Povezane vesti

Ovo je tim Partizana za derbi: Saša Ilić mora jednog da precrta, to neće biti Že

Ovo je tim Partizana za derbi: Saša Ilić mora jednog da precrta, to neće biti Že

Mondo pre 1 sat
Fudbaleri Partizana su završili evropske kvalifikacije na poslednjem stepeniku pred Ligu Konferencije, a na prvih šest mečeva u Superligi Srbije osvojili su tek sedam bodova. To nije početak sezone kakvom su se navijači nadali, pa tim Saše Ilića mora "da… »
Sastav Zvezde za Partizan: Rijera veruje 17-godišnjem klincu, startuje na 180. večitom derbiju

Sastav Zvezde za Partizan: Rijera veruje 17-godišnjem klincu, startuje na 180. večitom derbiju

Telegraf pre 1 sat
Pred nama je svetkovina srpskog fudbala i najvažniji sportski događaj u zemlji - ono zbog čega zemlja stane na dva sata - Večiti derbi! Crvena zvezda i Partizan će odmeriti snage u prvenstvu po 180. put, a meč je zakazan na stadionu Rajko Mitić od 19… »
Tim Partizana za derbi: Iznuđene promene u odbrani, Že u špicu

Tim Partizana za derbi: Iznuđene promene u odbrani, Že u špicu

Sport klub pre 1 sat
Šef stručnog štaba crno-belih Saša Ilić očekivano je imao najviše problema sa sastavljanjem poslednje linije tima uoči 180. večitog derbija (nedelja, 19.00). Na golu će biti Miloš Krunić i tu nema dileme. Muke nastaju sa ostalim pozicijama u odbrani… »
Partizanov tim za 180. večiti derbi: Ilićeve muke sa odbranom, ali i slatke sa napadom...

Partizanov tim za 180. večiti derbi: Ilićeve muke sa odbranom, ali i slatke sa napadom...

Telegraf pre 2 sata
Dugo vremena je prošlo otkako je jedan tim ili trener Partizana imao povoljnu poziciju pred večiti derbi, kao što je to slučaj sa aktuelnim kadrom crno-belih i Sašom Ilićem, koji, ako ništa drugo, makar imaju momentum na svojoj strani uoči 180… »
Apel Partizana: Grobari, ne oštećujte stadion Zvezde, platili smo 250.000 evra

Apel Partizana: Grobari, ne oštećujte stadion Zvezde, platili smo 250.000 evra

Mondo pre 3 sata
Pred 180. večiti derbi u nedelju (19 časova, stadion "Rajko Mitić"), FK Partizan pozvao je svoje navijače da ne oštećuju stadion Crvene zvezde. Podsetio je klub iz Humske svoje pristalice da je prošle sezone platio Zvezdi 250.000 evra zbog paljenja… »
Ovo je tim Partizana za 180. večiti derbi: Saša Ilić izvodi sve najbolje što ima! Uz jedan veliki problem...

Ovo je tim Partizana za 180. večiti derbi: Saša Ilić izvodi sve najbolje što ima! Uz jedan veliki problem...

Kurir pre 3 sata
FK Partizan petu godinu zaredom nije uspeo da se domogne evropskih UEFA takmičenja, ali bez obzira na neuspeh deluje da su crno-beli u blagom usponu forme. Činjenica da je u proteklih nekoliko nedelja bilo dosta turbulencija oko kluba, prvo ostavki, a… »
FK Partizan pozvao navijače na sportsko navijanje u derbiju kako bi izbegao nove kazne

FK Partizan pozvao navijače na sportsko navijanje u derbiju kako bi izbegao nove kazne

Radio 021 pre 4 sati
Fudbalski klub Partizan pozvao je navijače da u predstojećem 180. "večitom" derbiju protiv Crvene zvezde sportski navijaju na stadionu "Rajko Mitić", kako bi klub izbegao nove kazne. Partizan je saopštio da su navijači ove sezone pokazali da umeju da… »
Ovo je tim Crvene zvezde za 180. večiti derbi: Biće iznenađenja! Rijera spreman da gurne "klince" u vatru

Ovo je tim Crvene zvezde za 180. večiti derbi: Biće iznenađenja! Rijera spreman da gurne "klince" u vatru

Kurir pre 4 sati
Fudbaleri Crvene zvezde favoriti su u 180. večitom derbiju protiv Partizana, utakmici koja će biti igrana u nedelju od 19.00 časova na stadionu "Rajko Mitić". Trener fudbalera Crvene zvezde Albert Rijera debituje u večitim derbijima i sigurno je da želi… »
Rijera: Potrebni su mi ratnici u ekipi

