Povezane vesti
"Rešavaj stvari sa živima" Nakon skandalozne izjave dr Igija, oglasio se uznemireni pevač: "Suze su mi krenule"
Telegraf pre 23 sata
Skandalozna izjava muzičara Igora Todorovića, poznatijeg kao Dr Igi, u kojoj je povezao tragedije svojih pokojnih kolega sa svojevrsnom "božjom kaznom" jer su se pre 30 godina šalili sa njim u skrivenoj kameri, izazvala je neviđeni bes i buru u javnosti… »
"Pusti mrtve na miru, budi šmeker pa rešavaj sa živima": Denser žestoko udario na Dr Igija zbog šok-izjave
Mondo pre 24 sata
Izjava muzičara Igora Todorovića, poznatijeg kao Dr Igi o pokojnim reperima Daliboru Andonovu Gruu, Nebi Montenigers, nastradalom glumcu Milenku Zablaćanskom, Igoru Laziću Nigoru, koji je pobedio opaku bolest, izazvala je buru u javnosti. Među onima koji… »
"Budi šmeker pa rešavaj stvari sa živima" Nakon skandalozne izjave dr Igija o pokojnim kolegama, oglasio se uznemireni…
Blic pre 1 dan
Izjava Dr Igija, koji je tragedije bivših kolega povezao sa 'božjom kaznom', izazvala je veliki bes javnosti. Ivan Švarc Mihajlović oštro je osudio ovakve komentare i naglasio da su preminuli umetnici pomagali Dr Igiju. Skandalozna izjava muzičara Igora… »
"Budi šmeker pa rešavaj stvari sa živima!" Denser žestoko udario na Dr Igija zbog izjave o Gruu i Nebi: "Bolje da je naučio da…
Kurir pre 1 dan
Izjava muzičara Igora Todorovića, poznatijeg kao Dr Igi o pokojnim reperima Daliboru Andonovu Gruu, Nebi Montenigers, nastaradlom glumcu Milenku Zablaćanskom, Igoru Laziću Nigoru, koji je pobedio opaku bolest izazvala je buru u javnosti. Među onima koji… »
Vesti dana »
(BLOG) Završena Prajd šetnja nakon manjih incidenata, muzički program u parku Manjež
N1 Info pre 28 minutajoš 39 povezanih
Obustavlja napade: Oglasio se Zelenski posle razgovora sa izaslanicima Amerike, Ukrajina neće napasti Moskvu do ponedeljka
Blic pre 4 satijoš 27 povezanih
EPUS: Ukidanje emisije 24 minuta sa Zoranom Kesićem je odluka da se Nova S disciplinuje
Beta pre 5 satijoš 30 povezanih
Severina sa protesta u Zagrebu: "Kad su mi korupcijom uzeli dete, deo mene je umro i pretvorio se u vampira koji im pije krv"
Nova pre 5 satijoš 30 povezanih
Poginula oba pilota vojnog aviona koji se srušio tokom aeromitinga u Grčkoj
Beta pre 3 satajoš 22 povezane