Povezane vesti

"Nikad više neću da radim s tobom", Kristina Bekvalac o svađi i odnosu sa Natašom: "Zna kako da me iznervira"

"Nikad više neću da radim s tobom", Kristina Bekvalac o svađi i odnosu sa Natašom: "Zna kako da me iznervira"

Telegraf pre 25 dana
Kristina Bekvalac podelila je emotivnu poruku posvećenu svojoj sestri Nataši Bekvalac, sa kojom, osim porodične, već dve decenije deli i poslovnu vezu. Stilistkinja je kroz iskrenu i duhovitu objavu opisala kako izgleda kada sa sestrom radite punih 20… »
"Neću više da radim sa tobom" Kristina progovorila o svađi sa sestrom Natašom Bekvalac: "Dvadeset godina zajedno prolazimo…

"Neću više da radim sa tobom" Kristina progovorila o svađi sa sestrom Natašom Bekvalac: "Dvadeset godina zajedno prolazimo…

Blic pre 25 dana
Naglašava da, uprkos povremenim napetostima, među njima vlada ogromna ljubav i bezuslovna podrška. Kristina zaključuje da je njihova bliskost i zajednički rad kroz dve decenije njihovo najveće životno dostignuće. Kristina Bekvalac podelila je izuzetno… »
"Ona zna tačno kako da me iznervira“! Kristina bez dlake na jeziku o sestri Nataši: Posvađamo se za 12 sekundi, a onda...

"Ona zna tačno kako da me iznervira“! Kristina bez dlake na jeziku o sestri Nataši: Posvađamo se za 12 sekundi, a onda...

Kurir pre 25 dana
Kristina Bekvalac posvetila je emotivnu poruku svojoj sestri, popularnoj pevačici Nataši Bekvalac, koju je objavila na svom Instagram profilu. Kroz iskrene reči osvrnula se na njihov poseban odnos, ali i na dve decenije koje su provele radeći zajedno… »

Vesti dana »