Povezane vesti

Evo kome je pripala imovina Bore Čorbe: Muzičar pred odlazak u bolnicu doneo odluku u poslednjem trenutku

Evo kome je pripala imovina Bore Čorbe: Muzičar pred odlazak u bolnicu doneo odluku u poslednjem trenutku

Blic pre 3 sata
Dve godine su prošle od smrti Bore Đorđevića, legendarnog frontmena 'Riblje čorbe'. Pred smrt je u tajnosti napisao testament, o kome je ipak otvoreno razgovarao sa porodicom. Prošlo je tačno dve godine otkako nas je, nakon lavovske borbe sa… »

Kurir pre 3 sata
Prošlo je tačno dve godine otkako nas je, nakon lavovske borbe sa opstruktivnom bolešću pluća, napustio legendarni roker i frontmen "Riblje čorbe" Bora Đorđević. Ipak, detalji o njegovim poslednjim danima i odlukama i dalje privlače ogromnu pažnju… »
Bora Čorba pred smrt sastavio testament: Evo kome je ostavio svu svoju imovinu

Bora Čorba pred smrt sastavio testament: Evo kome je ostavio svu svoju imovinu

Telegraf pre 3 sata
Dve godine su prošle od smrti Bore Đorđevića, a priča o njegovim poslednjim danima i dalje intrigira javnost. Frontmen "Riblje čorbe" do poslednjeg trenutka razmišljao je o porodici i budućnosti svojih najbližih, pa je pred odlazak u bolnicu doneo odluku… »
Testament napisao u tajnosti pred odlazak u bolnicu: Bora Čorba doneo neočekivanu odluku u poslednjem trenutku

Testament napisao u tajnosti pred odlazak u bolnicu: Bora Čorba doneo neočekivanu odluku u poslednjem trenutku

Mondo pre 8 sati
Proslavljeni muzičar i frontmen "Riblje čorbe" Bora Đorđević napustio nas je pre tačno dve godine nakon lavovske borbe sa opstruktivnom bolešću pluća. Roker je napistao testament još kada je primetio da mu se zdravstveno stanje ozbiljno pogoršalo, a sa… »
„Shvatio sam da sam preterivao kad su prestali da mi rade pojedini delovi“: Bora Čorba je znao da mu se bliži kraj, a lekar…

„Shvatio sam da sam preterivao kad su prestali da mi rade pojedini delovi“: Bora Čorba je znao da mu se bliži kraj, a lekar…

Nova pre 8 sati
Pre tačno dve godine napustio nas je legendarni frontmen „Riblje čorbe“, Bora Đorđević, koji je preminuo u 72. godini u Ljubljani, nakon što mu se zdravstveno stanje naglo pogoršalo usled teške upale pluća. Bora je i ranije znao koliko je njegovo… »

Vesti dana »