Povezane vesti

"Objavio je da smo zajedno, ja sam nakon toga završila kod psihoterapeuta" Ovako je Lazar Ristovski saopštio da je sa Anicom…

"Objavio je da smo zajedno, ja sam nakon toga završila kod psihoterapeuta" Ovako je Lazar Ristovski saopštio da je sa Anicom…

Blic pre 11 sati
Anica i Lazar su se upoznali spontano u Beogradu i odmah osetili posebnu povezanost. Odluku da svoju vezu objave doneli su zajedno, a Lazar je vest saopštio na svoj način. Glumac Lazar Ristovski nakon razvoda od Danice Ristovski pronašao je sreću kraj 39… »
Snaja Lazara Ristovskog mlađa od Anice Lazić: Poznata je glumica, sigurno je znate

Snaja Lazara Ristovskog mlađa od Anice Lazić: Poznata je glumica, sigurno je znate

Mondo pre 11 sati
Lazar Ristovski iz prethodnog braka sa Danicom Ristovski, sa kojom je proveo četiri decenije, ima dvojicu sinova. Nedavno je ponovo stao na ludi kamen sa 39 godina mlađom Anicom Lazić. Njegov stariji sin Petar, samo nekoliko godina stariji od Anice, dok… »
Snaja Lazara Ristovskog je glumica: Mlađa je od Anice, a sin godište maćehe (FOTO)

Snaja Lazara Ristovskog je glumica: Mlađa je od Anice, a sin godište maćehe (FOTO)

Nova pre 11 sati
Teodora Ristovski, snaja Lazara Ristovskog, glumila je u seriji "Igra sudbine" i stalno je zaposlena u pozorištu "Boško Buha". Lazar Ristovski iz prethodnog braka sa Danicom Ristovski, sa kojom je proveo četiri decenije, ima dvojicu sinova. Nedavno je… »
Anica zbog veze sa Ristovskim završila kod psihoterapeuta: Priznala da je proživljavala nasilje, ovo su detalji

Anica zbog veze sa Ristovskim završila kod psihoterapeuta: Priznala da je proživljavala nasilje, ovo su detalji

Mondo pre 11 sati
Glumac Lazar Ristovski nakon razvoda od Danice Ristovski pronašao je sreću kraj 39 godina mlađe koleginice Anice Lazić sa kojom je nedavno stao na ludi kamen. Inače, on je vezu potvrdio u oktobru 2023. godine na svom Instagram profilu. Naime, Lazar je… »
(Foto) Ovo je snajka Lazara Ristovskog: Mlađa je od Anice, glumila u "Igri sudbine", a evo kako je upoznala njegovog sina Petra…

(Foto) Ovo je snajka Lazara Ristovskog: Mlađa je od Anice, glumila u "Igri sudbine", a evo kako je upoznala njegovog sina Petra…

Blic pre 13 sati
Lazar Ristovski se oženio 39 godina mlađom Anicom Lazić, sa kojom je bio u vezi neko vreme. Petar je oženjen glumicom Teodorom Ristovski, poznatom po ulozi u seriji 'Igra sudbine'. Glumac Lazar Ristovski oženio je 39 godina mlađu Anicu Lazić, sa kojom je… »
"Sve je tanji sa živcima": Sin Lazara Ristovskog iskreno o razvodu roditelja, otkrio u kakvim je odnosima sa Danicom

"Sve je tanji sa živcima": Sin Lazara Ristovskog iskreno o razvodu roditelja, otkrio u kakvim je odnosima sa Danicom

Mondo pre 14 sati
Lazar Ristovski nedavno je oženio 39 godina mlađu Anicu Lazić. Iz prethodnog braka sa Danicom ima dva sina, a jedan od njih, reditelj Petar Ristovski, pre izvesnog vremena novopečenim bračnim parom pravio je društvo u izlasku. Tada su bili odlično… »
" Majka mi ima još živaca, a njegovi živci me ne zanimaju" Sin Danice i Lazara Ristovskog ovako pričao o razvodu roditelja i…

" Majka mi ima još živaca, a njegovi živci me ne zanimaju" Sin Danice i Lazara Ristovskog ovako pričao o razvodu roditelja i…

Blic pre 18 sati
Ristovski i Danica su se razveli nakon 42 godine braka. Lazar smatra da je važno slediti životnu energiju i da je razvod bio najpoštenije rešenje za oboje. Lazar Ristovski oženio je pre par dana 39 godina mlađu Anicu Lazić, a iz prethodnog braka sa… »

Vesti dana »