Povezane vesti
STOJA NIJE MOGLA DA IZDRŽI! Pozvala sina a onda otišla HITNO KOD NJEGA PRE ELITE!
Svet & Skandal pre 1 dan
Milan Popov, sin poznate folk pevačice Stoje Novaković, prvi je stigao u karantin gde će boraviti do zvaničnog ulaska u rijaliti „Elita 10“. Na ispraćaju ga je pratila bivša supruga sa kojom ima dete, dok je pred sam ulazak podelio detalje emotivnog… »
"Nisam u kontaktu sa ocem, blokirao sam ga": Hrvat Karlo priznao da je gej, a evo kako je njegov tata reagovao
Telegraf pre 1 dan
Karlo Ječminek, budući učesnik Elite 10, stigao je danas u karantin gde će provesti noć pred ulazak u rijaliti. Naša ekipa porazgovarala je sa njim pre njegovog ulaska, kada nam je pričao o svojim komplikovanim porodičnim odnosima. Najpre je otkrio da… »
Stojin sin stigao u karantin pred ulazak u Elitu 10! Otkrio kako ga je majka ispratila i čega se ona plaši: Nije mogla da…
Kurir pre 1 dan
Milan Popov, sin folk pevačice Stoje Novaković, stigao je u karantin pred ulazak u "Elitu 10", a ispratila ga je bivša supruga sa kojom ima dete. Milan je za Pink.rs otkrio kako se oprostio od majke i šta mu je ona savetovala. - Bio sam juče sa majkom… »
Vesti dana »
Bebi Dol otkrila detalje ugovora: Ušla u Elitu 10 nakon dugogodišnje ilegale: "Brinula sam o roditeljima"
Blic pre 1 satjoš 34 povezane
Putin sa Vitkofom i Kušnerom: Moskvi odgovara saradnja sa Vašingtonom, Ukrajina smanjila napade
Radio sto plus pre 49 minutajoš 23 povezane
N1 i TV Nova uz Kesića: Za koga je previše „24 minuta“? Saopštenje TV Nova povodom ukidanja Kesićeve emisije: On je doneo mnogo više od rejtinga
Ozon press pre 5 satijoš 30 povezanih