Povezane vesti

Lazović o prisluškivanju: „Režim je na staklenim nogama i pobeda je blizu“

Lazović o prisluškivanju: „Režim je na staklenim nogama i pobeda je blizu“

Mašina pre 13 sati
Najnovije Srodni članci. „U prethodnom periodu, najmanje od početka ove godine, zajedno sa još 13 studenata i aktivista, bio sam meta prljave naprednjačke kampanje prisluškivanja političkih protivnika“, rekao je narodni poslanik Radomir Lazović za… »
Tužilaštvo i sud ćute o navodima studenata da ih prisluškuju špijunskim softverima

Tužilaštvo i sud ćute o navodima studenata da ih prisluškuju špijunskim softverima

Nova pre 15 sati
Više javno tužilaštvo u Beogradu na odgovara na pitanja portala Nova.rs da li će pokrenuti istragu nakon što su juče studenti saopštili da je njih 14, studenata i aktivista, bilo meta špijunskog softvra. Budući da naredbe za praćenje i prisluškivanje… »
“Imala sam osećaj da u ruci držim ručnu bombu”: Studenti posle špijuniranja uplašeni za bezbednost, osvrću se preko ramena…

“Imala sam osećaj da u ruci držim ručnu bombu”: Studenti posle špijuniranja uplašeni za bezbednost, osvrću se preko ramena…

Nova pre 14 sati
Telefoni više od 14 učesnika studentskog pokreta prisluškivani su od početka 2026. godine preko softreva Pegaz, koji se najčešće prodaje i koriste ga vlade, tačnije najviši državni funkcioneri i institucije. Studenti, među kojima je najviše žrtava ove… »
Lazović: I ja sam prisluškivan, ZLF će se obratiti međunarodnim organizacijama

Lazović: I ja sam prisluškivan, ZLF će se obratiti međunarodnim organizacijama

Insajder pre 17 sati
Kopredsednik Zeleno levog fronta (ZLF) Radomir Lazović izjavio je danas da je u prethodnom periodu, najmanje od početka godine, sa još 13 studenata i aktivista bio prisluškivan. Zbog toga će se ZLF, dodao je Lazović, obratiti međunarodnim organizacijama… »
Lazović (ZLF): I ja sam prisluškivan, režim uhvaćen na delu, međunarodne institucije da se izjasne

Lazović (ZLF): I ja sam prisluškivan, režim uhvaćen na delu, međunarodne institucije da se izjasne

Radio sto plus pre 18 sati
On je na konferenciji za novinare ispred Doma Narodne skupštine kazao da je bio meta prljave naprednjačke kampanje prisluškivanja političkih protivnika za šta je korišćeno više sofisticiranih spajvera (softveri za prisluškivanje). “U mom slulčaju… »

Beta pre 18 sati
Kopredsednik Zeleno levog fronta (ZLF) Radomir Lazović rekao je danas da je u prethodnom periodu, najmanje od početka godine, sa još 13 studenata i aktivista bio prisluškivan i najavio da će se ZLF, zbog toga, obratiti medjunarodnim organizacihjama.   On… »
Lazović (ZLF) saopštio da je prisluškivan, najavio da će se obratiti medjunarodnim institucijama

Lazović (ZLF) saopštio da je prisluškivan, najavio da će se obratiti medjunarodnim institucijama

Serbian News Media pre 18 sati
Kopredsednik Zeleno levog fronta (ZLF) Radomir Lazović rekao je danas da je u prethodnom periodu, najmanje od početka godine, sa još 13 studenata i aktivista bio prisluškivan i najavio da će ZLF, zbog toga, obratiti medjunarodnim organizacihjama u… »
Lazović (ZLF) saopštio da je prisluškivan, najavio da će se obratiti međunarodnim institucijama

Lazović (ZLF) saopštio da je prisluškivan, najavio da će se obratiti međunarodnim institucijama

Nedeljnik pre 19 sati
Kopredsednik Zeleno levog fronta (ZLF) Radomir Lazović rekao je danas da je u prethodnom periodu, najmanje od početka godine, sa još 13 studenata i aktivista bio prisluškivan i najavio da će ZLF, zbog toga, obratiti međunarodnim organizacijama u Srbiji… »

Radio sto plus pre 18 sati
On je na konferenciji za novinare ispred Doma Narodne skupštine kazao i da je “bio meta prljave naprednjačke kampanje prisluškivanja političkih protivnika”, te da je korišćeno više “sofisticiranih spajvera”. “U mom slulčaju najverovatnije se radi o… »

Pravo u centar pre 18 sati
Kopredsednik Zeleno levog fronta (ZLF) Radomir Lazović rekao je danas da je u prethodnom periodu, najmanje od početka godine, sa još 13 studenata i aktivista bio prisluškivan i najavio da će ZLF, zbog toga, obratiti medjunarodnim organizacihjama u… »

Danas pre 19 sati
Kopredsednik Zeleno levog fronta (ZLF) Radomi Lazović rekao je danas da je u prethodnom periodu, najmanje od početka godine, sa još 13 studenata i aktivista bio prisluškivan i najavio da će ZLF, zbog toga, obratiti međunarodnim organizacihjama u Srbiji… »

Vesti dana »