Povezane vesti

"Ljudi su me saletali na ulici, a nisam imao dinar u džepu" Pevač bio na rubu siromaštva: "Zagrevao sam bajat hleb jer nemam…

"Ljudi su me saletali na ulici, a nisam imao dinar u džepu" Pevač bio na rubu siromaštva: "Zagrevao sam bajat hleb jer nemam…

Blic pre 1 dan
Nikada nije težio luksuzu, već je želeo da uloži u muziku i ostane skroman Iskustva nemaštine i prevare od strane menadžera obeležila su njegov početak karijere. Pevač Bojan Marović imao je dosta izazova tokom života, a o svojim usponima i padovima… »
"Zagrevao sam bajati hleb i jeo ostatke tuđeg sendviča" Pevač u jeku popularnosti bio na rubu egzistencije i to je krio od…

"Zagrevao sam bajati hleb i jeo ostatke tuđeg sendviča" Pevač u jeku popularnosti bio na rubu egzistencije i to je krio od…

Kurir pre 1 dan
Pevač Bojan Marović ne eksponira se često u javnosti, a još ređe priča o svom privatnom životu. Ipak, jednom prilikom govorio je o počecima svoje karijere i teškog perioda. Iako je bio jedno od najtraženijih imena na muzičkoj sceni, iza kulisa se borio… »

Vesti dana »