Povezane vesti

„Startnih 11 se znalo unapred, nisu mi dali da idem“: Bivši fudbaler Vojvodine otkrio sav prljav veš!

„Startnih 11 se znalo unapred, nisu mi dali da idem“: Bivši fudbaler Vojvodine otkrio sav prljav veš!

Hot sport pre 1 dan
Zbiljić mu slao srca sa tribina, pa ga Tanjga sklonio iz tima! Bivši fudbaler Vojvodine Uroš Nikolić otvoreno je govorio o periodu provedenom u novosadskom klubu i izneo niz tvrdnji o odnosu koji je imao sa čelnicima i trenerima. Posebno se osvrnuo na… »
"Odmah mi je priznao da ne smem da igram!" Bivši igrač Vojvodine izneo "prljav veš" iz novosadskog kluba

"Odmah mi je priznao da ne smem da igram!" Bivši igrač Vojvodine izneo "prljav veš" iz novosadskog kluba

Večernje novosti pre 1 dan
Nekadašnji fudbaler Vojvodine, Uroš Nikolić, u nesvakidašnjem intervjuu za Mozzart sport izneo je neke čudne stvari koje su mu se događale dok je bio član "stare dame". Foto: Maksim Konstantinov / Zuma Press / Profimedia Žao je što nije dao više „staroj… »
„U Voši se unapred zna ko igra! Sklonili su me i prekršili reč“

„U Voši se unapred zna ko igra! Sklonili su me i prekršili reč“

Sport klub pre 1 dan
Bivši igrač Vojvodine Uroš Nikolić u intervjuu kakav se retko viđa u javnost je izneo veliku količinu "prljavog veša" iz novosadskog kluba. Nišlija je u Srpskoj Atini proveo četiri godine i odigrao 97 utakmica za klub, uz 15 golova i 12 asistencija… »

Vesti dana »