Povezane vesti
Seka Aleksić smršala 20 kilograma, pa progovorila o mužu i Nataši Bekvalac: „Svađamo se kao muž i žena!“
Svet & Skandal pre 11 sati
Seka Aleksić uspela je da smrša 20 kilograma, a pred nastup u Beogradu pojavila se u izazovnoj kombinaciji. Pohvalila se rezultatima i istakla da je izuzetno zadovoljna sobom i ponosna na ostvareni uspeh. Iako ima veliku podršku supruga Veljka, otkrila… »
Suprug Veljko nije verovao u nju: Seka Aleksić smršala 20 kila, u brutalnom izdanju pokazala liniju
Mondo pre 17 sati
Pevačica Seka Aleksić sinoć je nastupala u jednom beogradskom lokalu, gde se pojavila u izazovnoj odevnoj kombinaciji. Pred sam nastup porazgovarala je sa domaćim medijima kada je iskoristila priliku da se pohvali rezultatima mršavljenja. Kako je istakla… »
"Smršala sam 20 kila" Seka Aleksić u brutalnom izdanju pokazala liniju: "Muž je digao ruke da ću ikada biti zgodna"
Blic pre 24 sata
Seka ističe da kada je žena zadovoljna sobom, sve je u životu lakše i ništa je ne nervira. Snimanje muzičkog takmičenja IDJ SHOW protiče uz mnogo izazova i zabave, a odnos sa Natašom opisuje kao muža i ženu koji se stalno svađaju, ali se vole. Seka… »
Vesti dana »
Bebi Dol progovorila o uslovima u eliti 10! Pred početak rijalitija otkrila razlog svog povlačenja iz janvnosti: Neću dozvoliti da me...
Kurir pre 1 satjoš 34 povezane
(Foto) "Šta god budete radili u Kijevu kad odete odavde..." Putin dočekao Trampove izaslanike, razgovor trajao tri sata, a ovo je bila glavna tema
Blic pre 2 satajoš 23 povezane
Kraj emitovanja emisije 24 minuta sa Zoranom Kesićem na televiziji Nova S
Naslovi.ai pre 3 satajoš 30 povezanih
Beograd Prajd „Ima mesta za sve nas“: Završena šetnja, počeo muzički program u parku Manjež (FOTO)
Danas pre 3 satajoš 37 povezanih
Zelenski se oglasio posle Putinove odluke: "Nećemo udarati na Moskvu do ponedeljka"
Telegraf pre 5 satijoš 27 povezanih