Povezane vesti

"Izlazi tigar i ide pravo ka meni i na auto": Putin preživeo bliski susret sa divljom zveri

"Izlazi tigar i ide pravo ka meni i na auto": Putin preživeo bliski susret sa divljom zveri

Mondo pre 22 dana
Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je danas da je tokom vožnje kroz šumu naišao na tigra koji se nije sklanjao pred automobilom u kojem se nalazio. Tokom obraćanja na plenarnoj sednici Istočnog ekonomskog foruma u Vladivostoku, Putin je susret sa… »
Putin se u šumi sreo sa amurskim tigrom: "On je pravi gospodar tajge"

Putin se u šumi sreo sa amurskim tigrom: "On je pravi gospodar tajge"

Euronews pre 22 dana
Ruski predsednik Vladimir Putin tvrdi da je nedavno tokom vožnje kroz šumu naišao na tigra, koji nije hteo da se skloni ispred automobila u kome je bio. Putin je, tokom obraćanja na plenarnoj sednici Istočnog ekonomskog foruma u Vladivostoku, nazvao… »
Putin naleteo na tigra usred šume! Ruski predsednik otkrio detalje susreta, novinari u neverici! "Nije hteo da se skloni..."…

Putin naleteo na tigra usred šume! Ruski predsednik otkrio detalje susreta, novinari u neverici! "Nije hteo da se skloni..."…

Kurir pre 22 dana
Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je danas da je tokom vožnje kroz šumu naišao na tigra koji se nije sklanjao pred automobilom u kojem se nalazio. Tokom obraćanja na plenarnoj sednici Istočnog ekonomskog foruma u Vladivostoku, Putin je susret sa… »
"Izlazi tigar i ide pravo ka meni i na auto": Putin podelio iskustvo bliskog susreta iz šume VIDEO

"Izlazi tigar i ide pravo ka meni i na auto": Putin podelio iskustvo bliskog susreta iz šume VIDEO

B92 pre 22 dana
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da je tokom vožnje kroz šumu naišao na tigra, koji nije hteo da se skloni ispred automobila u kome je bio. Putin je, tokom obraćanja na plenarnoj sednici Istočnog ekonomskog foruma u Vladivostoku, nazvao… »
Putinov auto tokom vožnje kroz šumu prema Vladivostoku zaustavio tigar

Putinov auto tokom vožnje kroz šumu prema Vladivostoku zaustavio tigar

Politika pre 22 dana
Putin je, tokom obraćanja na plenarnoj sednici Istočnog ekonomskog foruma u Vladivostoku sa okupljenima podelio anegdotu sa puta. Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da je tokom vožnje kroz šumu naišao na tigra, koji nije hteo da se skloni… »
Tigar zaustavio Putinov automobil u šumi kod Vladivostoka: Evo kako je reagovao predsednik Rusije

Tigar zaustavio Putinov automobil u šumi kod Vladivostoka: Evo kako je reagovao predsednik Rusije

Telegraf pre 22 dana
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da je tokom vožnje kroz šumu naišao na tigra, koji nije hteo da se skloni ispred automobila u kome je bio. Putin je, tokom obraćanja na plenarnoj sednici Istočnog ekonomskog foruma u Vladivostoku, nazvao… »

Vesti dana »