Povezane vesti

Poznati UFC borac pred spektakl u Parizu otkrio da se kladio na sebe: "Sve na pobedu u prvoj rundi..."

Poznati UFC borac pred spektakl u Parizu otkrio da se kladio na sebe: "Sve na pobedu u prvoj rundi..."

Telegraf pre 6 sati
Losene Kejta konačno će dobiti priliku da se predstavi francuskoj publici na velikoj UFC sceni, nakon što je njegov debi u Parizu prošle godine ostao bez realizacije. Ovoga puta Belgijanac poreklom iz Gvineje u oktagon ulazi sa jasnom željom, da pokaže… »
Jedan od najboljih MMA boraca u Evropi odgovorio UFC zvezdi pred debi u Parizu: "On misli da..."

Jedan od najboljih MMA boraca u Evropi odgovorio UFC zvezdi pred debi u Parizu: "On misli da..."

Telegraf pre 7 sati
Saladin Parnas spreman je za najveći izazov u dosadašnjoj karijeri. Francuska MMA zvezda 5. septembra u Parizu debitovaće u UFC-u, i to odmah u glavnoj borbi večeri protiv iskusnog Dena Hukera. U pitanju je jedan od najzanimljivijih debija u novijoj… »
Den Huker "poludeo" na pitanje novinara: "Kako se usuđuje, nikad u životu nisam bio tako uvređen..."

Den Huker "poludeo" na pitanje novinara: "Kako se usuđuje, nikad u životu nisam bio tako uvređen..."

Telegraf pre 8 sati
Den Huker u Pariz nije stigao kao autsajder koji želi samo da preživi veliki događaj. Iskusni Novozelanđanin pred sobom ima priliku da se vrati na pobednički put i ponovo se umeša u vrh lake kategorije. Huker će se 5. septembra u "Akor areni" boriti… »
"MVP" pred UFC spektakl u Parizu otkrio: "Već sam tražio borbu sa Striklendom, ne bežim..."

"MVP" pred UFC spektakl u Parizu otkrio: "Već sam tražio borbu sa Striklendom, ne bežim..."

Telegraf pre 10 sati
Majkl „Venom“ Pejdž spreman je za još jedan veliki izazov u UFC-u, ali Britanac u Pariz nije došao da razmišlja o onome što sledi posle subotnje večeri. Sa 37 godina i dalje ima isti cilj, da postane UFC šampion, a prvi korak ka tome želi da napravi… »
S 18 godina otišao u Rusiju da radi u fabrici cementa, danas je UFC zvezda: "Prolaziš kroz teške situacije..."

S 18 godina otišao u Rusiju da radi u fabrici cementa, danas je UFC zvezda: "Prolaziš kroz teške situacije..."

Telegraf pre 11 sati
Nursulton Ruzibojev prošao je kroz težak period kako bi ponovo došao do najveće scene. Pre samo godinu dana operisao je oba kolena, posle višegodišnjih problema sa povredama, a sada se nalazi pred jednim od najvećih izazova u dosadašnjoj karijeri… »
"Zaustavio nas je ISIS, rekli su da će mi ubiti porodicu..." Francuz šokirao sve pred UFC debi u Parizu

"Zaustavio nas je ISIS, rekli su da će mi ubiti porodicu..." Francuz šokirao sve pred UFC debi u Parizu

Telegraf pre 13 sati
Majkl Alžaruž će 5. septembra u Parizu napraviti veliki korak u karijeri, pošto će debitovati u UFC-u. Međutim, iza ovog borca nalazi se životna priča koja je mnogo teža od svega što ga očekuje u oktagonu. Alžaruž će pred domaćom publikom u "Akor areni"… »

Vesti dana »