Povezane vesti

Mali Velja umislio da je don žuan! Poljubio Jovanu, pa nasrmuo na Amazonku - ispipao je po zadnjici pred svima! Rivalke se…

Mali Velja umislio da je don žuan! Poljubio Jovanu, pa nasrmuo na Amazonku - ispipao je po zadnjici pred svima! Rivalke se…

Kurir pre 1 dan
Pred sam ulazak u „ Elitu 10“ ispred karantina nastao je pravi opšti haos, a ljubavne varnice i akcija pršte na sve strane. Mali Velja očigledno je rešio da već pre ulaska u rijaliti napravi potpunu pometnju. Nakon što je prethodno pao poljubac između… »
Skandal ispred karantina: Pred ulazak u Elitu 10 takmičari se žestoko posvađali, maloletna Jovana zapretila: "Napraviću haos!"…

Skandal ispred karantina: Pred ulazak u Elitu 10 takmičari se žestoko posvađali, maloletna Jovana zapretila: "Napraviću haos!"…

Blic pre 1 dan
Otkrila je da su njeni tipovi muškarci koji su napucani i imaju tetovaže. Jovana je govorila o svojoj burnoj prošlosti, navodeći da je rasturila i planira da rasturi još brakova. Maloletna učesnica "Elite 10", Jovana Kosovac, stigla je u karantin dan… »
Pao prvi poljubac, pa odmah pukla svađa! Mali Velja i Jovana napravili skandal ispred karantina, rijaliti pre rijalitija…

Pao prvi poljubac, pa odmah pukla svađa! Mali Velja i Jovana napravili skandal ispred karantina, rijaliti pre rijalitija…

Kurir pre 1 dan
Ispred karantina dogodio se i prvi skandalozni obrt – pao je prvi poljubac između Malog Velje i Jovane, ali je romantika kratko trajala jer je odmah usledila žestoka svađa. Jovana je ubrzo po počela da kritikuje Velju zbog njegovog nadmenog ponašanja… »
"Pretili su mi sa estrade da će me gepekovati" Maloletnica Jovana došla u karantin Elite 10, napravila dramu pred ulazak -…

"Pretili su mi sa estrade da će me gepekovati" Maloletnica Jovana došla u karantin Elite 10, napravila dramu pred ulazak -…

Kurir pre 1 dan
Pravi haos nastao je ispred karantina pred ulazak u " Elitu 10" kada se pojavila nova učesnica Jovana Kosovac, koja je stigla sa jasnom namerom da raskrinka estradu. Ona je otvoreno otkrila da su joj stizale pretnje da će biti gepekovana ukoliko… »
Maloletna učesnica "Elite" napravila haos ispred karantina: Posvađala se sa cimerkom, besno joj poručila ovo

Maloletna učesnica "Elite" napravila haos ispred karantina: Posvađala se sa cimerkom, besno joj poručila ovo

Telegraf pre 1 dan
Maloletna buduća učesnica "Elite 10" Jovana Kosovac napravila je haos pred ulazak u karantin i već je uspela da se posvađa sa jednom cimerkom. Otkako se pojavila na potpisivanju ugovora za najgledaniji rijaliti ona privlači pažnju, prvenstveno zbog… »

Vesti dana »