Povezane vesti

"Bio sam u Kliničkom": Otkriveno zašto je Uroš došao na sud u miniću i štiklama, tužio Asmina i izvređao Staniju

"Bio sam u Kliničkom": Otkriveno zašto je Uroš došao na sud u miniću i štiklama, tužio Asmina i izvređao Staniju

Mondo pre 23 sata
Uroš Stanić izbačen je danas iz zgrade suda gde je došao na saslušanje povodom tužbe koju je pripremio sa Asminom Durdžićem kog tereti za uvrede, ali i fizičke nasrtaje Na pitanje da li je ispratio ko ulazi u Elitu 10, kaže: - Propratio sam neke ženske… »
"Oštećeno mi je uho": Uroš Stanić stigao na sud zbog Asmina, pa pokazao povredu koju mu je naneo

"Oštećeno mi je uho": Uroš Stanić stigao na sud zbog Asmina, pa pokazao povredu koju mu je naneo

Telegraf pre 24 sata
Uroš Stanić stigao je danas na sud u centru Beograda, na saslušanje, povodom tužbe koju je podneo protiv Asmina Durdžića. Bivši zadrugar na suđenje je stigao u miniću, zbog čega je iz zgrade izbačen jer je nepropisno odeven, pa je požurio do kuće kako bi… »
Uroš Stanić stigao na sud tužio Asmina Durdžića i Staniju Dobrojević: "Oštećeno mi je uho, bio sam na Kliničkom, 10 odsto…

Uroš Stanić stigao na sud tužio Asmina Durdžića i Staniju Dobrojević: "Oštećeno mi je uho, bio sam na Kliničkom, 10 odsto…

Blic pre 24 sata
Stanić planira da pokrene tranziciju tokom učešća u rijalitiju 'Elita', što je deo njegovog ugovora. On kritikuje Staniju Dobrojević, tvrdeći da nema američke papire i da se bori za državljanstvo, a svoje optužbe potkrepljuje dokumentima. Uroš Stanić… »

Vesti dana »