Povezane vesti
Ko je republikanac koji sve oštrije udara na vlast u Beogradu: Džo Vilson Vučića naziva „kineskom marionetom“, traži sankcije…
Nova pre 17 sati
Republikanski kongresmen Džo Vilson, političar sa četvrt veka staža u Predstavničkom domu američkog Kongresa, poslednjih nedelja postao je jedan od najoštrijih kritičara vlasti Aleksandra Vučića u Vašingtonu. Srbija donedavno nije bila u vrhu njegovih… »
Američki kongresmen o predlogu zakona o Srbiji: Podržavamo slobodne izbore, ne možete sedeti na dve stolice
Radio 021 pre 23 sata
Republikanski kongresmen Džo Vilson, predlagač zakona o Srbiji, smatra da su studentski protesti inspiracija i da su slobodni i pošteni izbori mogući uz uvažavanje interesa građana. U tekstu predloga krtikuje se vlast u Beogradu zbog nazadovanja… »
Američki kongresmen za Insajder o predlogu zakona o Srbiji: Podržavamo slobodne izbore, ne možete sedeti na dve stolice (VIDEO)…
Insajder pre 1 dan
“Studentski protesti za mene lično su velika inspiracija, a moj interes su slobodni i pošteni izbori u Srbiji. Da bi se to desilo, moraju se uvažiti interesi populacije. A ja verujem da populacija uviđa da su primeri uspeha na Zapadu”, rekao je u… »
Vesti dana »
U Srbiji i dalje toplo, zahlađenje i pad temperature stižu sredinom septembra
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 40 povezanih
Vučić o otkazivanju posete Kos: Objašnjenje izrazito kratko, ali glupo
Beta pre 49 minutajoš 38 povezanih
Studenti na informativnom razgovoru u policiji zbog najave sutrašnjeg protesta u Nišu
Nova pre 1 satjoš 17 povezanih
Zakasnelo uništavanje ambrozije i problemi sa alergijama u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 6 povezanih