Povezane vesti

Vučić: Počeće druga faza izgradnje bolnice u Kikindi i put Nakovo-Mokrin

Vučić: Počeće druga faza izgradnje bolnice u Kikindi i put Nakovo-Mokrin

Radio 021 pre 20 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će početi druga faza izgradnje bolnice u Kikindi i da je u planu i gradnja brze saobraćajnice od Zrenjanina do Kikinde. "Put dužine 3,8 kilometra od Nakova do Mokrina odmah ćemo da krenemo i da uradimo, na… »
Srbija ima 670 miliona kubika gasa u rezervama: Da li će to biti dovoljno za predstojeću zimu?

Srbija ima 670 miliona kubika gasa u rezervama: Da li će to biti dovoljno za predstojeću zimu?

Euronews pre 22 sata
Srbija u ovom trenutku u skladištima u zemlji i Mađarskoj ima oko 670 miliona kubnih metara prirodnog gasa, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Ipak, upozorio je da te količine možda neće biti dovoljne ukoliko cene gasa na evropskom tržištu… »
Vučić: U Deliblatskoj peščari neće ništa da se gradi

Serbian News Media pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da dok je on deo vlasti u zemlji u Deliblatskoj peščari neće ništa biti sagrađeno. „Naslušao sam se priča oko Deliblastke peščare. Kažu da će tamo neko da gradi vetroparkove, zgrade… Dok se za bilo šta… »
"Zabrinut sam zbog cena nafte i gasa! Vučić o energentima: Moramo da nastavimo da jačamo ekonomiju"

"Zabrinut sam zbog cena nafte i gasa! Vučić o energentima: Moramo da nastavimo da jačamo ekonomiju"

Blic pre 1 dan
Cene energenata i geopolitičke tenzije su među glavnim brigama za Srbiju u ovom trenutku. Ovako stabilno visoke cene gasa nisu zabeležene ranije, izuzev kratkog perioda tokom pandemije koronavirusa. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je govorio o… »
Vučić: Niko neće graditi u Deliblatskoj peščari dok sam na bilo kojoj funkciji

Vučić: Niko neće graditi u Deliblatskoj peščari dok sam na bilo kojoj funkciji

Euronews pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas u Adi da dok je on na bilo kojoj državnoj funkciji niko neće graditi vetroparkove i solarne parkove u Deliblatskoj peščari. "Dok sam na bilo kojoj funkciji u Srbiji, dok se za bilo šta pitam, niko u… »
Vučić poručio da ništa neće smeti da se gradi u Deliblatskoj peščari: „Neće smeti ni da me pitaju da nešto grade“

Vučić poručio da ništa neće smeti da se gradi u Deliblatskoj peščari: „Neće smeti ni da me pitaju da nešto grade“

Danas pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da niko u Deliblatskoj peščari neće smeti i moći da gradi bilo kakve vetroparkove, solarne elektrane ili zgrade dok god je on na bilo kojoj funkciji. Dok sam na bilo kojoj funkciji u Srbiji niko u… »

N1 Info pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da dok je on deo vlasti u zemlji u Deliblatskoj peščari neće ništa biti sagrađeno. "Naslušao sam se priča oko Deliblastke peščare. Kažu da će tamo neko da gradi vetroparkove, zgrade... Dok se za bilo… »
Vučić: Stabilnost i mir od ključnog značaja

Vučić: Stabilnost i mir od ključnog značaja

RTK pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će za tri, četiri dana javnost biti obaveštena koliko će iznositi najavljeno povećanje plata i penzija. „Za tačno 10 dana za najveći deo vas ide isplata jednokratnih davanja za penzionere, borce i… »

Nova pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da dok je on deo vlasti u zemlji u Deliblatskoj peščari neće ništa biti sagrađeno. "Naslušao sam se priča oko Deliblatske peščare. Kažu da će tamo neko da gradi vetroparkove, zgrade... Dok se za bilo… »
Vučić: Imamo 670 miliona kubika gasa u rezervama, ali neće biti dovoljno ako cene nastave da divljaju

Vučić: Imamo 670 miliona kubika gasa u rezervama, ali neće biti dovoljno ako cene nastave da divljaju

Danas pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da država u rezervama ima 670 miliona kubnih metara gasa u skladištima u Banatskom dvoru i Mađarskoj, ali da to neće biti dovoljno ako cene na tržištu „nastave da divljaju“. Cena gasa u ovom trenutku je… »
Vučić najavio nove radove u Kikindi: Odmah kreće put Nakovo-Mokrin, uskoro druga faza obnove bolnice

Vučić najavio nove radove u Kikindi: Odmah kreće put Nakovo-Mokrin, uskoro druga faza obnove bolnice

Newsmax Balkans pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, tokom posete Severnobanatskom okrugu, najavio je da će javnost za tri ili četiri dana saznati koliko će iznositi najavljeno povećanje plata i penzija. On je u Ruskom Selu govorio i o državnim ulaganjima, gasnim… »
"Imamo oko 670 miliona kubnih metara gasa u rezervi"; Vučić zabrinut zbog cena energenata

"Imamo oko 670 miliona kubnih metara gasa u rezervi"; Vučić zabrinut zbog cena energenata

B92 pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da visoke cene nafte i gasa predstavljaju dodatni izazov i da Srbija mora da razmišlja o budućem snabdevanju energentima. "Plus cene nafte i gasa. Nije normalno kakvu cenu plaćamo, a na tržištu je 880 dolara… »
Vučić: Srbija ima 670 miliona kubnih metara gasa u rezervama, ali neće biti dovoljno ako cene nastave da divljaju

Vučić: Srbija ima 670 miliona kubnih metara gasa u rezervama, ali neće biti dovoljno ako cene nastave da divljaju

Insajder pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da država u rezervama ima 670 miliona kubnih metara gasa u skladištima u Banatskom dvoru i Mađarskoj, ali da to neće biti dovoljno ako cene na tržištu "nastave da divljaju". Foto: Srđan Ilić Cena gasa u… »
Vučić: Imamo oko 670 miliona kubnih metara gasa u rezervi

Vučić: Imamo oko 670 miliona kubnih metara gasa u rezervi

Blic pre 1 dan
Vučić je naglasio da je ranije tražio povoljnije uslove od Rusije, kada je gas bio mnogo jeftiniji Trenutna cena gasa na svetskom tržištu iznosi 880 dolara za 1.000 kubnih metara Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je do sada za zimsku… »

Vesti dana »