Povezane vesti
NE ZNAM KO JE PAGANINI ALI IMAM DIPLOMU! Stanija se opet blamira sa opštom kulturom!
Svet & Skandal pre 1 dan
Gostovanje u emisiji „Narod pita“ pretvorilo se u pravi verbalni okršaj kada je voditeljka Ivana Šopić u studiju ugostila rijaliti zvezde Stanija Dobrojević i Maja Marinković. Atmosferu je do usijanja dovela gledateljka Goca iz Kraljeva, koja je… »
Haos u emisiji! Gledateljka rešetala Staniju zbog opšte kulture, ona joj brutalno odbrusila: "Hoće li mi Paganini pomoći da…
Blic pre 2 dana
Stanija je otkrila da uskoro putuje u Ameriku i da teško balansira između privatnog života i poslovnih obaveza. Maja je dobila komplimente na izgled i novu frizuru, dok je Stanija istakla da se njen brend bliži prvoj godišnjici. Rijaliti zvezda Stanija… »
Vesti dana »
(Foto) Prajd šetnja u Beogradu: Učesnici krenuli ka Vladi Srbije, policija spečila incident kod Skupštine
Newsmax Balkans pre 22 minutajoš 37 povezanih
Zelenski se oglasio posle Putinove odluke: "Nećemo udarati na Moskvu do ponedeljka"
Telegraf pre 1 satjoš 27 povezanih
EPUS: Ukidanje emisije 24 minuta sa Zoranom Kesićem je odluka da se Nova S disciplinuje
Beta pre 3 satajoš 28 povezanih
Tri dana mira za Moskvu i Kijev; Vitkof i Kušner na sastanku sa Putinom u Kremlju
RTS pre 23 minutajoš 50 povezanih
Zbog opasnog otpada u Gospiću, održan najmasovniji protest u Hrvatskoj
Vreme pre 2 satajoš 29 povezanih