Povezane vesti

"Preći ću milion crvenih linija, ali neću slaviti nacizam - u tome je razlika između mene i Plenkovića i Picule"

"Preći ću milion crvenih linija, ali neću slaviti nacizam - u tome je razlika između mene i Plenkovića i Picule"

Nova pre 12 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, komentarišući pitanje izvestioca Evropskog parlamenta za Srbiju Tonina Piculu koliko još "crvenih linija" mora da pređe predsednik Srbije da bi Evropska unija ozbiljno kaznila zemlju, da će on preći… »
Vučić odgovorio na optužbe Zagreba zbog sahrane Mladića: Za razliku od vas, Srbi nisu bili nacisti

Vučić odgovorio na optužbe Zagreba zbog sahrane Mladića: Za razliku od vas, Srbi nisu bili nacisti

Sputnik pre 14 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da za razliku od premijera Hrvatske Andreja Plenkovića i izvestioca Evropskog parlamenta za Srbiju Tonina Picule nikada neće slaviti nacizam i pozdravljati se nacističkim pozdravima i da se oni, kada… »
Vučić: Nikada neću slaviti nacizam, u tome je razlika između mene, Plenkovića i Picule

Vučić: Nikada neću slaviti nacizam, u tome je razlika između mene, Plenkovića i Picule

Euronews pre 14 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da za razliku od premijera Hrvatske Andreja Plenkovića i izvestioca Evropskog parlamenta za Srbiju Tonina Picule nikada neće slaviti nacizam i pozdravljati se nacističkim pozdravima i da se oni, kada je… »

Vesti dana »