Povezane vesti

Goran Marković odgovorio na predsednikovo pismo penzionerima: "Novac ne mogu primiti - bilo bi me sramota"

Goran Marković odgovorio na predsednikovo pismo penzionerima: "Novac ne mogu primiti - bilo bi me sramota"

N1 Info pre 18 sati
Reditelj Goran Marković objavio je da je dobio pismo od predsednika Srbije Aleksandra Vučića, isto ono koje ovih dana, uoči izbora, penzionerima šalje Pošta Srbije. On je ocenio da "novac ne može primi" i istakao da nije tačno da Vučića svi penzioneri… »
„Mi, penzioneri, podržavamo studente, a ne Vučića“: Goran Marković odgovorio na pismo odlazećeg predsednika

„Mi, penzioneri, podržavamo studente, a ne Vučića“: Goran Marković odgovorio na pismo odlazećeg predsednika

Nedeljnik pre 19 sati
Reditelj Goran Marković reagovao je na pismo koje je penzionerima na kućne adrese poslao odlazeći predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Marković je svoju reakciju objavio na svom Fejsbuk profilu. „Već drugi put dobijam od čoveka koji se predstavlja kao… »
Goran Marković je dobio Vučićevo pismo penzionerima, pa odgovorio predsedniku: „Bilo bi me sramota“

Goran Marković je dobio Vučićevo pismo penzionerima, pa odgovorio predsedniku: „Bilo bi me sramota“

Danas pre 20 sati
Reditelj Goran Marković oglasio se na svom Fejsbuk profilu povodom pisma koje predsednik Srbije Aleksandar Vučić ovih dana, posredstvom Pošte Srbije, upućuje penzionerima. Goran Marković navodi da je pismo dobio drugi put i da ni ovoga puta ne namerava… »
Reditelj Goran Marković dobio Vučićevo pismo penzionerima: Napisao je odgovor predsedniku

Reditelj Goran Marković dobio Vučićevo pismo penzionerima: Napisao je odgovor predsedniku

Nova pre 20 sati
Reditelj Goran Marković je na svom Fejsbuk profilu napisao da je dobio pismo od predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koje ovih dana penzionerima u Srbiji šalje Pošta Srbije. Marković je istakao da bi ga bilo sramota da primi novac koji je planiran da se… »

Vesti dana »