Povezane vesti

Vučić: Jedino pravo istraživanje je ono koje dolazi na izborima

Vučić: Jedino pravo istraživanje je ono koje dolazi na izborima

Euronews pre 20 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da se ozbiljno sprema, ukoliko dobije poverenje naroda, kako i na koji način da vodi vladu. "Verovatno bi mi to bio i poslednji mandat, i onda je vreme za neke mlađe ljude. Ali bih želeo da zaokružim… »
Vučić: BIA me obavestila da ima dokaze da su studenti lagali o prisluškivanju, EU nas neće primiti

Vučić: BIA me obavestila da ima dokaze da su studenti lagali o prisluškivanju, EU nas neće primiti

N1 Info pre 21 sat
Srbija ostaje na evropskom putu, ali Evropska unija je neće primiti u svoje članstvo, izjavio je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić i dodao da su ga iz Bezbednosno-informativne agencije (BIA) obavestili da imaju dokaze da su predstavnici… »
Vučić: Ne pada mi na pamet da prekidamo odnose sa partnerima u svetu, EU neće da nas primi

Vučić: Ne pada mi na pamet da prekidamo odnose sa partnerima u svetu, EU neće da nas primi

Sputnik pre 21 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je svestan da Srbiju neće primiti u Evropsku uniju, ali da naša zemlja neće prekidati odnose sa partnerima u svetu. „Lavrov je bio u pravu kada je rekao da je pitanje da li će u budućnosti Srbija… »

Vesti dana »