Povezane vesti

„Ja navijam za Srbiju“: FSS pokrenuo prelepu akciju da kod najmlađih izgradi kult reprezentacije!

„Ja navijam za Srbiju“: FSS pokrenuo prelepu akciju da kod najmlađih izgradi kult reprezentacije!

Hot sport pre 1 dan
U njima je budućnost! Fudbalski savez Srbije pokrenuo je lepu kampanju za najmlađe navijače. To je kampanja „JA NAVIJAM ZA SRBIJU“, čiji je cilj da kod najmlađih razvija ljubav prema nacionalnom timu, osećaj pripadnosti i svest da je navijati za… »
(VIDEO) Velika kampanja FSS: Ja navijam za Srbiju

(VIDEO) Velika kampanja FSS: Ja navijam za Srbiju

Sport klub pre 1 dan
Fudbalski savez Srbije pokrenuo je veliku kampanju pod sloganom „Ja navijam za Srbiju“. Ideja više nego jasna, njena nužnost poslednjih godina golim okom vidljiva. „Cilj je da se kod najmlađih razvija ljubav prema nacionalnom timu, osećaj pripadnosti i… »
Pokrenuta kampanja Fudbalskog saveza Srbije pod nazivom: "Ja navijam za Srbiju"

Pokrenuta kampanja Fudbalskog saveza Srbije pod nazivom: "Ja navijam za Srbiju"

Telegraf pre 1 dan
Mesi, Ronaldo, Mbape, Haland, Jamal… Imena su koja danas zna gotovo svako dete koje voli fudbal. Njihovi golovi se gledaju milionima puta, njihovi potezi imitiraju na školskim terenima, a dresovi Reala, Barselone, Mančester sitija, Intera, Majamija i… »
"Ja navijam za Srbiju" FSS objavio spot koji je sve oduševio (video)

"Ja navijam za Srbiju" FSS objavio spot koji je sve oduševio (video)

Kurir pre 1 dan
Mesi, Ronaldo, Mbape, Haland, Jamal… Imena su koja danas zna gotovo svako dete koje voli fudbal. Njihovi golovi se gledaju milionima puta, njihovi potezi imitiraju na školskim terenima, a dresovi Reala, Barselone, Mančester sitija, Intera, Majamija i… »

Vesti dana »