Povezane vesti
Ko je republikanac koji sve oštrije udara na vlast u Beogradu: Džo Vilson Vučića naziva „kineskom marionetom“, traži sankcije…
Nova pre 21 dana
Republikanski kongresmen Džo Vilson, političar sa četvrt veka staža u Predstavničkom domu američkog Kongresa, poslednjih nedelja postao je jedan od najoštrijih kritičara vlasti Aleksandra Vučića u Vašingtonu. Srbija donedavno nije bila u vrhu njegovih… »
Američki kongresmen o predlogu zakona o Srbiji: Podržavamo slobodne izbore, ne možete sedeti na dve stolice
Radio 021 pre 21 dana
Republikanski kongresmen Džo Vilson, predlagač zakona o Srbiji, smatra da su studentski protesti inspiracija i da su slobodni i pošteni izbori mogući uz uvažavanje interesa građana. U tekstu predloga krtikuje se vlast u Beogradu zbog nazadovanja… »
Američki kongresmen za Insajder o predlogu zakona o Srbiji: Podržavamo slobodne izbore, ne možete sedeti na dve stolice (VIDEO)…
Insajder pre 21 dana
“Studentski protesti za mene lično su velika inspiracija, a moj interes su slobodni i pošteni izbori u Srbiji. Da bi se to desilo, moraju se uvažiti interesi populacije. A ja verujem da populacija uviđa da su primeri uspeha na Zapadu”, rekao je u… »
Vesti dana »
Tramp poklonio Siju skulpturu beloglavog orla: 'Nikad se nismo bolje slagali'
BBC News pre 48 minutajoš 31 povezana
Ambasador SAD pri UN kritikovao diplomate koje su izašle sa sednice kada se obratio Netanjahu
Danas pre 48 minutajoš 18 povezanih
Još danas kiša, pa promena vremena: Temperature će rasti do kraja septembra
Insajder pre 1 satjoš 22 povezane
Nije vam leglo 6.000 dinara? Proverite jednu stvar – novac možda čeka u drugoj banci
Luftika pre 1 satjoš 9 povezanih