Povezane vesti

Počela elita 10: Janjuš i Car došli prvi, pa stigli Stanija i njen bivši; Karić u poslednjem momentu najavio odustajanje, a…

Počela elita 10: Janjuš i Car došli prvi, pa stigli Stanija i njen bivši; Karić u poslednjem momentu najavio odustajanje, a…

Blic pre 20 minuta
Filip Car i Marko Janjušević Janjuš su među prvima stigli na imanje, a i Slađa Poršelina je zapažena zbog posebnog stajlinga. Stefan Karić je najavio mogućnost odustajanja od učešća neposredno pre početka šoua, navodeći spisak takmičara kao razlog… »
Terza se pomirio sa Milicom Veličković otkrio sve o njihovom odnosu i ćerkici Barbari: "Spavala je kod mene, shvatio sam sve"…

Terza se pomirio sa Milicom Veličković otkrio sve o njihovom odnosu i ćerkici Barbari: "Spavala je kod mene, shvatio sam sve"…

Blic pre 20 minuta
Filip Car je izjavio da više nije zainteresovan za Maju Marinković i da mu sadašnja situacija odgovara. Shvatio je svoje greške iz prošlosti i ne želi više ništa loše da govori o Milici. Borislav Terzić Terza pomirio se sa bivšom verenicom Milicom… »
Željko Mitrović i Stanija u letećem automobilu Spektakl na početku Elite 10: Lete nad Beogradom, kamera sve snimila

Željko Mitrović i Stanija u letećem automobilu Spektakl na početku Elite 10: Lete nad Beogradom, kamera sve snimila

Blic pre 10 minuta
Željko Mitrović i Stanija Dobrojević napravili su pravi spektakl na početku Elite 10 kada su ušli u leteći automobil kojim su se vozili. Željko Mitrović je upravljao letelicom, a on i Stanija su zajedno obilazili Beograd i uživali u pogledu iz ptičje… »
"Dalila mi je najveća ljubav, Maja Marinković je nebitna" Filip Car stigao u Šimanovce - spreman je za Elitu 10: "Čuo sam se…

"Dalila mi je najveća ljubav, Maja Marinković je nebitna" Filip Car stigao u Šimanovce - spreman je za Elitu 10: "Čuo sam se…

Blic pre 1 sat
Izjavio je da mu bivša devojka Maja Marinković nije bitna. Raduje se susretu sa Anđelom Đuričić. Poznati rijaliti učesnik Filip Car spreman je da večeras napravi pravi bum svojim ulaskom u novu sezonu „Elite 10“. Tik pred sam ulazak na velelepno imanje u… »
Čudo elite: Postoji učesnik koji je tražio da se ne slika u rijalitiju, a 10 godina je u medijima: Ljudi ne veruju (video)

Čudo elite: Postoji učesnik koji je tražio da se ne slika u rijalitiju, a 10 godina je u medijima: Ljudi ne veruju (video)

Blic pre 30 minuta
Ivan Marinković je prokomentarisao svoj sukob sa porodicom Kulić i najavio ulazak Marije Kulić u Elitu. Marinković je istakao da prekida komunikaciju sa Miljanom i njenom porodicom, što smatra važnom ličnom odlukom. Stefan Karić ipak se pojavio u… »
"Marija Kulić ulazi u Elitu 10" Ivan Marinković se sa kučetom takmiči u rijalitiju: Doneo veliku odluku povodom Miljane i…

"Marija Kulić ulazi u Elitu 10" Ivan Marinković se sa kučetom takmiči u rijalitiju: Doneo veliku odluku povodom Miljane i…

Blic pre 40 minuta
Najavio je da neće više komentarisati temu Miljane i deteta i da prekida komunikaciju sa njima. Otkrio je da ne ulazi sam, naglasivši da bi nekima bilo teško bez njega. Večeras startuje "Elita 10", a Ivan Marinković došao je među prvima. Pripadnicima… »
Terza drugi stigao u elitu 10! Progovorio o Milici, pa priznao da mu je teško zbog ćerke: Ne znam kako ću to podneti

