Povezane vesti

Prosečna penzija će uskoro biti 540 evra! Vučić odgovorio na pitanja oko iznosa: "Pogledajte kakva je to razlika"

Prosečna penzija će uskoro biti 540 evra! Vučić odgovorio na pitanja oko iznosa: "Pogledajte kakva je to razlika"

Blic pre 1 dan
Vučić je odgovorio na kritike povodom pisma koje je poslao penzionerima, ističući da je sve urađeno u skladu sa zakonom i stranačkim novcem U pismu nije naveo konkretne iznose, već je zahvalio penzionerima na razumevanju i podršci, posebno tokom teških… »
Vučić: Idem u Niš, imaćemo sednicu Glavnog odbora

Vučić: Idem u Niš, imaćemo sednicu Glavnog odbora

RTV pre 1 dan
BAGREMOVO - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će ići u Niš, gde će biti sednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke. "Naravno da ću ići u Niš, i neka radi svako svoj posao. Idemo u Niš i tamo imamo Glavni odbor, i imaćemo Glavni… »
Prosečna penzija u Srbiji biće skoro 550 evra, a pre 12 godina bila jedva iznad 200: Vučić brojevima odgovorio na kritike da…

Prosečna penzija u Srbiji biće skoro 550 evra, a pre 12 godina bila jedva iznad 200: Vučić brojevima odgovorio na kritike da…

Kurir pre 1 dan
- Napadaju me što sam pisao pismo (penzionerima). I što smo platili stranačkim novcem, čak ne državnim novcem, niti bilo čime. Što smo pomogli državnu instituciju kao što je pošta, toliki prihod nisu imali već dugo vremena. Sve u skladu sa zakonom. Šta… »
Vučić najavio rast penzija: Prosečna uskoro 545 evra, pre 12 godina bila je 204 evra

Vučić najavio rast penzija: Prosečna uskoro 545 evra, pre 12 godina bila je 204 evra

Euronews pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će prosečna penzija uskoro biti oko 540-545 evra, dok je pre 12 godina bila 204 evra. ''Napadaju me što sam pisao pismo (penzionerima). I što smo platili stranačkim novcem, čak ne državnim novcem… »
Stiže novi rekord za penzionere: Evo koliko će biti prosečna penzija u Srbiji - brojka je velika!

Stiže novi rekord za penzionere: Evo koliko će biti prosečna penzija u Srbiji - brojka je velika!

Telegraf pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će prosečna penzija uskoro biti oko 540-545 evra, dok je pre 12 godina bila 204 evra. ''Napadaju me što sam pisao pismo (penzionerima). I što smo platili stranačkim novcem, čak ne državnim novcem… »

Vesti dana »