Povezane vesti

Maja Ognjenović veruje u pobedu nad Turskom: "Krasi nas zajedništvo, nadam se da ćemo izboriti još jedno finale"

Maja Ognjenović veruje u pobedu nad Turskom: "Krasi nas zajedništvo, nadam se da ćemo izboriti još jedno finale"

Večernje novosti pre 20 minuta
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije u subotu od 15 časova očekuje jedan od najtežih izazova na Evropskom prvenstvu. U istanbulskoj dvorani "Sinan Erdem" izabranice Srbije boriće se protiv domaće Turske za mesto u finalu kontinentalnog šampionata, a… »
Terzić pred Tursku: „Tukli smo ih, idemo po novo finale“

Terzić pred Tursku: „Tukli smo ih, idemo po novo finale“

Sputnik pre 1 sat
Srbiju čeka veliki odbojkaški klasik! Naše odbojkašice u polufinalu Evropskog prvenstva igraju u subotu od 15 protiv Turske, i to pred njenim navijačima u Istanbulu.Gracije su do borbe za finale stigle bez poraza, a selektor Zoran Terzić veruje da… »
Terzić: "Ne sviđaju mi se neke promene, Maja zna o čemu pričam"

Terzić: "Ne sviđaju mi se neke promene, Maja zna o čemu pričam"

Mondo pre 1 sat
Selektor reprezentacije Srbije Zoran Terzić (60) dočekan je u Istanbulu lepim rečima i uz veliko uvažavanje. Na konferenciji za novinare dan pre velikog polufinala Evropskog prvenstva protiv Turske, najveći srpski stručnak u istoriji upoređen je sa… »
"Turkinje imaju Melisu Vargas, a mi igračice u punoj snazi"

"Turkinje imaju Melisu Vargas, a mi igračice u punoj snazi"

B92 pre 1 sat
Tehničar i lider ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Maja Ognjenović iznela je svoja očekivanja pred polufinalni duel Evropskog prvenstva protiv domaće Turske (subota, 15.00). Srbija će u subotu od 15 časova u istanbulskoj dvorani "Sinan Erdem"… »
Odbojkašice Srbije spremne za "finale pre finala": Turkinje imaju Melisu Vargas, nas krasi timski duh

Odbojkašice Srbije spremne za "finale pre finala": Turkinje imaju Melisu Vargas, nas krasi timski duh

RTS pre 2 sata
Odbojkašice Srbije i Turske boriće se u subotu za plasman u finale Evropskog prvenstva (15.00, RTS 2). Meč u Istanbulu biće veliki izazov pred velikom podrškom publike koju će imati domaća selekcija, čega su svesni i selektor Zoran Terzić i kapiten Maja… »
Eda: Srbija je sjajna ekipa; Maja: Poštujemo Tursku

Eda: Srbija je sjajna ekipa; Maja: Poštujemo Tursku

Sport klub pre 2 sata
U dvorani "Sinan Erdem" u Istanbulu, u prepodnevnim časovima u petak, održana je zajednička konferencija za novinare selektora i kapitena reprezentacija koje su stigle do polufinala 34. Evropskog prvenstva. S obzirom na činjenicu da će prve nas teren… »
Pakao evropskog polufinala: Odbojkašice Srbije žele da vrate dug Turskoj i nastave niz medalja

Pakao evropskog polufinala: Odbojkašice Srbije žele da vrate dug Turskoj i nastave niz medalja

Danas pre 3 sata
Posle odlično odrađenog posla u češkom Brnu odbojkašice Srbije preselile su se u Istanbul, gde će se u subotu i nedelju boriti za nastavak sjajnog niza na šampionatima Evrope. Izabranice Zorana Terzića u subotu će u polufinalu odmeriti snage sa domaćinom… »
Odbojkašice Srbije igraju u subotu za finale Evropskog prvenstva: Turska ostala dužnik

Odbojkašice Srbije igraju u subotu za finale Evropskog prvenstva: Turska ostala dužnik

Dnevnik pre 3 sata
Jedan od derbija Evropskog prvenstva u Češkoj i Turskoj i može se reći finale pre finala odigraće odbojkašice Srbije i Turske u subotu u 15 časova po našem vremenu u Istanbulu. Ovo polufinale je u stvari repriza borbe za titulu sa prethodnog Evropskog… »
Maja Ognjenović: "Oni su Turska i imaju Melisu Vargas, ali da ne zaboravimo ko smo mi"

Maja Ognjenović: "Oni su Turska i imaju Melisu Vargas, ali da ne zaboravimo ko smo mi"

Mondo pre 3 sata
Tehničar i lider reprezentacije Srbije Maja Ognjenović odigrala je mnogo velikih mečeva u karijeri, a subotnji spektakl protiv Turske definitivno ulazi u tu grupu. Pozornica ne može biti veća - polufinale Evropskog prvenstva u Turskoj, protiv domaćina, u… »
"Znam da jedva čekaju, one ne mogu da žive bez toga": Zoran Terzić pred polufinale EP protiv Turske

"Znam da jedva čekaju, one ne mogu da žive bez toga": Zoran Terzić pred polufinale EP protiv Turske

Mondo pre 3 sata
Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić oglasio se pred subotnji spektakl - polufinale Evropskog prvenstva protiv Turske u Istanbulu (15 časova). Biće to repriza finala Evropskog prvenstva iz 2023. godine i susret dve odbojkaške sile. "Ne… »
Maja Ognjenović uoči polufinala: "Igranje pred njihovim navijačima biće poseban izazov"

Maja Ognjenović uoči polufinala: "Igranje pred njihovim navijačima biće poseban izazov"

Večernje novosti pre 2 sata
Neće našoj selekciji biti lako. Foto Nikola Skenderija Kapiten ženske odbojkaške reprezentacije Srbije, Maja Ognjenović, istakla je na zvaničnoj konferenciji za medije uoči polufinala Evropskog prvenstva da ekipa spremno dočekuje duel sa Turskom i da… »
Odbojkašice Srbije igraju za finale EP, a Terzić sve upozorio na ono što Turskoj daje ogromnu prednost

Odbojkašice Srbije igraju za finale EP, a Terzić sve upozorio na ono što Turskoj daje ogromnu prednost

Telegraf pre 4 sati
Srbiju očekuje najvažniji meč na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu za odbojkašice. Izabranice Zorana Terzića u polufinalu će se sastati sa domaćinom Turskom, a dan uoči velikog okršaja selektor i kapitenka Maja Ognjenović govorili su o izazovu koji ih… »
Odbojkašice Srbije uradile veliku stvar i pre polufinala EP, svi žele zlato, ali o ovome niko ne govori

Odbojkašice Srbije uradile veliku stvar i pre polufinala EP, svi žele zlato, ali o ovome niko ne govori

Telegraf pre 7 sati
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije u subotu od 15 časova u Istanbulu odigraće polufinalni meč Evropskog prvenstva protiv Turske, što će biti repriza finala od pre tri godine u Belgiji. Domaća selekcija imaće veliku podršku, ali je naša… »

Vesti dana »