Povezane vesti

"Nisam to namerno": Mitar Mirić progovorio o kontroverznom izgledu i uspehu hita "Dotakni me" - "Prešišao sam i Severinu"

"Nisam to namerno": Mitar Mirić progovorio o kontroverznom izgledu i uspehu hita "Dotakni me" - "Prešišao sam i Severinu"

Nova pre 1 dan
Mitar Mirić ponovo je u centru pažnje javnosti, i to zahvaljujući pesmi koja je objavljena pre više od tri decenije. Numera "Dotakni me" doživela je veliki povratak, a pevač ne krije da ga je njen novi uspeh prijatno iznenadio. Mirić je sada govorio o… »
"Nisam to ja uradio" Mitar Mirić otkrio zbog čega je imao filtere na licu, ispričao istinu o viralnom snimku

"Nisam to ja uradio" Mitar Mirić otkrio zbog čega je imao filtere na licu, ispričao istinu o viralnom snimku

Kurir pre 1 dan
Pevač Mitar Mirić privukao je veliku pažnju. prvo pesmom "Dotakni me", starom čak 31 godinu koja je sada veliki hit, ali i snimkom na mrežama gde ljudi ne prestaju da komentarišu njegovo lice. On se sada oglasio za medije i otkrio prvo impresije zbog… »
Mitar Mirić za Telegraf otkrio šta mu se dogodilo sa licem: Evo ko je kriv: "Nisam to namerno"

Mitar Mirić za Telegraf otkrio šta mu se dogodilo sa licem: Evo ko je kriv: "Nisam to namerno"

Telegraf pre 1 dan
Pevač Mitar Mirić privukao je veliku pažnju. prvo pesmom "Dotakni me", starom čak 31 godinu koja je sada veliki hit, ali i snimkom na mrežama gde ljudi ne prestaju da komentarišu njegovo lice. On se sada oglasio za Telegraf i otkrio prvo impresije zbog… »

Vesti dana »