Povezane vesti
"Večeras smo radili na listi za poslanike" Vučić objavio video sa Palića: "Sastao sam se sa mladim ljudima i rešio da ih…
Blic pre 1 dan
Predsednik Vučić objavio je video iz Subotice i istakao susret sa mladima iz cele Vojvodine na Paliću Nakon dugog govora, predsednik je mlade poslužio slaninom, kobasicom, šunkom i sirom, naglasivši lokalnu tradiciju Predsednik Srbije Aleksandar Vučić… »
(Video) Razgovarali o predstojećoj izbornoj borbi Vučić s mladima na salašu na severu Bačke Ja sad kao najstariji, seckam…
Dnevnik pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je večeras Palić. Srećan što sam imao priliku na Paliću da se sretnem sa mladim ljudima iz cele Vojvodine, da razgovaramo o predstojećoj izbornoj borbi, o posebnom doprinosu mladih ljudi pobedi Srbije, a pošto… »
Vučić na Paliću sa mladima iz Vojvodine: "Iskupio sam se slaninom, kobasicom, šunkom i sirom"
Euronews pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram nalogu snimak sa Palića, gde se sastao sa mladima iz cele Vojvodine. Vučić je naveo da je sa mladima razgovarao o predstojećoj izbornoj borbi, kao i o njihovom doprinosu, kako je istakao… »
Vesti dana »
Adria News Network oglasio se o prestanku emitovanja emisije „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ na televiziji Nova S
Danas pre 8 satijoš 2 povezane
Vreme u subotu sunčano i veoma toplo sa slabim vetrom, temperatura i do 37 stepeni
Nova pre 6 satijoš 3 povezane