Povezane vesti

Suzana Mančić otkrila nepoznate detalje veze sa pokojnim Gudeljom: O njima brujala Juga, a onda se razboleo

Suzana Mančić otkrila nepoznate detalje veze sa pokojnim Gudeljom: O njima brujala Juga, a onda se razboleo

Mondo pre 4 sati
Vest da je čuveni fudbaler Ivan Gudelj preminuo u Zagrebu nakon komplikacija posle teške bolesti potresla je čitav region. Legendarni sportista, čiju je karijeru na vrhuncu prekinula teška dijagnoza, u mladosti je bio i jedan od najvećih zavodnika… »
Suzana Mančić otkrila detalje ljubavi sa Ivanom Gudeljem: "Tačno znam kada muškarcu privučem pažnju"

Suzana Mančić otkrila detalje ljubavi sa Ivanom Gudeljem: "Tačno znam kada muškarcu privučem pažnju"

Nova pre 7 sati
Nekadašnji reprezentativac Ivan Gudelj preminuo je prekjuče u svojoj 67. godini, ostaviši iza sebe zavidnu fudbalsku karijeru. Iako je poslednje godine proveo mirno i povučeno, u mladosti su mnoge devojke ludele za Ivanom. Međutim, njemu je za oko zapala… »

Telegraf pre 18 sati
Legendarni jugoslovenski fudbaler Ivan Gudelj preminuo je 2. septembra 2026. godine u 67. godini, a vest o njegovom odlasku potresla je javnost. Mnogi prijatelji fudbalera opraštaju se od njega na društvenim mrežama, pa čak i oni koji su ga površno… »

Vesti dana »