Povezane vesti
Tramp imenovao novog načelnika Kopnene vojske: „Veliki patriota koga svi ga poštuju”
Politika pre 11 sati
Posle ostavke Driskola, Tramp imenovao novog vršioca dužnosti sekretara vojske. Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp saopštio je danas da će Adam Tel, trenutni pomoćnik sekretara vojske za civilne poslove, postati vršilac dužnosti… »
Važna promena u američkoj vojsci: Tramp saopštio novo ime
Večernje novosti pre 12 sati
PREDSEDNIK Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp saopštio je da će Adam Tel, dosadašnji pomoćnik sekretara vojske za civilne poslove, preuzeti funkciju vršioca dužnosti sekretara vojske SAD. Foto: Tanjug/AP Photo/Sakchai Lalit - Drago mi je da… »
Velika promena u američkoj vojsci: Tramp imenovao novog sekretara
B92 pre 13 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp saopštio je da će Adam Tel, dosadašnji pomoćnik sekretara vojske za civilne poslove, preuzeti funkciju vršioca dužnosti sekretara vojske SAD. "Drago mi je da objavim da će Adam Tel, trenutni pomoćnik… »
Tramp imenovao Adama Tela za vršioca dužnosti sekretara vojske SAD
Telegraf pre 15 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp saopštio je danas da će Adam Tel, trenutni pomoćnik sekretara vojske za civilne poslove, postati vršilac dužnosti sekretara vojske SAD. "Drago mi je da objavim da će Adam Tel, trenutni pomoćnik… »
Vesti dana »
U Srbiji i dalje toplo, zahlađenje i pad temperature stižu sredinom septembra
Naslovi.ai pre 2 satajoš 46 povezanih
Vučić najavio drastično smanjenje Vlade ako postane premijer: Najviše 12 ministara, najmanja vlada u našoj istoriji
Nova pre 15 minutajoš 24 povezane
Požar na Suvoj planini kod raskrsnice "Devojački grob", angažovan Iljušin
Insajder pre 2 satajoš 19 povezanih
Zakasnelo uništavanje ambrozije i problemi sa alergijama u Srbiji
Naslovi.ai pre 9 satijoš 6 povezanih
Ukrajinski zvaničnici: Troje poginulih u ruskim napadima, očekuje se dolazak pregovarača iz SAD
Serbian News Media pre 2 satajoš 33 povezane