Povezane vesti

Seka Aleksić smršala 20 kilograma, pa progovorila o mužu i Nataši Bekvalac: „Svađamo se kao muž i žena!“

Seka Aleksić smršala 20 kilograma, pa progovorila o mužu i Nataši Bekvalac: „Svađamo se kao muž i žena!“

Svet & Skandal pre 11 sati
Seka Aleksić uspela je da smrša 20 kilograma, a pred nastup u Beogradu pojavila se u izazovnoj kombinaciji. Pohvalila se rezultatima i istakla da je izuzetno zadovoljna sobom i ponosna na ostvareni uspeh. Iako ima veliku podršku supruga Veljka, otkrila… »
Suprug Veljko nije verovao u nju: Seka Aleksić smršala 20 kila, u brutalnom izdanju pokazala liniju

Suprug Veljko nije verovao u nju: Seka Aleksić smršala 20 kila, u brutalnom izdanju pokazala liniju

Mondo pre 17 sati
Pevačica Seka Aleksić sinoć je nastupala u jednom beogradskom lokalu, gde se pojavila u izazovnoj odevnoj kombinaciji. Pred sam nastup porazgovarala je sa domaćim medijima kada je iskoristila priliku da se pohvali rezultatima mršavljenja. Kako je istakla… »
"Smršala sam 20 kila" Seka Aleksić u brutalnom izdanju pokazala liniju: "Muž je digao ruke da ću ikada biti zgodna"

"Smršala sam 20 kila" Seka Aleksić u brutalnom izdanju pokazala liniju: "Muž je digao ruke da ću ikada biti zgodna"

Blic pre 24 sata
Seka ističe da kada je žena zadovoljna sobom, sve je u životu lakše i ništa je ne nervira. Snimanje muzičkog takmičenja IDJ SHOW protiče uz mnogo izazova i zabave, a odnos sa Natašom opisuje kao muža i ženu koji se stalno svađaju, ali se vole. Seka… »

Vesti dana »