Povezane vesti

"Ko oženi pevačicu, sahranjuje ga opština": Pevač o braku s koleginicom, tvrdi da dete nije viđala godinama

"Ko oženi pevačicu, sahranjuje ga opština": Pevač o braku s koleginicom, tvrdi da dete nije viđala godinama

Mondo pre 13 sati
Pevač Hasan Dudić ogolio je dušu o svom burnom životu, braku sa Zlatom Petrović, žrtvama koje je podneo za sina Mikija, ali i teškim zdravstvenim problemima sa kojima se danas bori. Hasan se osvrnuo na brak sa Zlatom Petrović, ističući da je to bila… »
"Ko oženi pevačicu, sahranjuje ga opština": Pevač o braku sa koleginicom u kom je dobio sina: "Dete nije viđala godinu dana"…

"Ko oženi pevačicu, sahranjuje ga opština": Pevač o braku sa koleginicom u kom je dobio sina: "Dete nije viđala godinu dana"…

Blic pre 15 sati
Zbog sinovljevih dugova prodao je kuću i imovinu, ali svom sinu ništa ne zamera i uvek ga podržava. Ispovedio se o razočaranjima u ljubavi, tvrdeći da su sve žene u njegovom životu bile lažne. Pevač Hasan Dudić ogolio je dušu o svom burnom životu, braku… »
"Blokirao sam je" Šok ispovest Hasan Dudić o prekidu kontakta sa bivšom ženom Zlatom, evo šta je govorio za malog Peju

"Blokirao sam je" Šok ispovest Hasan Dudić o prekidu kontakta sa bivšom ženom Zlatom, evo šta je govorio za malog Peju

Kurir pre 22 sata
Hasan Dudić nedavno je otvorio dušu o sinu Mikiju Dudiću kog je dobio u braku sa Zlatom Petrović, ističući da je sve prodao kako bi vratio njegove dugove. Hasan je istakao da je u poslu bio maher, ali sreće u ljubavi, kako kaže, nije imao. - Postigao sam… »

Vesti dana »