Povezane vesti
Emotivne scene na Tašmajdanu! Milanče se rasplakao, Sofra otkrio šta ga je najviše iznenadilo (foto+video)
Kurir pre 26 dana
Milanče Radosavljević održao je četvrti koncert na Tašmajdanu, a nakon spektakularne večeri podelio je svoje utiske. Pevač se tom prilikom osvrnuo i na emotivan trenutak kada nije uspeo da zadrži suze radosnice na sceni. - Ja sam zaplakao, jedva sam se… »
"Plakao sam, jedva sam se vratio, plašim se da li ću napuniti ovaj grad." Milanče Radosavljević se slomio na 4. koncertu…
Blic pre 26 dana
Milanče uglavnom peva svoje hitove jer publika to želi, iako u kafanama izvodi i pesme drugih pevača. Aleksandar Sofronijević mu je najveća podrška i pohvalio je Milančetovu hrabrost i izdržljivost na sceni. Milanče Radosavljević održao je četvrti po… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za četvrtak, 1. oktobar 2026: Pretežno sunčano i toplo
Serbian News Media pre 7 satijoš 39 povezanih
Kreni-Promeni: Tužilaštvu rok od 48 sati da reaguje u slučaju napada na Tatjanu Mićić
Radio 021 pre 5 satijoš 31 povezana
(Video) "Bacili smo pilota na pod, a ja sam zgrabio kontrole i počeo da povlačim ručice..." Putnik iz aviona za Tel Aviv ispričao Netanjahuu kako su savladali kapetana koji je hteo da obori letelicu: Premijer Izraela ga nazvao "herojem"
Blic pre 41 minutajoš 100 povezanih
Ronaldo prekinuo ćutanje: Legenda progovorila posle odlaska iz reprezentacije Portugala!
Hot sport pre 46 minutajoš 32 povezane