Terza drugi stigao u elitu 10! Progovorio o Milici, pa priznao da mu je teško zbog ćerke: Ne znam kako ću to podneti

Kurir pre 49 minuta
Borislav Terzić Terza drugi je stigao pred početak nove sezone rijalitija Elita 10 a pred ulazak je govorio o privatnom životu i odnosu sa Milicom Veličković. Terza je otkrio da je pre ulaska proveo predivno vreme sa ćerkom, kao i da mu veoma teško pada… »
"Pozorište, duhovnik savetnik, sportska sala..." Elita 10 dobila nove palate i prostorije, Žan Klod Van Dam lično poželeo…

"Pozorište, duhovnik savetnik, sportska sala..." Elita 10 dobila nove palate i prostorije, Žan Klod Van Dam lično poželeo…

Kurir pre 1 sat
Večeras od 21h na Televiziji Pink, počinje jubilarna sezona " Elite", a tim povodom vlasnik i direktor Pink Media Groupe, Željko Mitrović je govorio za Nacionalni dnevnik, uživo iz Šimanovaca. Na samom startu razgovora, Željko je otkrio koji su noviteti… »
S Majom Marinković sklopio dogovor! Filip Car stigao u Šimanovce, a reakcija na pomen Dalile je svima šok (video)

S Majom Marinković sklopio dogovor! Filip Car stigao u Šimanovce, a reakcija na pomen Dalile je svima šok (video)

Kurir pre 1 sat
Filip Car treći je stigao pred početak nove sezone rijalitija " Elita 10", a odmah po dolasku otkrio je da ga, uprkos bogatom iskustvu pred kamerama, ni ovog puta trema nije zaobišla. Car je istakao da mu je ovo već četvrti rijaliti boravak, ali da… »
Filip Đukić doživeo nezgodu pre ulazak u Elitu 10: Sve isplivalo na mrežama, društvo mu prave Gastoz i Jodžir

Filip Đukić doživeo nezgodu pre ulazak u Elitu 10: Sve isplivalo na mrežama, društvo mu prave Gastoz i Jodžir

Mondo pre 1 sat
Filip Đukić provodi poslednje trenutke pred ulazak u "Elitu 10"u društvu Jodžira, Gastoza i Ane Spasojević, a druženje je obeležio i jedan potpuno neočekivan peh. Jodžir je zabeležio njihovu atmosferu pred sam početak rijalitija, a posebno je privukla… »
Elita 10 će imati duhovnog savetnika, Mitrović otkrio nove detalje: "Staniju dovozim letećim automobilom"

Elita 10 će imati duhovnog savetnika, Mitrović otkrio nove detalje: "Staniju dovozim letećim automobilom"

Mondo pre 29 minuta
Večeras od 21h na Televiziji Pink, počinje jubilarna 10. sezona "Elite", a tim povodom vlasnik i direktor Pink Media Groupe, Željko Mitrović je govorio za Nacionalni dnevnik, uživo iz Šimanovaca. Na samom startu razgovora, Željko je otkrio koji su… »
Filip doživeo nezgodu tik pred Elitu 10 Jodžir se snima sa njim i Gastozom: "Još 40 minuta!", evo šta se desilo Đukiću - tu je…

Filip doživeo nezgodu tik pred Elitu 10 Jodžir se snima sa njim i Gastozom: "Još 40 minuta!", evo šta se desilo Đukiću - tu je…

Blic pre 1 sat
Jodžir je pitao Filipa da li je spreman za ulazak, na šta je Filip potvrdno odgovorio. Jodžir je najavio da do početka šoua ima još 40 minuta. Filip Đukić provodi vreme sa Jodžirom, Gastozom i Anom Spasojević pred sam početak "Elite 10". Jodžir je delio… »
Milica Mitrović se oglasila pred početak Elite 10: Podelila sliku iz Šimanovaca i pokazala šta Željko radi dok teku poslednje…

