Povezane vesti
Pavlović o špijunskim softverima: BIA se sama javila
N1 Info pre 7 sati
Potpredsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Miloš Pavlović ocenio je u Novom danu da mu je zanimljivo što se BIA sama "javila" povodom navoda o špijuniranju studenata i opozicionih političara, iako, kako kaže, niko Agenciju nije posebno targetirao… »
Pavlović (NPS): Navodi o korišćenju špijunskih softvera ozbiljno pitanje za nadležne institucije
Beta pre 8 sati
Potpredsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Miloš Pavlović izjavio je danas da navodi o korišćenju špijunskih softvera za praćenje političkih protivnika predstavljaju ozbiljno pitanje za nadležne institucije i zahtevaju hitnu i nezavisnu proveru. "U mom… »
Pavlović (NPS): Navodi o korišćenju špijunskih softvera ozbiljno pitanje za nadležne institucije
Serbian News Media pre 8 sati
Potpredsednik Narodnog pokreta Srbije ( NPS) Miloš Pavlović izjavio je danas da navodi o korišćenju špijunskih softvera za praćenje političkih protivnika predstavljaju ozbiljno pitanje za nadležne institucije i zahtevaju hitnu i nezavisnu proveru. „U mom… »
Nedeljnik pre 8 sati
Potpredsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Miloš Pavlović izjavio je danas da navodi o korišćenju špijunskih softvera za praćenje političkih protivnika predstavljaju ozbiljno pitanje za nadležne institucije i zahtevaju hitnu i nezavisnu proveru. „U mom… »
Radio sto plus pre 7 sati
“U mom slučaju, to sam primetio prošle godine, tokom afere ‘Generalštab’, kojom sam se tada bavio i imao određene kontakte u vezi sa izvođenjem dokaza od strane Tužilaštva za organizovani kriminal i pripremanjem optužnog predloga. Primetio sam da su se… »
Pravo u centar pre 8 sati
Potpredsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Miloš Pavlović izjavio je danas da navodi o korišćenju špijunskih softvera za praćenje političkih protivnika predstavljaju ozbiljno pitanje za nadležne institucije i zahtevaju hitnu i nezavisnu proveru. „U mom… »
Pavlović: Navodi o korišćenju špijunskih softvera za praćenje političkih protivnika zahtevaju nezavisnu proveru
Danas pre 8 sati
Potpredsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Miloš Pavlović izjavio je danas da navodi o korišćenju špijunskih softvera za praćenje političkih protivnika zahtevaju hitnu reakciju nadležnih i nezavisnu proveru, a sam je primetio da ga prisluškuju prošle… »
Vesti dana »
U Srbiji i dalje toplo, zahlađenje i pad temperature stižu sredinom septembra
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 46 povezanih
Ljubišić pozvao da ispraćaj Ratka Mladića protekne mirno
Serbian News Media pre 52 minutajoš 53 povezane
Zakasnelo uništavanje ambrozije i problemi sa alergijama u Srbiji
Naslovi.ai pre 6 satijoš 6 povezanih
Roditelji Jovine gimnazije odgovorili direktoru: Tvrde da škola ne postupa po odlukama suda
Moj Novi Sad pre 38 minutajoš 18 povezanih