Povezane vesti

"Izlazi tigar i ide pravo ka meni i na auto": Putin preživeo bliski susret sa divljom zveri

"Izlazi tigar i ide pravo ka meni i na auto": Putin preživeo bliski susret sa divljom zveri

Mondo pre 1 dan
Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je danas da je tokom vožnje kroz šumu naišao na tigra koji se nije sklanjao pred automobilom u kojem se nalazio. Tokom obraćanja na plenarnoj sednici Istočnog ekonomskog foruma u Vladivostoku, Putin je susret sa… »
Putin se u šumi sreo sa amurskim tigrom: "On je pravi gospodar tajge"

Putin se u šumi sreo sa amurskim tigrom: "On je pravi gospodar tajge"

Euronews pre 1 dan
Ruski predsednik Vladimir Putin tvrdi da je nedavno tokom vožnje kroz šumu naišao na tigra, koji nije hteo da se skloni ispred automobila u kome je bio. Putin je, tokom obraćanja na plenarnoj sednici Istočnog ekonomskog foruma u Vladivostoku, nazvao… »
Putin naleteo na tigra usred šume! Ruski predsednik otkrio detalje susreta, novinari u neverici! "Nije hteo da se skloni..."…

Putin naleteo na tigra usred šume! Ruski predsednik otkrio detalje susreta, novinari u neverici! "Nije hteo da se skloni..."…

Kurir pre 1 dan
Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je danas da je tokom vožnje kroz šumu naišao na tigra koji se nije sklanjao pred automobilom u kojem se nalazio. Tokom obraćanja na plenarnoj sednici Istočnog ekonomskog foruma u Vladivostoku, Putin je susret sa… »
"Izlazi tigar i ide pravo ka meni i na auto": Putin podelio iskustvo bliskog susreta iz šume VIDEO

"Izlazi tigar i ide pravo ka meni i na auto": Putin podelio iskustvo bliskog susreta iz šume VIDEO

B92 pre 1 dan
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da je tokom vožnje kroz šumu naišao na tigra, koji nije hteo da se skloni ispred automobila u kome je bio. Putin je, tokom obraćanja na plenarnoj sednici Istočnog ekonomskog foruma u Vladivostoku, nazvao… »
Putinov auto tokom vožnje kroz šumu prema Vladivostoku zaustavio tigar

Putinov auto tokom vožnje kroz šumu prema Vladivostoku zaustavio tigar

Politika pre 1 dan
Putin je, tokom obraćanja na plenarnoj sednici Istočnog ekonomskog foruma u Vladivostoku sa okupljenima podelio anegdotu sa puta. Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da je tokom vožnje kroz šumu naišao na tigra, koji nije hteo da se skloni… »
Tigar zaustavio Putinov automobil u šumi kod Vladivostoka: Evo kako je reagovao predsednik Rusije

Tigar zaustavio Putinov automobil u šumi kod Vladivostoka: Evo kako je reagovao predsednik Rusije

Telegraf pre 1 dan
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da je tokom vožnje kroz šumu naišao na tigra, koji nije hteo da se skloni ispred automobila u kome je bio. Putin je, tokom obraćanja na plenarnoj sednici Istočnog ekonomskog foruma u Vladivostoku, nazvao… »

Vesti dana »