Povezane vesti
Pero Antić iskren do koske: "Mi ABA nismo igrali za pare, već dušu! Žao mi je što je nisam osvojio nikad..."
Telegraf pre 1 dan
ABA liga proslavlja 25 godina postojanja, a među onima koji su ostavili dubok trag u regionalnom takmičenju je i Pero Antić. Nekadašnji reprezentativac Severne Makedonije i osvajač Evrolige prisetio se svojih dana u ABA ligi, govorio o tome koliko se… »
Miloš Teodosić nije sa Zvezdom na Kritu: Sportski direktor crveno-belih na drugom važnom zadatku
Mondo pre 9 sati
U Ljubljani se ovog vikenda rešava sudbina regionalne košarke i obeležava 25 godina od osnivanja ABA lige. Tamo je i delegacija Crvene zvezde, koju između ostalih predstavlja, novi sportski direktor Miloš Teodosić. Dok crveno-beli igraju jak pripremni… »
Antić oduševljen Alimpijevićem: „Stariji sam od njega, ali se znalo ko je šef – tek ćete videti Duleta!“
Hot sport pre 9 sati
Pero Antić prisetio se saradnje sa Dušanom Alimpijevićem u Crvenoj zvezdi i poručio da od novog selektora Srbije tek očekuje velike stvari. Dušan Alimpijević dobio je velike pohvale od svog nekadašnjeg igrača Pera Antića. Bivši makedonski reprezentativac… »
Pero Antić: Mi se vozili u Varburgu, a danas igrači voze Ferarije
Sport klub pre 10 sati
Na proslavi 25-godišnjice ABA lige u Ljubljani, sreli smo i jedno dobro poznato lice sa košarkaških terena, ljubimca navijača Crvene Zvezde i makedonsku košarkašku legendu. Pero Antić, čovek koji je u dva navrata nosio crveno-beli dres i ostavio dubok… »
"Kad mi je tata Luke Dončića polomio zub": Pero Antić otkrio najluđu uspomenu iz ABA lige
Mondo pre 11 sati
ABA liga proslavlja 25 godina postojanja, a jedan od igrača koji su na svoj način obeležili regionalno takmičenje svakako je i Pero Antić. Makedonski košarkaš prisetio se trenutaka iz međunarodnog takmičenja sa ovih prostora, a onda je otkrio i koga vidi… »
Pero Antić: "Voleo bih da crveno-beli svet uzme Evroligu, stalno se čujem sa Alimpijevićem"
Nova pre 12 sati
ABA liga obeležava jubilej 25 godina postojanja a jedan od onih bivših košarkaša koji su ostavili dubok trag u takmičenju je Pero Antić. Makedonski bivši košarkaš i trostruki osvajač Evrolige (dva puta sa Olimpijakosom, jednom sa Fenerbahčeom), prisetio… »
Pero Antić o selektoru Alimpijeviću: "Stariji sam 4 godine, ali se znalo ko je šef... Tek ćete ga videti..."
Telegraf pre 12 sati
Regionalna košarkaška liga, čuvena ABA liga, proslavlja 25 godina svog postojanja. Ovo takmičenje je jedno od najjačih u čitavoj Evropi, a u njenu čast je organizovana i svečana ceremonija povodom rođendana u Ljubljani, na kojoj gostuju poznate ličnosti… »
Pitali smo Peru Antića ko osvaja Evroligu: "Željko Obradović se vratio u PAO, ali crveno-beli svet..."
Telegraf pre 12 sati
ABA liga proslavlja svoj 25. rođendan, a u sklopu tog slavlja je organizovan i događaj u Ljubljani. Na njemu gostuju mnoge poznate ličnosti, dok je jedna i Pero Antić, čovek koji je godinama igrao ovo takmičenje. Pero Antić je opširno govorio za medije… »
Vesti dana »
Od nedelje ujutru do ponedeljka u zoru: Potpuna obustava saobraćaja kod Ivanjice, evo kojim putem će vozači morati da idu
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana
Troje dece ostalo bez noge, dečak u komi! Horor u Cazinu - pokosio ih pijani vozač
Kurir pre 4 satijoš 2 povezane
Adria News Network oglasio se o prestanku emitovanja emisije „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ na televiziji Nova S
Danas pre 6 satijoš 1 povezana