Povezane vesti
Vučić: I mene su špijunirali, pa ja nisam pravio žrtvu od sebe, muški sam to istrpeo
Radio 021 pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da tvrdnje studenata u blokadi da ih je BIA prisluškivala predstavljaju "sumnje bez ijednog dokaza" i dodao da je zapravo on bio taj kog su prisluškivali. "Izneli su svoje sumnje bez ijednog dokaza. I sami su… »
Vučić: U Srbiji mimo zakona prisluškivan sam samo ja
Euronews pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je u Srbiji mimo zakona prisluškivan samo on kao predsednik Republike i dodao da su ga do 2012. godine takođe prisluškivali, formalno u skladu sa zakonom, a suštinski apsolutno protivno zakonu. "U… »
Vučić o tvrdnjama studenata u blokadi da su špijunirani: Izneli sumnje bez ijednog dokaza, nemaju šta drugo da ponude
Newsmax Balkans pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su predstavnici studenata u blkadi svoje sumnje da su im telefoni špijunirani preko špijunskog softvera Pegasus izneli bez ijednog dokaza i dodao da oni to rade jer nemaju šta drugo da ponude. "U ovoj… »
Vučić: Ja sam taj kojeg su prisluškivali ali se ne žalim zbog toga
Serbian News Media pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da tvrdnje studenata u blokadi da ih je Bezbednosno-informativna agencija (BIA) prisluškivala predstavljaju „sumnje bez ijednog dokaza“ i dodao da je zapravo on bio taj kojeg su prisluškivali. „Izneli… »
Vučić: Navodi studenata o prisluškivanju besmisleni, nisu izneli nijedan dokaz
Insajder pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da su navodi predstavnika studentskog pokreta o prisluškivanju "besmisleni" i da su izneti bez ijednog dokaza. Aleksandar Vučić. Foto: Srđan Ilić „U ovoj zemlji sam ja prisluškivan kada sam bio ključni… »
Vučić o tvrdnjama studenata o prisluškivanju: „Glupi su i besmisleni“
Vreme pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je tvrdnje predstavnika studentskog pokreta o prisluškivanju, ocenivši ih kao „glupe i besmislene“ i poručivši da za takve navode nije iznet nijedan dokaz. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je danas… »
Vučić: Ja sam taj kojeg su prisluškivali, ali se ne žalim zbog toga
N1 Info pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je kako tvrdnje studenata u blokadi, da ih je Bezbednosno-informativna agencija (BIA) prisluškivala, predstavljaju "sumnje bez ijednog dokaza" i dodao da je zapravo on bio taj kojeg su prisluškivali. "Izneli su… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sunčano, vetrovito i prijatnije vreme uz najviše temperature do 32 stepena
Naslovi.ai pre 3 satajoš 39 povezanih
Požar na Suvoj planini i dalje aktivan, u toku je akcija gašenja iz vazduha
Naslovi.ai pre 1 satjoš 42 povezane
Crvena zvezda posle preokreta pobedila Partizan u 180. večitom derbiju
N1 Info pre 20 minutajoš 50 povezanih