Danas pre 4 sati
Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Partizan u nedelju od 19 časova u meču osmog kola Superlige Srbije. Trener fudbalera Crvene zvezde Albert Rijera poručio je da je najvažnije da psihički pripremi ekipu za predstojeći „večiti“ derbi protiv Partizana i da… »

Serbian News Media pre 5 sati
Fudbalski klub Partizan pozvao je danas navijače da podrže ekipu u predstojećem 180. „večitom“ derbiju protiv Crvene zvezde i zatražio od njih da sportski navijaju na stadionu „Rajko Mitić“, kako bi klub izbegao nove kazne. Partizan je saopštio da su… »
Rijera spreman za prvi derbi: Zvezdi su potrebni ratnici, Partizanu ne odajem taktiku

Rijera spreman za prvi derbi: Zvezdi su potrebni ratnici, Partizanu ne odajem taktiku

RTS pre 4 sati
Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 19.00 časova dočekuju Partizan u 180. večitom derbiju, a trener crveno-belih Albert Rijera istakao je da nema nameru da otkriva rivalu svoje planove za taj susret. Zvezda u okviru osmog kola Superlige dočekuje… »
Rijera se čuo sa Gvardiolom, evo šta mu je legendarni trener poručio po dolasku u Zvezdu

Rijera se čuo sa Gvardiolom, evo šta mu je legendarni trener poručio po dolasku u Zvezdu

Nova pre 5 sati
Alberta Rijeru i Crvenu zvezdu očekuje 180. večiti derbi protiv Partizana u nedelju u okviru 8. kola Superlige Srbije. Meč počinje u 19 časova, a Rijera je imao nekoliko zanimljivih reči pred početak ovog duela. Ono što se izdvaja svakako jeste činjenica… »
Ilić: Ne bih potpisao remi, forma i tabela u derbiju ne znače ništa

Ilić: Ne bih potpisao remi, forma i tabela u derbiju ne znače ništa

Danas pre 5 sati
Trener fudbalera Partizana Saša Ilić rekao je da ekipa posle dve vezane pobede sa samopouzdanjem dočekuje „večiti“ derbi protiv Crvene zvezde, da trenutna pozicija na tabeli ne znači mnogo i da se nada da će u tom duelu iz njegove ekipe iznići novi heroj… »
Saopštenje Partizana pred dolazak na Marakanu! Crno-beli morali da se oglase, ovo je povod!

Saopštenje Partizana pred dolazak na Marakanu! Crno-beli morali da se oglase, ovo je povod!

Kurir pre 5 sati
Fudbalski klub Partizan oglasio se saopštenjem pred predstojeći 180. večiti derbi protiv Crvene zvezde (nedelja 18.00). Crno-beli su podsetili da su zbog štete nastale tokom prethodnog gostovanja najvećem rivalu morali da plate približno 250.000 evra… »
Partizan ima poruku za navijače pred večiti derbi, jednu stvar su posebno istakli

Partizan ima poruku za navijače pred večiti derbi, jednu stvar su posebno istakli

Nova pre 5 sati
Fudbalski klub Partizan pozvao je svoje navijače da podrže ekipu u predstojećem 180. "večitom" derbiju protiv Crvene zvezde i zatražio od njih da sportski navijaju na stadionu "Rajko Mitić", kako bi klub izbegao nove kazne. Utakmica Crvene zvezde i… »
"Pa neću ja da dajem informacije Partizanu": Albert Rijera o jednoj temi nije pričao pred derbi

"Pa neću ja da dajem informacije Partizanu": Albert Rijera o jednoj temi nije pričao pred derbi

Mondo pre 5 sati
Trener Crvene zvezde Albert Rijera najavio je najveću utakmicu srpskog fudbala, okršaj protiv Partizana koji je na programu u nedelju (19.00). Crveno-beli u taj meč ulaze sa prve pozicije, dok su crno-beli u zoni ispadanja, ali položaj na tabeli ne bi… »
Trener Crvene zvezde Albert Rijera pred večiti derbi: "Igrači veruju u ono što radimo, bićemo spremni"

Trener Crvene zvezde Albert Rijera pred večiti derbi: "Igrači veruju u ono što radimo, bićemo spremni"

