Povezane vesti

"Bliski ljudi me ubeđuju da krijem" Oglasila se Kija par sati pre početka Elite 10: Sa čelnicima Pinka, kroz par poruka rešila…

"Bliski ljudi me ubeđuju da krijem" Oglasila se Kija par sati pre početka Elite 10: Sa čelnicima Pinka, kroz par poruka rešila…

Kurir pre 1 dan
Kija Kockar, javnosti je postala poznata kao prevarena žena. Nju je u prvoj sezoni rijalitija Zadruga 1, njen suprug Sloba Radanović, prevario pred kamerama, pa je ta situacija naterala prevarenu ženu, da uđe u rijaliti i istera svoju priču. Nakon… »
Kija Kockar otkrila da li ulazi u Elitu 10! Oglasila se pred početak riajlitija: "Uživo bi pitali za selfije"

Kija Kockar otkrila da li ulazi u Elitu 10! Oglasila se pred početak riajlitija: "Uživo bi pitali za selfije"

Telegraf pre 1 dan
Za nekoliko sati počinje rijaliti program "Elita 10", a u trenutku kada svi bruje o spisku učesnika, oglasila se Kristina Kija Kockar. Bivša zadrugarka trenutno boravi u SAD a sada je jednim potezom sasekla sve spekulacije i otkrila pravu istinu o svom… »
Kija Kockar otkrila da li ulazi u Elitu 10! Oglasila se nekoliko sati pred početak rijalitija: "Bliski ljudi me ubeđuju da…

Kija Kockar otkrila da li ulazi u Elitu 10! Oglasila se nekoliko sati pred početak rijalitija: "Bliski ljudi me ubeđuju da…

Blic pre 1 dan
Potvrdila je da je razmenila samo nekoliko poruka sa produkcijom, ali to nije razlog za spekulacije. Kija naglašava da su je mesecima povezivali sa učešćem kako bi imali priču. Za nekoliko sati počinje rijaliti program "Elita 10", a u trenutku kada svi… »

Vesti dana »