Milica Mitrović se oglasila pred početak Elite 10: Podelila sliku iz Šimanovaca i pokazala šta Željko radi dok teku poslednje…

Blic pre 1 sat
Potvrđeni učesnici su i neka poznata imena kao što su Anđela Đuričić, Filip Car i Bebi Dol. Među novim licima posebno se ističe Milan Popov, sin pevačice Stoje Novaković. Večeras počinje jubilarna deseta sezona rijalitija Elita, a Milica Mitrović… »
Poznato ime odustalo od "Elite 10" dva sata pre početka: "Kad sam video ko sve ulazi, hvala i doviđenja"

Poznato ime odustalo od "Elite 10" dva sata pre početka: "Kad sam video ko sve ulazi, hvala i doviđenja"

Mondo pre 1 sat
Atmosfera pred novu, jubilarnu sezonu Pinkovog rijalitija se zahuktava pred sam početak. Iako je njegov ulazak u "Elitu 10" važio za siguran nakon potpisivanja ugovora sa Mitrovićem, Stefan Karić je objavom iz aviona tik pred početak rijalitija uspeo da… »
Filip doživeo nezgodu tik pred elitu! Ovome se sigurno nije nadao, sve isplivalo na mrežama: Tu je i ova poznata rijaliti…

Filip doživeo nezgodu tik pred elitu! Ovome se sigurno nije nadao, sve isplivalo na mrežama: Tu je i ova poznata rijaliti…

Kurir pre 1 sat
Filip Đukić provodi poslednje trenutke pred ulazak u "Elitu 10" u društvu Jodžira, Gastoza i Ane Spasojević, a druženje je obeležio i jedan potpuno neočekivan peh. Jodžir je zabeležio njihovu atmosferu pred sam početak rijalitija, a posebno je privukla… »
Stefan Karić odustao od Elite 10?! Veliki šok dva sata pred početak, oglasio se iz aviona: "Kad sam video..."

Stefan Karić odustao od Elite 10?! Veliki šok dva sata pred početak, oglasio se iz aviona: "Kad sam video..."

Telegraf pre 2 sata
Rijaliti zvezda, Stefan Karić, trebalo bi da postane deo jubilarne, desete sezone "Elite", koja počinje večeras, 5. septembra, u 21 čas. Iako je njegov ulazak bio gotovo za siguran, Karić je objavom iz aviona tik pred početak rijalitija uspeo da zbuni i… »
"Hvala dovidenja, kad sam video ko sve ulazi..." Stefan Karić odustao od Elite 10? Objava iz aviona šokirala sve: "Pozdrav!"

"Hvala dovidenja, kad sam video ko sve ulazi..." Stefan Karić odustao od Elite 10? Objava iz aviona šokirala sve: "Pozdrav!"

Blic pre 2 sata
Ovaj potez porodice Karić podigao je veliku prašinu i zbunio javnost oko Stefanovog stvarnog učešća. Ipak, Stefan je pre nekoliko dana viđen u restoranu u blizini televizije Pink sa Matijom Matijevićem, što dovodi u pitanje njegovu odluku. Iako je njegov… »
Stefan Karić potpisao ugovor i odustao od Elite 10?! Oglasio se na mrežama i šokirao: Hvala doviđenja! Kad sam video ko sve…

Stefan Karić potpisao ugovor i odustao od Elite 10?! Oglasio se na mrežama i šokirao: Hvala doviđenja! Kad sam video ko sve…

Kurir pre 2 sata
Iako je njegov ulazak u " Elitu 10" važio za gotovo izvestan, Stefan Karić je objavom iz aviona, tik pred početak rijalitija, uspeo da zbuni, ali i šokira svoje pratioce. Naime, Stefan je na društvenim mrežama ostavio poruku koja je mnoge navela na… »
Javnost u šoku nekoliko sati pre početka Elite 10: Filip Car ne ulazi večeras u rijaliti zbog ovog poteza?

