Povezane vesti
"Ljudi su me saletali na ulici, a nisam imao dinar u džepu" Pevač bio na rubu siromaštva: "Zagrevao sam bajat hleb jer nemam…
Blic pre 25 dana
Nikada nije težio luksuzu, već je želeo da uloži u muziku i ostane skroman Iskustva nemaštine i prevare od strane menadžera obeležila su njegov početak karijere. Pevač Bojan Marović imao je dosta izazova tokom života, a o svojim usponima i padovima… »
"Zagrevao sam bajati hleb i jeo ostatke tuđeg sendviča" Pevač u jeku popularnosti bio na rubu egzistencije i to je krio od…
Kurir pre 25 dana
Pevač Bojan Marović ne eksponira se često u javnosti, a još ređe priča o svom privatnom životu. Ipak, jednom prilikom govorio je o počecima svoje karijere i teškog perioda. Iako je bio jedno od najtraženijih imena na muzičkoj sceni, iza kulisa se borio… »
Vesti dana »
Vojna uprava Kijeva: U ruskim napadima na glavni grad i okolinu poginule tri osobe
N1 Info pre 1 satjoš 17 povezanih
Skup podrške Tatjani Mićić ispred PS Novi Beograd, odbornica daje izjavu o incidentu sa Šapićem
N1 Info pre 1 satjoš 13 povezanih
Vreme danas: Sveže jutro, a tokom dana sunčano i do 26 stepeni
Glas Zaječara pre 2 satajoš 23 povezane
Drama na nebu: Avion „Flajdubaija“ signalizirao da je otet, pa prinudno sleteo u Saudijsku Arabiju
Sputnik pre 49 minutajoš 12 povezanih
Protesti srednjoškolaca širom Francuske! Preko 400 uhapšenih, policija suzavcem na učenike, dramatični snimci haosa (foto/video)
Kurir pre 19 minutajoš 11 povezanih