Dnevnik pre 5 sati
Fudbaleri Crvene zvezde će sutra od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić" odigrati 180. večiti derbi, a uoči susreta osmog kola Superlige Srbije. Medijima se obratio šef stručnog štaba crveno-belih Albert Rijera. - Najbitnije je da li su igrači spremni… »
Rijera zna ko će igrati u derbiju, imao reči i za Partizan pred derbi: "Odmah ćemo im poslati poruku"

Rijera zna ko će igrati u derbiju, imao reči i za Partizan pred derbi: "Odmah ćemo im poslati poruku"

Nova pre 5 sati
Trener fudbalera Crvene zvezde Albert Rijera rekao je da je najvažnije da psihički pripremi ekipu za predstojeći "večiti" derbi protiv Partizana i da su mu u timu potrebi ratnici koji će davati i više od svojih mogućnosti za klub. "Moja odgovornost je da… »

Radio sto plus pre 6 sati
Partizan je saopštio da su navijači ove sezone pokazali da umeju da prepoznaju trenutak i da greške i postupci koji su prethodnih godina preskupo koštali mogu da budu svedeni na minimum kada postoji zajednička svest o tome šta je interes kluba. “Klub je… »

Radio sto plus pre 6 sati
“Moja odgovornost je da ih pripremim tehnički, taktički i fizički, a najvažnije psihički jer u derbiju nema favorita, na papiru nije važno ko je favorit. Verujem da kada dovodimo igrače, ne možemo samo na kvalitet, već i one koji će biti spremni za… »
Albert Rijera: "Dva bonusa u derbiju? Što ne četiri?"

Albert Rijera: "Dva bonusa u derbiju? Što ne četiri?"

Mondo pre 6 sati
Fudbaleri Crvene zvezde će dočekati Partizan u 180. večitom derbiju na stadionu "Rajko Mitić" u nedelju od 19 časova, a trener Albert Rijera je istakao da za taj meč već zna svojih 11 igrača koji će početi utakmicu. Među tih 11 moraće da budu makar dva… »
Crno-beli upozorili "grobare": "Jedna stolica može skupo da košta Partizan"

Crno-beli upozorili "grobare": "Jedna stolica može skupo da košta Partizan"

B92 pre 6 sati
Fudbalski klub Partizan oglasio se saopštenjem pred predstojeći 180. večiti derbi protiv Crvene zvezde i pozvao navijače da ne prave incidente na stadionu "Rajko Mitić". Crno-beli su podsetili da su zbog štete nastale tokom prethodnog gostovanja najvećem… »
Partizan se oglasio pred 180. večiti derbi

Partizan se oglasio pred 180. večiti derbi

Politika pre 5 sati
Uprava kluba apelovala na navijače da se feri korektno ponašaju. Sutra od 19 časova fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigraće 180. večiti derbi, a klub iz Humske oglasio se saopštenjem. „Pred 180. večiti derbi, FK Partizan poziva svoje navijače da u… »
Rijera: Nema favorita u derbiju, potrebni su mi "ratnici" na terenu

Rijera: Nema favorita u derbiju, potrebni su mi "ratnici" na terenu

RTV pre 6 sati
BEOGRAD - Derbi je posebna utakmica, svaki je drugačiji, a ovaj je jedan od najpopularnijih na svetu. Nema favorita, moje je da spremim igrače i da pobedimo, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Albert Rijera uoči 180. večitog derbija protiv… »
Gvardiola mi se javio, možda će skoro pola tima biti bonusi sutra: Rijera govorio pred večiti derbi!

Gvardiola mi se javio, možda će skoro pola tima biti bonusi sutra: Rijera govorio pred večiti derbi!

Hot sport pre 7 sati
Trener Crvene zvezde govorio je o taktici za Partizan, statusu Bukarija, mladim igračima i mentalnoj pripremi pred 180. večiti derbi. Trener Crvene zvezde Albert Rijera izašao je pred novinare pred 180. večiti derbi protiv Partizana i jasno stavio do… »
Partizan uputio ozbiljan apel grobarima: „Svaka polomljena ili zapaljena stolica može skupo da nas košta!“

Partizan uputio ozbiljan apel grobarima: „Svaka polomljena ili zapaljena stolica može skupo da nas košta!“

Hot sport pre 6 sati
Crno-beli žele pun Jug protiv Crvene zvezde, ali su navijače upozorili na ogromne finansijske posledice mogućih incidenata. FK Partizan oglasio se pred 180. večiti derbi sa Crvenom zvezdom i uputio snažan apel svojim navijačima. Crno-beli žele ispunjenu… »
Rijera pred derbi: Potrebni su mi ratnici

