Povezane vesti
Koković pred pakleno gostovanje: Novi Pazar će biti maksimalno motivisan
Kurir pre 24 sata
"Imamo maksimalan respekt prema našem sledećem protivniku. To je ekipa koja igra sa vanrednom energijom na domaćem terenu, pred svojim navijačima. Pretpostavljam da postoji određena euforija zbog povratka u klub Adema Ljajića, tako da sam siguran da oni… »
"Novi Pazar u euforiji zbog Ljajića - biće otvoren meč"
B92 pre 7 sati
U 8. kolu Superlige Srbije Železničar u petak 4. septembra gostuje ekipi Novog Pazara na Gradskom stadionu kraj Jošanice. Svoja očekivanja izneo je šef stručnog štaba plavo-belih Radomir Koković. "Imamo maksimalan respekt prema našem sledećem protivniku… »
Koković pred teško gostovanje Novom Pazaru, o povratku Adema Ljajića: "Siguran sam da..."
Telegraf pre 8 sati
U 8. kolu Superlige Srbije, FK Železničar Pančevo u petak 4. septembra gostuje ekipi FK Novi Pazar na Gradskom stadionu. Svoja očekivanja izneo je šef stručnog štaba plavo-belih gospodin Radomir Koković. – Imamo maksimalan respekt prema našem sledećem… »
Trener Železničara: Nadigravanje sa Novim Pazarom
Radio sto plus pre 9 sati
“Imamo maksimalan respekt prema našem sledećem protivniku. To je ekipa koja igra sa vanrednom energijom na domaćem terenu, pred svojim navijačima. Pretpostavljam da postoji određena euforija zbog povratka u klub Adema Ljajića, tako da sam siguran da oni… »
Koković: Očekujem otvorenu utakmicu protiv Novog Pazara
Serbian News Media pre 9 sati
Trener fudbalera Železničara Radomir Koković izjavio je danas, pred osmo kolo Super lige Srbije, da očekuje otvorenu utakmicu protiv Novog Pazara, duel dva protivnika koji hoće da se nadigravaju. „Imamo maksimalan respekt prema našem sledećem protivniku… »
Pančevci spremno dočekuju gostovanje u Novom Pazaru Radomir Koković: "Očekujem jednu otvorenu utakmicu, dva protivnika koja…
Dnevnik pre 9 sati
Na svom terenu fudbaleri Železničara protiv Radnika pružili su najbolju igru ove jeseni i ubedljivo slavili sa 5:1. Na klupi Pančevaca nije sedeo trener Radomir Koković koji je zbog isključenja u Novom Sadu propustio meč sa Radnikom. Pred gostovanje u… »
Koković: Euforija Pazara zbog Ljajića, da pokažemo jednaku želju
Sport klub pre 9 sati
Meč Novi Pazar - Železničar na programu je u petak od 19 časova. Trener Železničara Radomir Koković izjavio je, pred osmo kolo Super lige Srbije, da očekuje otvorenu utakmicu protiv Novog Pazara, duel dva protivnika koji hoće da se nadigravaju. „Imamo… »
Radomir Koković pred gostovanje Pazaru: „Očekujem jednu otvorenu utakmicu – dva protivnika koja hoće da se nadigravaju“…
Večernje novosti pre 10 sati
U 8. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije, FK Železničar Pančevo u petak 4. septembra gostuje ekipi FK Novi Pazar na Gradskom stadionu. Svoja očekivanja izneo je šef stručnog štaba plavo-belih gospodin Radomir Koković. Foto: fkzeleznicar.rs Meč protiv Novog… »
Radomir Koković: „Očekujem jednu otvorenu utakmicu – dva protivnika koja hoće da se nadigravaju!“
Hot sport pre 10 sati
Koković želi da nastave u dobrom ritmu! U 8. kolu Superlige Srbije, FK Železničar Pančevo u petak 4. septembra gostuje ekipi FK Novi Pazar na Gradskom stadionu. Svoja očekivanja izneo je šef stručnog štaba plavo-belih gospodin Radomir Koković. – Imamo… »
Vesti dana »
Pretežno sunčano i toplo vreme u Srbiji, temperature do 33 stepena
Naslovi.ai pre 5 satijoš 34 povezane
Studenti u blokadi pozvali na protest u subotu zbog najave da Vučić dolazi u Niš
Nova pre 24 satajoš 20 povezanih
Konferencija o retkim bolestima: U Srbiji evidentirano 12.600 pacijenata
Beta pre 12 satijoš 12 povezanih
Iva pobedila pa pričala o Novaku: Sama činjenica da je uz mene mi znači
Sputnik pre 1 satjoš 27 povezanih