Povezane vesti

Šok u Španiji: Postao prvak sveta, pa rekao zbogom reprezentaciji!

Šok u Španiji: Postao prvak sveta, pa rekao zbogom reprezentaciji!

Sputnik pre 18 sati
Španski fudbaler Markos Ljorente odlučio je da završi reprezentativnu karijeru, i to samo nekoliko nedelja nakon što je sa „Furijom“ postao prvak sveta.Ljorente je odluku saopštio u 31. godini, iako je još uvek u punoj igračkoj snazi i mnogi su očekivali… »
Postao prvak sveta, pa se povukao: "Znam da mnogi od vas neće razumeti..."

Postao prvak sveta, pa se povukao: "Znam da mnogi od vas neće razumeti..."

Nova pre 19 sati
Markos Ljorente, 31-godišnji španski fudbaler Atletiko Madrida, saopštio je da je završio reprezentativnu karijeru. Za Španiju je odigrao 27 utakmica bez gola, a oproštajnu poruku objavio je na društvenim mrežama. Okačio je i slike sa Svetskog prvenstva… »
Ima 31 godinu i već se oprostio od dresa Španije – osvojio Mundijal, pa rekao zbogom

Ima 31 godinu i već se oprostio od dresa Španije – osvojio Mundijal, pa rekao zbogom

RTS pre 19 sati
Fudbaler Atletiko Madrida i novi svetski prvak sa Španijom, Markos Ljorente, saopštio je da se povlači iz nacionalnog tima u 32. godini. Odluku je objavio na društvenim mrežama, samo mesec i po dana nakon trijumfa na Mundijalu u Sjedinjenim Američkim… »
Ljorente postao prvak sveta, pa završio reprezentativnu karijeru

Ljorente postao prvak sveta, pa završio reprezentativnu karijeru

Sport klub pre 21 sat
Fudbaler Atletiko Madrida odluku je objavio na Instagramu, uz poruku da je reč o potezu o kojem je dugo razmišljao. Ljorente je otkrio i da je odluku o povlačenju iz reprezentacije doneo još pre ovogodišnjeg Svetskog prvenstva. „Znam da mnogi od vas neće… »

Vesti dana »