Povezane vesti
Prosečna penzija će uskoro biti 540 evra! Vučić odgovorio na pitanja oko iznosa: "Pogledajte kakva je to razlika"
Blic pre 1 dan
Vučić je odgovorio na kritike povodom pisma koje je poslao penzionerima, ističući da je sve urađeno u skladu sa zakonom i stranačkim novcem U pismu nije naveo konkretne iznose, već je zahvalio penzionerima na razumevanju i podršci, posebno tokom teških… »
Vučić: Idem u Niš, imaćemo sednicu Glavnog odbora
RTV pre 1 dan
BAGREMOVO - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će ići u Niš, gde će biti sednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke. "Naravno da ću ići u Niš, i neka radi svako svoj posao. Idemo u Niš i tamo imamo Glavni odbor, i imaćemo Glavni… »
Prosečna penzija u Srbiji biće skoro 550 evra, a pre 12 godina bila jedva iznad 200: Vučić brojevima odgovorio na kritike da…
Kurir pre 1 dan
- Napadaju me što sam pisao pismo (penzionerima). I što smo platili stranačkim novcem, čak ne državnim novcem, niti bilo čime. Što smo pomogli državnu instituciju kao što je pošta, toliki prihod nisu imali već dugo vremena. Sve u skladu sa zakonom. Šta… »
Vučić najavio rast penzija: Prosečna uskoro 545 evra, pre 12 godina bila je 204 evra
Euronews pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će prosečna penzija uskoro biti oko 540-545 evra, dok je pre 12 godina bila 204 evra. ''Napadaju me što sam pisao pismo (penzionerima). I što smo platili stranačkim novcem, čak ne državnim novcem… »
Stiže novi rekord za penzionere: Evo koliko će biti prosečna penzija u Srbiji - brojka je velika!
Telegraf pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će prosečna penzija uskoro biti oko 540-545 evra, dok je pre 12 godina bila 204 evra. ''Napadaju me što sam pisao pismo (penzionerima). I što smo platili stranačkim novcem, čak ne državnim novcem… »
Vesti dana »
Početak Elite 10! Uroš Stanić ušao kao polu žena polu muškarac: u roze haljini, sa zlatnim bodljama i plavom nadogradnjom
Kurir pre 1 satjoš 34 povezane
Putin sa Vitkofom i Kušnerom: Moskvi odgovara saradnja sa Vašingtonom, Ukrajina smanjila napade
Beta pre 1 satjoš 23 povezane
EPUS: Ukidanje emisije 24 minuta sa Zoranom Kesićem je odluka da se Nova S disciplinuje
Beta pre 7 satijoš 30 povezanih
Prajd u Beogradu: Završena šetnja, organizovani i muzički program u parku Manjež
Euronews pre 2 satajoš 37 povezanih
Putin počeo razgovore sa Vitkofom i Kušnerom u Kremlju: Prenesite Trampu najbolje želje i reči zahvalnosti
Večernje novosti pre 4 satijoš 27 povezanih