Povezane vesti
Vučić o špijuniranju studenata: Mene su jedino protiv zakona prisluškivali i muški sam to izdržao
Danas pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da niko, ko to govori, ne veruje u priču da se uplašio i otkazao skup u Novom Sadu. On naglašava da je on jedini prisluškivan mimo zakona na funkciji predsednika. Vučić navodi da je dobio odgovor od generalnog… »
Vučić o špijuniranju studenata: I mene su prisluškivali i muški sam to izdržao
Glas Zaječara pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da niko, ko to govori, ne veruje u priču da se uplašio i otkazao skup u Novom Sadu. Vučić kaže da je mnogo glupo pričati da je to razlog. On kaže da postoje snimci gde politički neistomišljenici napadaju… »
Vučić o špijuniranju studenata: I mene su prisluškivali i muški sam to izdržao
Nova pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da niko, ko to govori, ne veruje u priču da se uplašio i otkazao skup u Novom Sadu. Vučić kaže da je "mnogo glupo pričati da je to razlog". Dodaje da postoje snimci gde politički neistomišljenici napadaju… »
Vesti dana »
Srbija do bronze na Evropskom prvenstvu, Hena Kurtagić najbolji bloker šampionata
IndeksOnline pre 50 minutajoš 73 povezane
Vremenska prognoza: Sunčano, vetrovito i prijatnije vreme uz najviše temperature do 32 stepena
Naslovi.ai pre 1 satjoš 39 povezanih
Esktremno desničarska AfD ostvarila pobedu na izborima u Saksoniji-Anhaltu
Nedeljnik pre 35 minutajoš 45 povezanih
Požar na Suvoj planini i dalje aktivan, u toku je akcija gašenja iz vazduha
Naslovi.ai pre 2 satajoš 41 povezana
U ponoć počinje prijava za jednokratnu novčanu naknadu od 6.000 dinara
Insajder pre 15 minutajoš 28 povezanih