Povezane vesti

Lavina objavljuje novi singl ‘Fall Apart’ i kreće na evropsku turneju

Lavina objavljuje novi singl ‘Fall Apart’ i kreće na evropsku turneju

Balkan Rock pre 2 dana
Foto: Jovana Milovanović Grupa Lavina, poznata po predstavljanju Srbije na izboru za pesmu Evrovizije u Beču, objavila je novi singl i spot za pesmu Fall Apart i najavila početak regionalne i evropske turneje. Singl je snimljen u saradnji sa producentom… »
Lavina objavli novi singl i spot: Kreću na evropsku turneju, uskoro veliki koncert u Beogradu

Lavina objavli novi singl i spot: Kreću na evropsku turneju, uskoro veliki koncert u Beogradu

Telegraf pre 2 dana
Grupa Lavina, koja je predstavljala Srbiju na izboru za pesmu Evrovizije u Beču, objavljuje novi singl i spot i kreće na regionalnu, a zatim i na evropsku turneju. Na samom Eurovision takmičenju gledalo ih je preko 130 miliona gledalaca iz celog sveta… »
Evanescence objavio novi album i video za pesmu „Tell Me When You’ve Had Enough“

Evanescence objavio novi album i video za pesmu „Tell Me When You’ve Had Enough“

Balkan Rock pre 1 dan
Evanescence je objavio zvanični muzički video za pesmu Tell Me When You’ve Had Enough, koji je snimljen tokom nedavne severnoameričke turneje benda u okviru njihove svetske turneje 2026. godine. Video je režirao Eric Richter, a pesma nosi poruku o otporu… »
Novi singl i spot Lavine i početak evropske turneje: Koncert u Novom Sadu 18. septembra u SKCNS-u

Novi singl i spot Lavine i početak evropske turneje: Koncert u Novom Sadu 18. septembra u SKCNS-u

Moj Novi Sad pre 1 dan
Grupa Lavina, koja je predstavljala Srbiju na izboru za pesmu Evrovizije u Beču, objavljuje novi singl i spot i kreće na regionalnu, a zatim i evropsku turneju. Na Evroviziji ih je gledalo preko 130 miliona gledalaca iz celog sveta, dok je njihov hit… »
Lavina objavljuje novi singl i spot i kreće na evropsku turneju

Lavina objavljuje novi singl i spot i kreće na evropsku turneju

Danas pre 1 dan
Grupa Lavina, koja je predstavljala Srbiju na izboru za pesmu Evrovizije u Beču, objavljuje novi singl i spot i kreće na regionalnu, a zatim i na evropsku turneju. Na samom Eurovision takmičenju gledalo ih je preko 130 miliona gledalaca iz celog sveta… »

Vesti dana »