Povezane vesti
Car Murate sitnu knjigu piše
Sečanj info pre 26 dana
Pročitajte novi tekst dr Milje Vukoje. KNEŽEVA KLETVA Epska narodna pesma – kosovski ciklus. KNEŽEVA KLETVA Epska narodna pesma – kosovski ciklus Kad dobiješ pismo, red je da odgovoriš. Predsednik uvek pred izbore voli penzionere. Tako sam i ja dobila… »
„CAR MURATE SITNU KNJIGU PIŠE“ – Dr Milja Vukoje odgovorila na pismo predsednika penzionerima Dr Milja Vukoje
Volim Zrenjanin pre 26 dana
NAPOMENA REDAKCIJE: Tekst koji sledi objavljujemo kao autorsko pismo dr Milje Vukoje. Stavovi, političke ocene i tvrdnje iznete u tekstu predstavljaju stavove autorke i ne moraju nužno predstavljati stavove redakcije portala Volim Zrenjanin. Epska… »
Vesti dana »
Oglasio se RHMZ: Ovakvu promenu nismo očekivali! Ujutru smrzavanje, a tek da čujete prognozu za popodne
Telegraf pre 6 satijoš 39 povezanih
Opozicija i udruženja traže ostavku Šapića zbog nasilja: Hoće li ga SNS zaštititi?
N1 Info pre 3 satajoš 31 povezana
(Video) "Bacili smo pilota na pod, a ja sam zgrabio kontrole i počeo da povlačim ručice..." Putnik iz aviona za Tel Aviv ispričao Netanjahuu kako su savladali kapetana koji je hteo da obori letelicu: Premijer Izraela ga nazvao "herojem"
Blic pre 1 satjoš 102 povezane
Oglasio se Kristijano Ronaldo: Evo zbog čega je napustio reprezentaciju Portugala
Večernje novosti pre 1 satjoš 33 povezane