Povezane vesti
Kinezi uradili ono što je delovalo nemoguće: Zgrada od 26 spratova nikla za 5 dana, stanove slagali kao kockice
Kurir pre 26 dana
Dok u većem delu sveta izgradnja višespratnica traje godinama, jedna kineska kompanija uspela je da podigne zgradu od 26 spratova za svega pet dana. Neboder sa više od 200 stanova niknuo je gotovo neverovatnom brzinom zahvaljujući tehnologiji koja… »
Uspeli su da izgrade zgradu od 11 spratova za 28 sati, a zatim neboder za pet dana sa samo 100 radnika
Nova pre 26 dana
Dok u većem delu sveta izgradnja višespratnica traje godinama, jedna kineska kompanija uspela je da podigne zgradu od 26 spratova za svega pet dana. Neboder sa više od 200 stanova niknuo je gotovo neverovatnom brzinom zahvaljujući tehnologiji koja… »
Vesti dana »
Veliki vremenski preokret nas čeka posle ovog datuma: Čubrilo otkriva do kada će trajati Miholjsko leto
Mondo pre 6 satijoš 36 povezanih
Skup podrške Tatjani Mićić: Okupljeni traže odgovornost Šapića i uklanjanje šatora iz Pionirskog parka
Nedeljnik pre 1 satjoš 30 povezanih
Đoković posle 11 godina opet pobeđuje u Pekingu: Drago mi je da sam se vratio na moje srećno mesto
Dnevnik pre 42 minutajoš 48 povezanih
Zvezdina treća sreća! U četvrtak dočekuje Efes, Arena priželjkuje konačno pobedu. Navaro poručio: Moramo da pronađemo balans.
Dnevnik pre 52 minutajoš 24 povezane