Rijera pred derbi: Potrebni su mi ratnici

Sport klub pre 6 sati
Albert Rijera će debitovati kao trener u večitom derbiju (nedelja 19.00), a uoči važnog meča trener Crvene zvezde je poručio da je apsolutno njegova odgovornost hoće li ekipa biti spremna. Istakao je Rijera da je skoro u potpunosti upoznao igrače, ali da… »
Očinski: Trener Zvezde podržao Bukarija

Očinski: Trener Zvezde podržao Bukarija

Sport klub pre 6 sati
Izbacio je Zvezdu iz Lige Evrope Osman Bukari crvenim kartonom u Češkoj, propustiće zbog kazne pola prve faze Lige konferencije, a da li mu je oprostio trener Rijera? Odgovor će biti da li je starter u 180. večitom derbiju, a i pre tog saznanja Rijera je… »
Rijera zna tim za Večiti derbi: Gvardiola mi je poslao poruku, potrebni su mi ratnici na terenu! Nedelja je veliki dan za…

Rijera zna tim za Večiti derbi: Gvardiola mi je poslao poruku, potrebni su mi ratnici na terenu! Nedelja je veliki dan za…

Kurir pre 6 sati
Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 19 časova dočekuju Partizan u meču 8. kola Mozzartbet Super lige Srbije. Srpski prvak ima ulogu apsolutno favorita u večitom derbiju, ali svima je poznato da ovi dueli često "brišu" ono što stoji na papiru. Španski… »
Trener Partizana Saša Ilić pred Večiti derbi: "Nadam se da Partizan može da prekine lošu tradiciju na "Marakani""

Trener Partizana Saša Ilić pred Večiti derbi: "Nadam se da Partizan može da prekine lošu tradiciju na "Marakani""

Dnevnik pre 7 sati
Trener fudbalera Partizana Saša Ilić rekao je pred 180. ligaški "večiti derbi" i gostovanje Crvenoj zvezdi da se nada da "crno-beli" mogu da prekinu lošu tradiciju na "Marakani" i dodao da trenutna forma i tabela ne znače ništa u ovakvim utakmicama… »
Rijera pred Partizan: Jedan od najpopularnijih derbija na svetu!

Rijera pred Partizan: Jedan od najpopularnijih derbija na svetu!

Sputnik pre 6 sati
Derbi je posebna utakmica, svaki je drugačiji, a ovaj je jedan od najpopularnijih na svetu. Nema favorita, moje je da spremim igrače i da pobedimo, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Albert Rijera uoči 180. večitog derbija protiv Partizana. Zvezda u… »
Albert Rijera o Osmanu Bukariju: "Rekao sam mu, ti si mi kao sin"

Albert Rijera o Osmanu Bukariju: "Rekao sam mu, ti si mi kao sin"

Mondo pre 6 sati
Fudbaleri Crvene zvezde će u nedelju od 19 časova dočekati Partizan na stadionu "Rajko Mitić" u 180. "večitom derbiju", a na tom meču će trener Albert Rijera računati na Osmana Bukarija. Krilni fudbaler je bio kažnjen nakon besmislenog crvenog kartona u… »
Rijera: Nema favorita u derbiju, potrebni su mi ratnici na terenu

Rijera: Nema favorita u derbiju, potrebni su mi ratnici na terenu

Euronews pre 6 sati
Trener Crvene zvezde Albert Rijera obratio se medijima uoči 180. večitog derbija protiv Partizana, koji je na programu u nedelju od 19.00 časova na stadionu "Rajko Mitić". Španski stručnjak prvi put će sa klupe crveno-belih biti deo najveće utakmice… »
Kapiten Partizana Nikola Simić pred Večiti derbi: "Čeka nas teška utakmica na stadionu Zvezde, ali idemo na pobedu"

Kapiten Partizana Nikola Simić pred Večiti derbi: "Čeka nas teška utakmica na stadionu Zvezde, ali idemo na pobedu"

Dnevnik pre 7 sati
Kapiten fudbalera Partizana Nikola Simić rekao je pred 180. ligaški većiti derbi da njega i njegove saigrače čeka teška utakmica na stadionu Crvene zvezde ali ističe i da će ekipa ići na pobedu. Partizan u nedelju od 19 časova gostuje Crvenoj zvezdi u… »
Oglasio se saopštenjem FK Partizan pred 180. večiti derbi - važna poruka za sve navijače

Oglasio se saopštenjem FK Partizan pred 180. večiti derbi - važna poruka za sve navijače