Javnost u šoku nekoliko sati pre početka Elite 10: Filip Car ne ulazi večeras u rijaliti zbog ovog poteza?

Mondo pre 2 sata
Filip Car odbrojava poslednje sate do velikog povratka u rijaliti, a pred ulazak u "Elitu 10" očigledno je rešio da završi i poslednje pripreme. Jedan od najpopularnijih učesnika pokazao je da radi novu tetovažu na vratu, ali to nije jedini tretman kojem… »
Maja, Asmin i Filip Car SKLOPILI TAJNI DOGOVOR! Marinkovićka priznala sve!

Maja, Asmin i Filip Car SKLOPILI TAJNI DOGOVOR! Marinkovićka priznala sve!

Svet & Skandal pre 3 sata
ISPLIVALO! MAJA MARINKOVIĆ I FILIP CAR SKLOPILI TAJNI DOGOVOR PRED ULAZAK U ELITU 10! Starleta progovorila o raskidu, pa otkrila kako je Asmin Durdžić upleten u celu priču! Pripreme za početak nove sezone rijaliti šoua „Elita 10“ privode se kraju, a… »
Maja Marinković i Filip Car sklopili dogovor pred Elitu 10: I Asmin upleten u celu priču, isplivali detalji

Maja Marinković i Filip Car sklopili dogovor pred Elitu 10: I Asmin upleten u celu priču, isplivali detalji

Mondo pre 5 sati
Sve je spremno za početak nove sezone Elita 10. Filip Car jedan je od učesnika koji će se večeras useliti u Belu kuću, a Maja Marinković je sinoć upravo komentarisala one učesnike koji će večeras postati deo rijaliti takmičenja. Između ostalog, dotakla… »
Emotivna slika pred početak Elite! Car se ne odvaja od ćerkice, mala Leona se smeje, ovo raznežilo sve

Emotivna slika pred početak Elite! Car se ne odvaja od ćerkice, mala Leona se smeje, ovo raznežilo sve

Telegraf pre 5 sati
Filip Car večeras ulazi u "Elitu 10", a neposredno pred ulazak oglasio se i pokazao kako provodi vreme. Filip je radio tetovažu, a onda je odlučio da vreme posveti ćerkici. Podelio je n Instagramu emotivan snimak sa ćerkicom kako se igraju. Na svom… »
Emotivne scene pred ulazak u Elitu 10! Filip Car se ne odvaja od ćerke: Mala Leona ne prestaje da se smeje, on objavio snimak…

Emotivne scene pred ulazak u Elitu 10! Filip Car se ne odvaja od ćerke: Mala Leona ne prestaje da se smeje, on objavio snimak…

Blic pre 7 sati
Filip je slobodno vreme posvetio igri sa ćerkom, koja je bila veoma srećna u njegovom društvu. Njegova ćerka će mu najviše nedostajati tokom boravka u rijalitiju. Filip Car večeras ulazi u "Elitu 10", a pred sam ulazak oglasio se na mrežama i podelio sa… »
Maja Marinković i Filip Car sklopili dogovor za Elitu 10: Ovo su detalji, ona sve priznala

Maja Marinković i Filip Car sklopili dogovor za Elitu 10: Ovo su detalji, ona sve priznala

Blic pre 6 sati
Ona je otkrila da ima dogovor sa bivšim partnerom Filipom Carem da se međusobno ne pominju. Maja ne želi da komentariše Filipa i smatra da je njihova priča završena. Rijaliti učesnica Maja Marinković gostovala je u emisiji „Zagrevanje“ neposredno pred… »
Isplivalo! Maja Marinković i Filip Car sklopili dogovor pred Elitu! Starleta otkrila i Asmin upleten u celu priču

Isplivalo! Maja Marinković i Filip Car sklopili dogovor pred Elitu! Starleta otkrila i Asmin upleten u celu priču

