Povezane vesti
Strogo mu zabranjen stres, a on po četvrti put ulazi u Elitu: "Sa sedam godina su mi otkrili tumor na mozgu"
Mondo pre 24 sata
Rijaliti učesnik Mateja Matijević, koji se ponovo useljava u Belu kuću kao takmičar jubilarne sezone desete sezone aktuelnog rijalitija, godinama vodi ozbiljnu i tihu borbu sa zdravstvenim problemima. Naime, Mateja ima benigni tumor na mozgu koji utiče… »
"Tad mi je ustanovljen tumor na mozgu." Rijaliti učesnik ulazi u Elitu večeras, a prima terapiju već 18 godina
Telegraf pre 24 sata
Rijaliti učesnik Mateja Matijević, koji se ponovo useljava u Belu kuću kao takmičar jubilarne sezone "Elite 10", godinama vodi ozbiljnu i tihu borbu sa zdravstvenim problemima. Naime, Mateja ima benigni tumor na mozgu koji utiče na rad hipofize, zbog… »
"Tad mi je ustanovljen tumor na mozgu" Rijaliti učesnik večeras ulazi u "Elitu 10", a terapiju mora da uzima do kraja života
Blic pre 1 dan
Mateja Matijević godinama boluje od benignog tumora na mozgu koji utiče na rad hipofize. Prvi simptomi bolesti pojavili su se kada je imao sedam godina, što je izazvalo veliku neizvesnost i strah u porodici. Rijaliti učesnik Mateja Matijević, koji se… »
"Nisu znali šta mi je" Rijaliti učesnik imao tumor na mozgu, slučajno saznao dijagnozu: Do kraja života piću terapiju na 8 sati…
Kurir pre 1 dan
Mateja Matijević slovi za jednog od najvećih zavodnika, a nedavno je najavio ulazak u desetu sezonu Elite. Još tokom ranijih učešća u rijaliti otvoreno je govorio o svojoj borbi sa bolešću. Mateja Matijević je na terapiji koju će morati da prima tokom… »
Vesti dana »
Posle sastanka s Putinom, Ukrajina sledeća stanica Trampovih mirovnih izaslanika
Danas pre 42 minutajoš 24 povezane
Odbojkašice Srbije igraju danas protiv Poljske za bronzu na Evropskom prvenstvu
RTV pre 1 satjoš 26 povezanih
Teška saobraćajna nesreća kod Novog Pazara: Golf se zakucao u auto u punoj brzini, poginuo mladić (23)
Sandžak press pre 37 minutajoš 19 povezanih
Otvorena birališta u nemačkoj oblasti Saksoniji-Anhaltu, na vlast može da dođe krajnja desnica x1
Danas pre 32 minutajoš 17 povezanih