Večernje novosti pre 7 sati
FK Partizan se oglasio saopštenjem pred 180. večiti derbi. Foto: Ata Images/ Ivica Veselinov Pred 180. večiti derbi, FK Partizan poziva svoje navijače da u nedelju ispune gostujuću tribinu i pruže podršku timu onda kada je to najpotrebnije. Objava koju… »
Rijera: Nema favorita u derbiju, potrebni su „ratniciˮ na terenu

Rijera: Nema favorita u derbiju, potrebni su „ratniciˮ na terenu

Politika pre 6 sati
Španski stručnjak dodao je da zna startnih 11 i najavio da je moguće da u timu budu više od dva „bonusaˮ. Derbi je posebna utakmica, svaki je drugačiji, a ovaj je jedan od najpopularnijih na svetu. Nema favorita, moje je da spremim igrače i da pobedimo… »
"Na početku je najbitnije da pošaljemo poruku rivalu!" Albert Rijera pred meč Crvena zvezda - Partizan

"Na početku je najbitnije da pošaljemo poruku rivalu!" Albert Rijera pred meč Crvena zvezda - Partizan

Večernje novosti pre 6 sati
VREME je za prvi ovosezonski večiti derbi. Crvena zvezda i Partizan odmeriće snage 180. put, a pred najveću utakmicu našeg fudbala oglasio se trener crveno-belih Albert Rijera. FOTO: TANJUG/ JADRANKA ILIĆ/bs Sutra je veliki dan za srpski fudbal, da li… »
Partizan izdao hitno saopštenje pred 180. večiti derbi: "Kada postoji zajednička svest..."

Partizan izdao hitno saopštenje pred 180. večiti derbi: "Kada postoji zajednička svest..."

Telegraf pre 6 sati
U nedelju od 19.00 Crvena zvezda će dočekati Partizan u 180. večitom derbiju, a crno-beli su se oglasili hitnim saopštenjem upućenim njihovim navijačima. Partizan je uhvatio ritam, u poslednja dva duela je slavio, prvo protiv Hetafea, onda protiv OFK… »
Veliki dan za Alberta Rijeru i Sašu Ilića: Treneri Zvezde i Partizana oči u oči!

Veliki dan za Alberta Rijeru i Sašu Ilića: Treneri Zvezde i Partizana oči u oči!

Kurir pre 8 sati
Večiti rivali Crvena zvezda i Partizan u 180. derbiju, koji je na programu u nedelju od 19.00 časova na stadionu "Rajko Mitić", na klupama će imati trenere debitante. Albert Rijera i Saša Ilić prvi put u karijeri vodiće svoje timove na večitom derbiju… »
"Valjak se budi": Nekadašnji as crno-belih Nebojša Gudelj najavljuje sutrašnji 180. večiti derbi

"Valjak se budi": Nekadašnji as crno-belih Nebojša Gudelj najavljuje sutrašnji 180. večiti derbi

Večernje novosti pre 8 sati
U OGROMNOJ koloni fudbalera Partizana koji su igrama gradili ime slavnog kluba, Nebojša Gudelj (57) zauzima posebno mesto. Tihi, nenametljivi Trebinjac bio je oličenje domaćeg vaspitanja i one 1991. godine kada je iz rodnog grada i iz Leotara kročio u… »
Večiti derbi, 180. epizoda: Dva lica krize i koga sve nećemo gledati

BBC News pre 8 sati
Crvena zvezda i Partizan sastaju se 180. put, a raspoloženja na dva kraja Topčiderskog brda su potpuno različita, iako je to brojkama teško objasniti. Jedno brdo, dva univerzuma. Tako navijači i Partizana i Crvene zvezde često opisuju koliko se međusobno… »

Danas pre 8 sati
Jedno brdo, dva univerzuma. Tako navijači i Partizana i Crvene zvezde često opisuju koliko se međusobno razlikuju dva kluba sa Topčiderskog brda, ali uoči 180. Večitog derbija to pogađa u metu više nego uobičajeno. Meč na Stadionu „Rajko Mitić“, zakazan… »

Radio 021 pre 8 sati
Crvena zvezda i Partizan sastaju se 180. put, a raspoloženja na dva kraja Topčiderskog brda su potpuno različita, iako je to brojkama teško objasniti. ANDREJ CUKIC/EPA/Shutterstock Bogdan Kosić iz Partizana i Tebo Učena iz Crvene zvezde vodili su duele… »
"Da smo šampioni, možda bih potpisao remi": Saša Ilić jedva čeka 180. večiti derbi protiv Zvezde

