Povezane vesti
„Startnih 11 se znalo unapred, nisu mi dali da idem“: Bivši fudbaler Vojvodine otkrio sav prljav veš!
Hot sport pre 1 dan
Zbiljić mu slao srca sa tribina, pa ga Tanjga sklonio iz tima! Bivši fudbaler Vojvodine Uroš Nikolić otvoreno je govorio o periodu provedenom u novosadskom klubu i izneo niz tvrdnji o odnosu koji je imao sa čelnicima i trenerima. Posebno se osvrnuo na… »
"Odmah mi je priznao da ne smem da igram!" Bivši igrač Vojvodine izneo "prljav veš" iz novosadskog kluba
Večernje novosti pre 1 dan
Nekadašnji fudbaler Vojvodine, Uroš Nikolić, u nesvakidašnjem intervjuu za Mozzart sport izneo je neke čudne stvari koje su mu se događale dok je bio član "stare dame". Foto: Maksim Konstantinov / Zuma Press / Profimedia Žao je što nije dao više „staroj… »
„U Voši se unapred zna ko igra! Sklonili su me i prekršili reč“
Sport klub pre 1 dan
Bivši igrač Vojvodine Uroš Nikolić u intervjuu kakav se retko viđa u javnost je izneo veliku količinu "prljavog veša" iz novosadskog kluba. Nišlija je u Srpskoj Atini proveo četiri godine i odigrao 97 utakmica za klub, uz 15 golova i 12 asistencija… »
Vesti dana »
Glavni transparent na Prajdu u Beogradu - "studenti pobeđuju"; Okupilo se 2.000 ljudi FOTO
B92 pre 2 satajoš 39 povezanih
Zelenski: Ukrajina spremna da se tri dana uzdrži od napada na Moskvu
Sputnik pre 3 satajoš 27 povezanih
EPuS: Ukidanje emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem" je odluka da se Nova S disciplinuje
N1 Info pre 1 satjoš 30 povezanih
Severina sa protesta u Zagrebu: "Kad su mi korupcijom uzeli dete, deo mene je umro i pretvorio se u vampira koji im pije krv"
Nova pre 5 satijoš 30 povezanih
Poginula oba pilota vojnog aviona koji se srušio tokom aeromitinga u Grčkoj
Beta pre 3 satajoš 22 povezane