Povezane vesti
"Bio sam u Kliničkom": Otkriveno zašto je Uroš došao na sud u miniću i štiklama, tužio Asmina i izvređao Staniju
Mondo pre 23 sata
Uroš Stanić izbačen je danas iz zgrade suda gde je došao na saslušanje povodom tužbe koju je pripremio sa Asminom Durdžićem kog tereti za uvrede, ali i fizičke nasrtaje Na pitanje da li je ispratio ko ulazi u Elitu 10, kaže: - Propratio sam neke ženske… »
"Oštećeno mi je uho": Uroš Stanić stigao na sud zbog Asmina, pa pokazao povredu koju mu je naneo
Telegraf pre 24 sata
Uroš Stanić stigao je danas na sud u centru Beograda, na saslušanje, povodom tužbe koju je podneo protiv Asmina Durdžića. Bivši zadrugar na suđenje je stigao u miniću, zbog čega je iz zgrade izbačen jer je nepropisno odeven, pa je požurio do kuće kako bi… »
Uroš Stanić stigao na sud tužio Asmina Durdžića i Staniju Dobrojević: "Oštećeno mi je uho, bio sam na Kliničkom, 10 odsto…
Blic pre 24 sata
Stanić planira da pokrene tranziciju tokom učešća u rijalitiju 'Elita', što je deo njegovog ugovora. On kritikuje Staniju Dobrojević, tvrdeći da nema američke papire i da se bori za državljanstvo, a svoje optužbe potkrepljuje dokumentima. Uroš Stanić… »
Vesti dana »
U Srbiji i dalje toplo, zahlađenje i pad temperature stižu sredinom septembra
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 36 povezanih
Marta Kos otkazala posetu Srbiji zbog veličanja Ratka Mladića
Radio 021 pre 25 minutajoš 19 povezanih
Studenti na informativnim razgovorima u policiji zbog najavljenog protesta u Nišu
Serbian News Media pre 50 minutajoš 14 povezanih
Zakasnelo uništavanje ambrozije i problemi sa alergijama u Srbiji
Naslovi.ai pre 1 satjoš 6 povezanih
Dvojica radnika spasena iz tunela u Nepalu devet dana posle jakih poplava
N1 Info pre 4 satijoš 16 povezanih