"Da smo šampioni, možda bih potpisao remi": Saša Ilić jedva čeka 180. večiti derbi protiv Zvezde

Mondo pre 9 sati
Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana će u nedelju od 19 časova još jednom igrati najveću utakmicu srpskog fudbala. Taj meč najavili su trener Saša Ilić i kapiten Nikola Simić, a po njihovim izjavama i reakcijama može se zaključiti da jedva čekaju… »

Južne vesti pre 8 sati
ANDREJ CUKIC/EPA/Shutterstock Bogdan Kosić iz Partizana i Tebo Učena iz Crvene zvezde vodili su duele na prethodnom Večitom derbiju, a mogli bi da imaju važne uloge i u narednom meču Jedno brdo, dva univerzuma. Tako navijači i Partizana i Crvene zvezde… »
Zvezda ima veći problem od Partizana: Albert Rijera mora da odluči pred derbi

Zvezda ima veći problem od Partizana: Albert Rijera mora da odluči pred derbi

Mondo pre 9 sati
Crvena zvezda će u nedelju (19.00) na svom stadionu igrati derbi protiv Partizana i imati priliku da nakon tek šest odigranih mečeva stekne dvocifrenu prednost u odnosu na najvećeg rivala. Ipak, Albert Rijera mora da razmišlja i o otežavajućim… »
Saša Ilić mora da "preseče" pred derbi: Koji Partizanov stranac je višak?

Saša Ilić mora da "preseče" pred derbi: Koji Partizanov stranac je višak?

Mondo pre 9 sati
Fudbaleri Partizana će u nedelju (19.00) gostovati najvećem rivalu, a meč na stadionu Crvene zvezde igra se u okviru 8. kola Superlige Srbije. Tu utakmicu najavio je trener crno-belih Saša Ilić, koji je napomenuo i da će neke od svojih igrača "žrtvovati"… »
Saša Ilić imao poruku za sudije pred 180. večiti derbi

Saša Ilić imao poruku za sudije pred 180. večiti derbi

Večernje novosti pre 9 sati
DOŠAO je na red prvi ovosezonski večiti derbi. Crvena zvezda će biti domaćin, a trener Partizana Saša Ilić imao je poruku za sudije. Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages Strateg crno-belih veruje da će glavni arbitar Nenad Minaković biti neprimetan i da će… »
Bez kalkulacija pred derbi: Saša Ilić ne želi ni da čuje za remi na „Marakani“!

Bez kalkulacija pred derbi: Saša Ilić ne želi ni da čuje za remi na „Marakani“!

Hot sport pre 10 sati
Legendarni kapiten crno-belih prvi put će predvoditi Partizan protiv Crvene zvezde kao trener, a pred najveći meč srpskog fudbala ne želi da kalkuliše! U nedelju je na programu 180. večiti derbi, a stadion „Rajko Mitić“ biće poprište novog okršaja Crvene… »
Ilić: Nadam se da će večiti derbi da iznikne našeg heroja

Ilić: Nadam se da će večiti derbi da iznikne našeg heroja

Radio sto plus pre 11 sati
“Poslednje dve utakmice, pogotovo protiv Hetafea, da igrači vide da ukoliko igraju kao tim, da mogu ravnopravno da igraju sa ekipama kao što je Hetafe. Posle toga se nadovezala utakmica sa OFK Beogradom, pobedili smo i sa određenim samopouzdanjem… »
Ilić: Ne bih potpisao remi sa Zvezdom! Nisam sujetan čovek…

Ilić: Ne bih potpisao remi sa Zvezdom! Nisam sujetan čovek…

Sport klub pre 11 sati
Saša Ilić je pred večiti derbi na stadionu "Rajko Mitić" (nedelja, 19.00) rekao da Partizan mora da ide na pobedu, bez obzira na situaciju. Legenda crno-belih istakla je i da poznaje Alberta Rijeru, stručnjaka kog izuzetno ceni. „Svi znaju da je sutra… »
Saša Ilić ne prihvata ništa osim pobede u derbiju na Marakani: "Poznajem Rijeru..."

Saša Ilić ne prihvata ništa osim pobede u derbiju na Marakani: "Poznajem Rijeru..."

