Povezane vesti
Aleksandar Vučić otkrio kako je upoznao novog trenera Zvezde: "Pitao sam ga..."
Telegraf pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je košarkaškog trenera Miroslava Mutu Nikolića u podkastu koji je pokrenuo. Iz košarkaškog ugla porazgovarao je sa poznatim srpskim stručnjakom, a u toku razgovora otkrio je da je nedavno upoznao novog trenera… »
Vučić otkrio kako je završio u Partizanu: „Nas 10 je navijalo za Zvezdu, a Muta je najviše voleo da pobedi Čovića!“
Hot sport pre 15 sati
Aleksandar Vučić ugostio je Miroslava Mutu Nikolića u prvoj epizodi „PodkAVsta“, a razgovor je protekao u znaku košarke i brojnih anegdota. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio je da je kao dečak trenirao u mlađim kategorijama Partizana, iako je… »
Vučić: "Upoznao sam Ibona Navara, rekao mi što nisam znao"
Mondo pre 16 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je u svom podkastu trenera Miroslava Mutu Nikolića i sa njim razgovarao o raznim košarkaškim temama. Otkrio je Vučić da je ovog leta imao priliku da upozna novog trenera Crvene zvezde, Ibona Navara i da je pitao… »
(Video) Vučić ugostio Mutu Nikolića u svom prvom podkastu: "Trenirali smo u Partizanu, ali smo navijali za Zvezdu"
Newsmax Balkans pre 17 sati
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić rekao je u premijernoj epizodi "PodkAVsta" da je košarku zavoleo još kao dečak i da je jedno vreme bio član mlađih kategorija Partizana, ali da je većina igrača iz te generacije navijalo za Crvenu zvezdu. Gost… »
Vučić u prvom podkastu ugostio Mutu Nikolića: Trenirao sam u Partizanu, ali većina nas je navijala za Zvezdu
RTS pre 17 sati
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić otkrio je u premijernoj epizodi "PodkAVsta" da je još kao dečak zavoleo košarku, kao i da je jedno vreme bio član mlađih kategorija Partizana. Njegov gost bio je proslavljeni košarkaški trener Miroslav Muta… »
Aleksandar Vučić: "Trenirao sam u Partizanu, Muta Nikolić voleo da pobedi Čovića"
Večernje novosti pre 18 sati
Predsednik ugostio poznatog trenera u svom prvom podkastu. Foto: Youtube/Aleksandar Vučić Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas u premijernoj epizodi "PodkAVsta" da je košarku zavoleo još kao dečak i da je jedno vreme bio član… »
Aleksandar Vučić otkrio da je trenirao košarku u Partizanu, razlog niko nije znao i sve je iznenadio
Telegraf pre 18 sati
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas u premijernoj epizodi "PodkAVsta" da je košarku zavoleo još kao dečak i da je jedno vreme bio član mlađih kategorija Partizana, ali da je većina igrača iz te generacije navijalo za Zvezdu. Gost… »
Vučić ispričao nepoznate detalje razgovora sa Duškom Vujoševićem: "Hoću ovo da otkrijem svima..."
Telegraf pre 18 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio je u premijernoj epizodi svog podkasta „PodkAVst“ da je kao dečak trenirao košarku i jedno vreme bio član mlađih kategorija Partizana. Takođe, otkrio je da je nedavno preminuli Duško Vujošević trebalo da bude… »
Vučić u prvom podkastu: Trenirao sam u Partizanu, Muta Nikolić voleo da pobedi Čovića
RTV pre 18 sati
BEOGRAD - Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas u premijernoj epizodi "PodkAVsta" da je košarku zavoleo još kao dečak i da je jedno vreme bio član mlađih kategorija Partizana, ali da je većina igrača iz te generacije navijalo za… »
Vesti dana »
Danas i do 37 stepeni, Niš među najtoplijim gradovima: Od 10. septembra stiže promena vremena
Glas juga pre 6 minutajoš 6 povezanih
Izrael izveo niz napada na Liban, poginule najmanje tri osobe, ranjene 23
Politika pre 11 minutajoš 3 povezane
Real „prosuo“ bodove prvi put u La Ligi ove sezone: Betis pred svojim navijačima došao do čitavog „plena“
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
„24 minuta sa Zoranom Kesićem“ od jeseni se više neće emitovati na televiziji Nova S
Nedeljnik pre 1 satjoš 2 povezane