Povezane vesti
"Kupio sam 40 pilića, imam svinje, ovce i svoju baštu" Naš glumac se vratio u rodno selo: "Ovo je pravi život"
Telegraf pre 1 dan
Glumac Branislav Bane Tomašević pronašao je mir u svom rodnom mestu nadomak Gornjeg Milanovca. Njegova porodica i on žive u lepotama ruralne sredine na posedu koji je u njihovom vlasništvu. Tomašević uzgaja stoku, živinu i povrtarske kulture i ne krije… »
"Sagradio sam kuću, kupio sam 40 pilića, imam svinje, ovce i svoju baštu" Naš poznati glumac se vratio u rodno selo: "Ovo je…
Blic pre 1 dan
Bane uživa u seoskim poslovima i smatra da na selu nema stresa, što doprinosi kvalitetu života njegove porodice. On naglašava značaj buđenja ekološke svesti, vraćanja prirodi i uključuje decu u čišćenje divljih deponija. Glumac Branislav Bane Tomašević… »
Vesti dana »
Posle sastanka s Putinom, Ukrajina sledeća stanica Trampovih mirovnih izaslanika
BBC News pre 45 minutajoš 24 povezane
Srbija protiv Poljske u duelu za treću evropsku bronzu (15.00, RTS 2)
RTS pre 40 minutajoš 26 povezanih
Danas pretežno sunčano, vetrovito i prijatnije vreme, najviše do 32 stepena
RTV pre 2 satajoš 20 povezanih
Užas u Zaklopači! Supruga zatekla muža pod prevrnutim traktorom u šumi: Miladinu (65) nije bilo spasa!
Telegraf pre 19 minutajoš 19 povezanih
Izbori koji mogu uzdrmati Berlin: AfD pred velikim uspehom, Merc pod sve većim pritiskom
NIN pre 55 minutajoš 17 povezanih