Nova pre 11 sati
Saša Ilić, trener fudbalera Partizana, najavio je predstojeću utakmicu protiv Crvene zvezde na stadionu "Rajko Mitić" (nedelja, 19 časova). Biće to 180. Večiti derbi, a prvi ove sezone. "Svi znaju da je sutra najveća utakmica u našoj zemlji, za ove… »
Ilić pred 180. večiti derbi: „Da prekinemo lošu tradiciju“

Ilić pred 180. večiti derbi: „Da prekinemo lošu tradiciju“

Sputnik pre 11 sati
Trener fudbalera Partizana Saša Ilić rekao je pred 180. ligaški večiti derbi i gostovanje Crvenoj zvezdi da se nada da crno-beli mogu da prekinu lošu tradiciju na Marakani i dodao da trenutna forma i tabela ne znače ništa u ovakvim utakmicama. Partizan… »
Simić: Idemo na pobedu, verujemo u sebe

Simić: Idemo na pobedu, verujemo u sebe

RTS pre 11 sati
Kapiten fudbalera Partizana Nikola Simić rekao je pred 180. ligaški večiti derbi da njega i njegove saigrače čeka teška utakmica na stadionu Crvene zvezde ali ističe i da će ekipa ići na pobedu. Partizan u nedelju od 19 časova gostuje kod Crvene zvezde u… »
Mladi kapiten Partizana spreman za najveći ispit! Pred Zvezdu poslao jasnu poruku: "Idemo na pobedu!"

Mladi kapiten Partizana spreman za najveći ispit! Pred Zvezdu poslao jasnu poruku: "Idemo na pobedu!"

Kurir pre 10 sati
Večiti derbi je pred vratima, a jedan od igrača od kojih navijači Partizana mnogo očekuju u velikom okršaju sa Crvenom zvezdom jeste mladi kapiten crno-belih Nikola Simić. Iako je već osetio atmosferu najveće utakmice srpskog fudbala, protiv najvećeg… »
Simić: "Nesrećno smo primali golove na prethodnim derbijima"

Simić: "Nesrećno smo primali golove na prethodnim derbijima"

B92 pre 11 sati
Nikola Simić se pojavio sa Sašom Ilićem na konferenciji za medije pred "večiti" derbi. Mladi kapiten Partizana još uvek ne zna za pobedu protiv Crvene zvezde u seniorskom fudbalu, a probaće to da promeni u nedelju. "Svi znamo koliko ova utakmica donosi i… »
Kapiten Partizana pred večiti derbi: Verujemo u naš rad i idemo na pobedu

Kapiten Partizana pred večiti derbi: Verujemo u naš rad i idemo na pobedu

Večernje novosti pre 10 sati
Nikola Simić će u nedelju predvoditi Partizan u novom okršaju sa Crvenom zvezdom. Mladi štoper i kapiten crno-belih još uvek nije uspeo da ostvari pobedu u seniorskim "večitim" derbijima, ali veruje da bi to moglo da se promeni u narednom susretu. Foto… »
Ilić: Nadam se da Partizan može da prekine lošu tradiciju na "Marakani"

Ilić: Nadam se da Partizan može da prekine lošu tradiciju na "Marakani"

RTV pre 11 sati
BEOGRAD - Trener fudbalera Partizana Saša Ilić rekao je pred 180. ligaški "večiti derbi" i gostovanje Crvenoj zvezdi da se nada da "crno-beli" mogu da prekinu lošu tradiciju na "Marakani" i dodao da trenutna forma i tabela ne znače ništa u ovakvim… »
„Za ove utakmice se živi“: Saša Ilić pred prvi večiti derbi kao trener Partizana – „Nemam žmarce u stomaku“!

„Za ove utakmice se živi“: Saša Ilić pred prvi večiti derbi kao trener Partizana – „Nemam žmarce u stomaku“!

Hot sport pre 12 sati
Trener Partizana Saša Ilić prvi put će voditi crno-bele u večitom derbiju, a pred duel sa Crvenom zvezdom poručuje da samo kao tim mogu da izgledaju dobro! Partizan u nedelju gostuje Crvenoj zvezdi u 180. večitom derbiju, a duel na stadionu „Rajko Mitić“… »
Ilić nije želeo o Zvezdi: „Hajde da pričamo samo o Partizanu!“

Ilić nije želeo o Zvezdi: „Hajde da pričamo samo o Partizanu!“

Hot sport pre 11 sati
Ilić se fokusirao na svoj tim! Partizan u nedelju gostuje Crvenoj zvezdi u 180. večitom derbiju, a duel na stadionu „Rajko Mitić“ biće posebno važan za Sašu Ilića. Legendarni kapiten crno-belih prvi put će sa klupe predvoditi Partizan protiv najvećeg… »
"Nekog ćemo žrtvovati": Saša Ilić zbog pravila Superlige mora da seče pred derbi