Kurir pre 6 sati
Sve je spremno za početak nove sezone Elita 10. Filip Car jedan je od učesnika koji će se večeras useliti u Belu kuću, a Maja Marinković je sinoć upravo komentarisala one učesnike koji će večeras postati deo rijaliti takmičenja. Između ostalog dotakla se… »
Dušica Jakovljević na infuziji! Voditeljka preduzela drastične korake za večeras (foto)

Dušica Jakovljević na infuziji! Voditeljka preduzela drastične korake za večeras (foto)

Kurir pre 8 sati
Dušica Jakovljević pred sam početak Elite 10, odlučila je da ode na infuziju kako bi podigla imunitet i mogla da izdrži dugo i uzbudljivo veče, koje je večeras očekuje, kao voditeljku najpopularnijeg rijaliti takmičenja. Ona je objavila fotografiju na… »
Šok tik pred ulazak u "Elitu 10"! Filip Car 10 sati pre početka rijalitija doneo neočekivanu odluku: O potezu svi bruje

Šok tik pred ulazak u "Elitu 10"! Filip Car 10 sati pre početka rijalitija doneo neočekivanu odluku: O potezu svi bruje

Blic pre 10 sati
Jedan od najiščekivanijih je Filip Car, koji je pred ulazak odlučio da uradi novu, tajanstvenu tetovažu na vratu. Rijaliti program 'Elita 10' počinje večeras sa brojnim potvrđenim i novim učesnicima. Rijaliti program "Elita 10" počinje večeras, a javnost… »
10 sati pre početka Elite 10, Filip Car doneo odluku: Oglasio se i otkrio o čemu se radi, sad se svi pitaju jedno

10 sati pre početka Elite 10, Filip Car doneo odluku: Oglasio se i otkrio o čemu se radi, sad se svi pitaju jedno

Kurir pre 9 sati
Filip Car odlučio je da bude deo Elite 10. On je potpisao ugovor sa Željkom Mitrovićem, a od tada svi s nestrpljenjem očekuju ulazak jednog od najomiljenijih učesnika rijaliti formata. S obzirom da je on novi - stari učesnik, on nije imao potrebe da bude… »
Filip Car šokirao sve nekoliko sati pred ulazak u Elitu: Doneo je važnu odluku, o njegovom potezu bruje svi

Filip Car šokirao sve nekoliko sati pred ulazak u Elitu: Doneo je važnu odluku, o njegovom potezu bruje svi

Telegraf pre 10 sati
Rijaliti program "Elita 10" počinje večeras, a javnost sa nestrpljenjem iščekuje useljenje potvrđenih učesnika, među kojima je i jedno od najpoznatijih rijaliti lica – Filip Car. Car poslednje sate pred ulazak provodi na specifičan način pa je to sada… »
Oni večeras ulaze u elitu 10! Njih šestoro je Željko Mitrović predstavio javnosti, a voditelj otkrio: "Krijemo nekoliko imena"…

Oni večeras ulaze u elitu 10! Njih šestoro je Željko Mitrović predstavio javnosti, a voditelj otkrio: "Krijemo nekoliko imena"…

Blic pre 11 sati
Potvrđena su poznata imena takmičara kao što su Anđela Đuričić, Filip Car, Mateja Matijević, Bebi Dol, Filip Đukić i Stefan Karić. U karantin su stigli i brojni novi učesnici među kojima su Mahir Pjanić, Leon, Nikola Đorđević, Radojka Jovanović, Miljana… »
Oni večeras ulaze u Elitu! Mitrović je predstavio javnosti njih 6, slede iznenađenja "Krijemo nekoliko imena"

Oni večeras ulaze u Elitu! Mitrović je predstavio javnosti njih 6, slede iznenađenja "Krijemo nekoliko imena"

Telegraf pre 11 sati
Večeras se u Belu kuću useljavaju novi ukućani. Jubilarna, deseta sezona rijaliti programa „ Elita“ počinje večeras, 5. septembra, od 21 čas, a publiku očekuje pravi spektakl i brojna iznenađenja. Na imanju u Šimanovcima narednih deset meseci boraviče… »

Vesti dana »