja ima 53 godine i dva unuka, a traži novu ljubav i bogatstvo. Kako kaže, u Hravatsku ne namerava da se vrati bez novog luksuznog automobila i sata. - Ja sam… »
(Video) Oni su novi učesnici "Elite 10" Karla (19) iz Hrvatske otac ostavio kao dete, a Mahir (39) izgubio 63 kila i u…

(Video) Oni su novi učesnici "Elite 10" Karla (19) iz Hrvatske otac ostavio kao dete, a Mahir (39) izgubio 63 kila i u…

Blic pre 21 sat
Učesnici 'Elite 10' ulaze u Belu kuću 5. septembra i prvi put se predstavljaju javnosti. Slađana iz Republike Srpske odlučna je da pobedi kako bi pokazala promenu i zbog svoje dece. Učesnici "Elite 10" spremaju se za ulazak u Belu kuću 5. septembra, a… »
Ovo su novi učesnici Elite 10, on odmah pokazao povredu, ona priznala da je animir dama: Karla ostavio otac

Ovo su novi učesnici Elite 10, on odmah pokazao povredu, ona priznala da je animir dama: Karla ostavio otac

Telegraf pre 20 sati
Učesnici " Elite 10" spremaju se za ulazak u Belu kuću 5. septembra, a neki od njih prvi put se predstavili domaćoj javnosti. Prvi učesnik koji nam se predstavio bio je Karlo Jećimnke iz Zagreba, koji je otkrio da ulazi sa tužnom životnom pričom: - Ja… »

Vesti dana »