"Nekog ćemo žrtvovati": Saša Ilić zbog pravila Superlige mora da seče pred derbi

Mondo pre 12 sati
Trener Partizana Saša Ilić obratio se medijima pred 180. večiti derbi sa Crvenom zvezdom koji je na programu od 19 časova u nedelju na stadionu "Rajko Mitić". Govorio je o sastavu tima i istakao da će neki fudbaleri morati da budu "žrtvovani". Sa… »
Saša Ilić pred 180. "večiti derbi": Nadam se da Partizan može da prekine lošu tradiciju na "Marakani"

Saša Ilić pred 180. "večiti derbi": Nadam se da Partizan može da prekine lošu tradiciju na "Marakani"

Euronews pre 11 sati
Trener fudbalera Partizana Saša Ilić rekao je pred 180. ligaški "večiti derbi" i gostovanje Crvenoj zvezdi da se nada da "crno-beli" mogu da prekinu lošu tradiciju na "Marakani" i dodao da trenutna forma i tabela ne znače ništa u ovakvim utakmicama… »
Ilić pred "večiti derbi": Neke strance ćemo "žrtvovati", tabela i forma nikad ne odlučuju

Ilić pred "večiti derbi": Neke strance ćemo "žrtvovati", tabela i forma nikad ne odlučuju

RTS pre 11 sati
Trener Partizana poručio je na konferenciji za medije pred 180. "večiti derbi" da se nada pobedi na stadionu "Rajko Mitić" posle devet godina i da je za to potrebna timska igra. U nedelju od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić" odigraće se 180. "večiti… »
Moćne reči Saše Ilić pred derbi: Živimo za ovaj meč! Forma i tabela? To ništa ne znači! Ne bih pristao na remi...

Moćne reči Saše Ilić pred derbi: Živimo za ovaj meč! Forma i tabela? To ništa ne znači! Ne bih pristao na remi...

Kurir pre 11 sati
U nedelju od 19 časova na programu je 180. večiti derbi. Fudbaleri Crvene zvezde imaju ulogu favorita, ali Partizan ni ne pomišlja na predaju. Uoči meča crno-beli su odražali konferenciju, reč su imali Saša Ilić, trener Partizana i Nikola Simić, kapiten… »
Ilićev debi na klupi u derbiju: Čeka nas svetkovina za koju se živi

Ilićev debi na klupi u derbiju: Čeka nas svetkovina za koju se živi

Politika pre 11 sati
Partizan u nedelju gostuje Crvenoj zvezdi u 180. ligaškom derbiju. Trener fudbalera Partizana Saša Ilić rekao je pred 180. ligaški „večiti derbi" i gostovanje Crvenoj zvezdi da se nada da „crno-beli” mogu da prekinu lošu tradiciju na „Marakani” i dodao… »
Saša Ilić: "Imamo ozbiljan problem u timu, žrtvovaćemo neke igrače"

Saša Ilić: "Imamo ozbiljan problem u timu, žrtvovaćemo neke igrače"

Telegraf pre 11 sati
Trener fudbalera Partizana, legendarni Saša Ilić, na konferenciji za medije pred 180. večiti derbi istakao je da se klub nalazi u problemu, za koji se traži rešenje. U pitanju je broj stranaca koje crno-beli mogu da koriste tokom utakmica. - Razmišljamo… »
Saša Ilić se oglasio pred derbi: Nadam se da Partizan može da prekine lošu tradiciju na "Marakani!"

Saša Ilić se oglasio pred derbi: Nadam se da Partizan može da prekine lošu tradiciju na "Marakani!"

Večernje novosti pre 11 sati
POSLE devet godina Crvena zvezda će biti domaćin prvog večitog derbija u sezoni. Pred 180. okršaj najvećih srpskih klubova oglasio se trener crno-belih Saša Ilić. Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages Svestan je da u derbiju ne ide sve onako kako je… »
Zvezda ima lošu tradiciju sa strancima u derbijima: Rijera sada ima priliku da je sruši!

Zvezda ima lošu tradiciju sa strancima u derbijima: Rijera sada ima priliku da je sruši!

Kurir pre 16 sati
Albert Rijera ovog vikenda postaće tek drugi strani trener u istoriji Crvene zvezde koji će ekipu voditi u večitom derbiju na Marakani. Španac će imati priliku da prekine ne baš slavnu tradiciju stranih stručnjaka na klupi crveno-belih. Rijera je peti… »

Vesti dana »